Therese Lindgren – DET STORA VEGANSKA MJÖLK-TESTET

128,911
 

Klicka här!

Published on June 9, 2019 by

Coola kläder!

I dagens video testar jag och Anders alla växtbaserade mjölkiga drycker vi kunde hitta i butiken, vilket resulterade i 10 stycken olika sorter – sojadryck, havredryck, mandeldryck, kokosdryck, risdryck, hasselnötsdryck, ärtdryck, hela köret! Inspirationen fick jag av Zätas video som du hittar här: https://www.youtube.com/watch?v=jES0xVIU2Uo

Jag hoppas ni tyckte att videon var kul att se, både jag och Anders tyckte den var superkul att filma. Vi ses i veckan! PUSSSSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

👇Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!👇

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.