Therese Lindgren – BLOOPERS & BEHIND THE SCENES: Småttingar smakar

94,407
 

Klicka här!

Published on May 25, 2017 by

Här kommer lite behind the scenes-material och bloopers från när jag och Zäta filmade min lilla mini-serie ”Småttingar smakar” som går ut på att barn får testa vegansk mat från olika delar av världen(inspirerad av amerikanska ”Kids Try” på Youtubekanalen HiHo Kids: http://bit.ly/2pjdXNT). Jag har ju inte publicerat alla tre avsnitt ännu, utan bara två av tre, nämligen:

SMÅTTINGAR SMAKAR – Eritreansk mat: http://bit.ly/2qWuVTa
SMÅTTINGAR SMAKAR – Koreansk mat: http://bit.ly/2rAa3la

Herregud, vi hade så sjukt roligt under veckan vi filmade med barnen, alla var så gulliga, mysiga, karismatiska och smarta. Lilla Edgar, Taleah, Albin, Benjamin, Nova och Minna ♡ Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba mer med barn.
Nästa vecka kommer sista avsnittet av SMÅTTINGAR SMAKAR!

Min t-shirt hittar du här: http://bit.ly/2qkDK54 (från vegomagasinet)

Vi ses med en ny video imorgon! Puss

PS. Kommentarsfältet till min förra “Småttingar smakar”-video (den med koreansk vegan mat) var FYLLT av elaka och riktigt grova kommentarer om hur ouppfostrade, äckliga, fula och bortskämda barnen är, så givetvis stängde jag av kommentarsfunktionen. För er som tycker att barnen är bortskämda eller ouppfostrade vill jag bara förklara att när barnen kom, innan vi satte igång kamerorna, förklarade jag för dem att här i studion får de säga precis vad dom vill om maten. De får säga att den är äcklig, de får äta med händerna, leka med maten, blåsa bubblor i vattenglaset, spotta ut den, de får göra allt sådant man kanske inte får göra hemma.
Anledningen till varför jag sa så till barnen var för att varenda en av dem vi filmade med var så galet artiga och väluppfostrade att även om de smakade någonting de inte gillade så sa de att det var gott ändå, för det är så man gör när man är väluppfostrad. Det hade dock inte varit särskilt roligt att titta på. Sex barn som provar mat och berättar vilken förträfflig kulinarisk upplevelse de precis tagit del av.

Det kom verkligen som en chock att så många som såg min förra video inte förstod detta som jag tog för givet var underförstått. Jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan skriva att ett barn är äckligt eller säga att barnet är ouppfostrat efter att ha sett ett par klipp i en video. Vi filmade varje barn i 3-4 timmar och sedan har jag klippt ner det till en minut per video ungefär. Det ni ser i videon speglar således inte barnets personlighet nödvändigtvis. Jag blev riktigt besviken över vad jag såg i kommentarsfältet förra veckan och hoppas verkligen på bättring till sista avsnittet.

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.