Therese Lindgren – JAG KOMMER NOG RADERA DEN HÄR FRÅGESTUNDEN

242,747
 

Klicka här!

Published on October 3, 2018 by

Coola kläder!

50 comments

 • erica i 1 year ago

  Du är så jävla bra. Fortsätt vara du <3

  Reply
 • Greensmille 1 year ago

  Jag känner likadant ❤

  Reply
 • Lizzy Weiner 1 year ago

  Du är så bra!! Alla kvinnor behöver inte skaffa barn. Du har Anders och hundarna. Du gör som du vill. Ditt val ??? ingen kan ändra hur du känner. Folk har åsikter men det är ändå ditt val och dina känslor. Ha en bra natt. Kram ❤

  Reply
 • ErEd 1 year ago

  Jag förstår din förlossningsskräck, jag har också det och jag är några år yngre än dig, det är okej att vara det och inget man ska skämmas över. Om man sen väljer att försöka och skaffa barn eller inte är helt upp till dig och ingen annan och du ska inte känna att någon har ens rätten att tracka ner dig för hur du själv känner. Det är inte töntigt eller mesigt. Kanske prova att gå till en psykolog eller en gynekolog för att bara prata om vad du känner så dem kanske kan hjälpa dig att bli mindre rädd eller få dig att förstå att dina känslor gällande det är okej och att du inte ska må dåligt för det❤

  Reply
 • Denise Wästerlund 1 year ago

  Du är INTE en tönt. Verkligen inte. Om du någonstans inte kan acceptera att vara utan barn, så ge KBT en chans. Hur som helst, tryck inte ner dig själv pga dina rädslor. Kram❤️

  Reply
 • Toffee Badger 1 year ago

  Du är verkligen inte löjlig! Det är din kropp och du bestämmer över den, och vill du inte ha barn så är det du som bestämmer det! Och jag vill bara påminna om att Anders är tillsammans med dig, delar sitt liv med dig, för att han älskar dig. Inte barnen ni kanske, kanske inte får, utan dig. Du är värd så otroligt mycket mer än vad samhället har bestämt är viktigt. Med det sagt, vill jag bara tipsa om att vara stödhem eller fosterhem, ni har så mycket kärlek och trygghet att ge så om ni vill, kan, orkar osv så… Kramar

  Reply
 • Ebba L. Melander 1 year ago

  MEN NEJ THERESE DU ÄR INGET AV DE DU SÄGER!!!! Dina rädslor är lika stora och viktiga som alla andra, det som detta är värst för och som dessa rädslor skadar är ju dig så ge inte dig själv mer skit för sånt här är så tufft ändå ❤️

  Reply
 • Hannah Margreta 1 year ago

  Det som gör mig absolut mest ledsen över den här videon är hur du verkligen tror att du är en tönt eller crybaby osv. Barn är en stor del av mångas liv. Självklart är det något man måste få tänka och fundera kring, ha rädslor för eller om. Det är absolut inte ett ickeproblem. Såå många andra kvinnor lever med olika sorters ångest för att få eller inte kunna få barn. Eller fördomarna kring att inte vilja ha barn ens? Du har all rätt till dina känslor och åsikter. Du är absolut inte en tönt för det. Nedvärdera dig inte Therese!

  Reply
 • _Jenny T 1 year ago

  ❤❤❤❤

  Reply
 • Sofia Font 1 year ago

  Jag måste bara berätta hur jag känt exakt likadant som dig och till viss del fortfarande gör. Jag har så länge jag varit medveten om vad graviditet innebär varit rädd för att bli gravid, och vara gravid och förlossning och allt som hör till. Vill inte rada upp anledningarna, men tror du förstår då vi säkert har samma rädslor. Jag har alltid velat adoptera dock, men samtidigt har det skrämt mig också på många sätt. Ett tag kände jag att jag aldrig kommer skaffa barn så jag helt enkelt började stänga av alla känslor för barn, vägrade hålla i dem, krama dem etc. Jag ville helt enkelt inte väcka några känslor, jag ville inte sörja och mata på min rädsla. Jag är 19 år och planerar inte på att skaffa barn i någon snar framtid, men för min egen skull vill jag övervinna rädslan. Men vill att du ska veta att det är okej att vara rädd och du är verkligen inte en tönt för det, annars kan vi vara två töntar tillsammans, jag förstår dig. Massa kramar <333

  Reply
 • Tilda Gustafsson 1 year ago

  Du är bäst! Du är absolut ingen tönt!

  Reply
 • Amalia My Verbeek 1 year ago

  therese, nu är jag bara tonåring men jag känner många kvinnor i din ålder som inte tänker skaffa barn, inte för att dem inte vill utan för att dem inte klarar av de. Och jag tycker inte att det är något fel med det! det är ditt val och ditt liv, bara för att du är en offentlig person betyder inte det att vi kan styra eller kräva samt klaga på någonting du gör samt tycker, vi kan ha våra åsikter såklart men inte bestämma över dig. älskar dig du är så jävla stark <3

  Reply
 • Jasmine Öhlin 1 year ago

  Att sitta och visa sig ”svag” för 750 000 människor är starkt och om det inte är starkt vet jag inte vad. Det är ett stort och känsligt ämne, jag tycker att du hanterar det helt adekvat ❤️ Du är fantastiskt fin och klok på alla sätt och vis!

  Reply
 • Linaclk 1 year ago

  Fina Therese! ?
  Skit i vad andra säger och skriver. Du är perfekt precis som du är och säger någon nått annat så kan dom slänga sig i väggen. Du och karln din är så fina tillsammans och ni bestämmer själva hur och vad ni ska göra med era liv. Ingen annan kan säga det åt er.
  Jag hoppas ni har det bra och kicking ass!
  Ps: älskar era hundar ?
  Kram Lina!

  Reply
 • Silversurfer 1 year ago

  Som min gamla vän shia labeouf brukar säga, "do it, just do it!"

  Reply
 • AKloveK 1 year ago

  Therese du är inte töntig! Alla vi har våra rädslor. Jag har spyfobi så bara tanken på att vara illamående i flera månader skrämmer mig. Sen när barnet blir äldre och drabbas av magsjuka från dagis, jag vet inte om jag kommer kunna hantera det. Jag mår bättre idag, är inte lika rädd men fortfarande kan jag bli skakig i kroppen om jag får syn på att nån spyr… har aldrig varit hos en psykolog och fått diagnos men jag har lärt mig hantera rädslan själv och jag har blivit bättre. Det var värre när jag var liten, satt och grät på balkongen när min lillebror spydde en gång. Jag vägrade gå in i huset. Idag gör jag allt för att inte behöva spy. Är supernoggrann med handhygienen under vintersäsonger och tvingar mina syskon att använda handsprit vid resturangbesök. Får en magsjuka är vi alla körda tänker jag.
  Vad jag ville säga är att jag på nåt sätt förstår hur du känner dig. Jag känner mig själv töntig över min fobi, liksom just deal with it säger jag till mig själv men när jag väl blir illamående så är rädslan så överväldigade att jag försöker göra allt för att inte spy. Du är inte töntig Therese, alla vi har nåt vi kämpar med så vem är att döma?
  Många styrkekramar!❤

  Reply
 • Izabella Gumussoy 1 year ago

  Älskar dig blir ledsen över att du tycker så / första frågan . Men iaf om du inte vill födda barn från ditt kropp så kan du göra från en "annat" kropp som kim Kardashian hon gjorde ungefär så för att hon inte kunde vara gravid . Allt kommer att ordna sig lysm ,,♥️

  Reply
 • Viktoria Glans 1 year ago

  Du är 100 % bra som du är! Tro aldrig att dina åsikter är fel, när det gäller saker som handlar om dig! Ni kommer fixa detta på ett eller annat sätt, oavsett vad! Kram!

  Reply
 • S Larsson 1 year ago

  Therese, du är absolut ingen tönt. Alla har vi olika rädslor. Du är så modig och stark vad gäller en massa andra saker medan andra är livrädda för just dem. Det är mänskligt att vara rädd och ingenting man kan rå för <3

  Och till alla som alltid frågar när folk ska skaffa barn: Vare sig man är rädd för att vara gravid, förlossningen eller vad det nu än är, så bör man aldrig fråga en annan människa NÄR man ska skaffa barn. Visst är barn vanligt, men man kan inte ta för givet att alla vill ha barn. Och framförallt kan man inte ta för givet att alla kan skaffa barn eller att alla kommer få den möjligheten. Det är inte riktigt så enkelt för alla, och frågar man "fel" person kan det vara ett väldigt känsligt ämne. Det är en ganska privat sak som inte angår någon annan, men om man tvunget ska fråga, så fråga i stället OM personen vill ha barn.

  Reply
 • Jenny Lange 1 year ago

  Se hur många människor du berör med att bara vara ditt fantastisk ärliga JAG.. Vi är våra värsta fiender mot oss själva (vi-kvinnor,tjejer ) bara för att du har en kropp som kan bära,födda barn så betyder inte det att du måste eller ska känna dig dålig för att du inte vill. Du har makten över dig själv och din kropp och gör bara det du känner att du vill. Världen blir befolkad även om några av kvinnorna inte vill skaffa barn ? jag har 6 barn och är bara 33 år så våra liv är verkligen olika men jag skulle verkligen inte försöka övertyga dig om att det är värt de ? ? du är din egna individ och gör det som känns bäst för dig. Sen tror jag nog att din Anders är lycklig så länge han får tillbringa livet med dig för du duger precis som du är även obefruktad ? du gör skillnad för många människor bara av att vara den du är.. ta åt dig vackra fantastiska människa…. våga vägra barn ??? #vastoltöverdigsjälvförattduvågarvaradu

  #tröttaste6barnsmammanivärlden

  Fråga- vart skulle du vilja bo om 10 år
  (Landet? Villaområde? Lägenhet?)

  Reply
 • Lina Andersson 1 year ago

  Så mycket kärlek till dig. Så sjukt hur viktig du är för den här plattformen. Och nej du är inte en tönt, du är en människa. Sköt om dig fina, underbara, smarta och fantastiska Therese.

  Reply
 • Anton Moberg 1 year ago

  Anledningen till varför jag följer dig är för att du verkligen vågar vara personlig. Det gör dig inte till en tönt, det gör dig till en förebild. Du är så omåttligt genuin. ILYSM ❤

  Reply
 • rojhat can 1 year ago

  Reply
 • Muchuch9187 1 year ago

  Men snälla du alla är inte skapta för att ha barn. Om du inte vill ha barn så fine, det är ditt val nu och ditt misstag sen. När du är 40 och kämpar för livet för att bli gravid så är det ditt problem och ingen annans. Lev som du vill.

  Reply
 • Victoria OBryan 1 year ago

  <3

  Reply
 • Matilda Hanna 1 year ago

  ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Nora Hellstrand 1 year ago

  <3

  Reply
 • henfqrwqdaok123456789101112z 1 year ago

  Therese!!! Minns du för flera år sedan när panikångest var det absolut svåraste och läskigaste du visste? När du tänkte att du aldrig kommer ta dig ut ur det. NU har du kommit SÅ LÅNGT på den fronten!!! Allt är skitsvårt i början och kanske blir det så att du inte skaffar barn, kanske får du 10 barn! Du kommer att LÖSA DET, du kommer att FIXA DET. Du klarar allt. Du är helt jävla fantastiskt med ett jävla anama. LITA på dig själv!!♥️♥️♥️♥️

  Reply
 • eurovision50 1 year ago

  Ta din tid. Du ar fortfarande ung. Det ar helt mojligt att dina radslor om att foda forsvinner. Du har redan kommit over sa mycket. Du ska vara stolt over dig sjalv.

  Reply
 • Belinda Hermansson 1 year ago

  Suck. Givetvis ska du inte leva med någon annan som vill ha barn utan att säga något, rentav elakt.

  Reply
 • Sofia Palm 1 year ago

  surrogatmamma? 🙂

  Reply
 • Anna Spanos 1 year ago

  Fina du! Snälla var inte så hård mot dig själv. Du är en så otroligt stark människa som kan och vågar dela alla dessa otroligt personliga och känsliga tankar och känslor. Du är en riktigt fin och Bra förebild åt så många, inklusive mig. Sluta aldrig vara Du! All kärlek från Sydney, Australien! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Diamond Sparkling 1 year ago

  Ingen kan säga att du är blödig Elle töntig eller det ena med det andra.
  Alla är olika ängeln
  Alla vill olika och oavsett är du äkta rakt igenom, du är ärlig och många vågar inte ta det steget,. Ingen kan pressa dig och vara elakallg ha delar om avundsjuka
  Det är osäkerhet.

  Som jornalist ser jag mycket drama överallt och dem skapar drama för att att se hur långt dem kan gå och för att skapa en story.
  Deras liv kretsar kring att se andra må sämre.

  Fantastiska människa
  Du är den du väljer att vara för sin skull inte någon annan.
  Du och Anders väljer era liv ingen annan.

  Sån avundsjuka

  Kärlek till dig ? ? ? ? ?

  Reply
 • Sofia Palm 1 year ago

  du är absolut inte ensam om att vara rädd för att vara gravid o föda barn! man kan ju faktiskt dö av det. Om du vill ha barn men inte vågar skaffa själv kanske en surrogatmamma vore nått? jag vet en kvinna som varit det för hon ÄLSKAR att vara gravid så nu hjälper hon andra att skaffa barn som inte kan, vill eller vågar. De tar ett ägg ifrån dig och en spermie ifrån den du vill ska vara pappa o sätter det i hennes mage. så det är 100% ert barn. Hon verkligen ÄLSKAR att vara gravid o föda barn. Det finns många kvinnor som älskar det och kan hjälp er. En annan kompis jag har har 11 syskon för hennes mamma älskar det också 😛 Jag tror att många skulle vilja vara er surrogatmamma. Det är ju 2018! utnyttja det om du vill alltså. 🙂 Men o andra sidan så behöver du ju inte skaffa barn. inget fel med att avstå häller! Gå i terapi o försök bli av med rädslan. eller så struntar du i det och bara njuter av livet som det är! 🙂 Du är INTE töntig eller konstig. Det är många kvinnor som känner som du men det är ju lite tabu att prata om! ge dig själv lite kärlek och ett break ifrån rädslor och självskam! du är bra som du är! KRAM!

  Reply
 • Alva Eriksson 1 year ago

  Wow. Vilken jävla förebild du är. Får ont i hjärtat att se dig gråta. På något sätt så känns det som om att jag känner dig, att du är en i mitt liv som jag älskar. Du är det finaste Sverige har och kommer få, kom ihåg hur många som älskar dig, som avgudar dig och beundrar dig. DU ÄR BÄST❤️❤️

  Reply
 • That Girl Nathaa 1 year ago

  Har inte sett klart videon än men jag vill bara säga att du är så långt ifrån en tönt, alla skaffar inte barn och barn är inte ett måste men om du väljer att skaffa barn så kommer allting gå bra och du kommer vara stolt över dig själv precis som när du utsatt dig för alla dina andra fobier/rädslor och om du väljer att inte skaffa barn så är det helt okej. Oavsett vilket beslut du tar eller har tagit så gör det för din egna skull och var säker på att du kommer må bra av ditt beslut. Du kommer vara lycklig och leva ett bra liv oavsett ❤️

  Reply
 • Emma Renström 1 year ago

  Jag känner också så! Det är inte alls töntigt! Jag förstår dilemmat och rädslan över graviditet och speciellt rädslan av att föda. Pressen av samhället att man måste ha barn och föda som kvinna har fått mig och så många andra att må dåligt. Dessutom känner jag (och säkert andra också) att det värsta är att inte ”kunna” ge mina föräldrar barnbarn. Jag känner mig så taskig när jag inte vill ha barn pga av rädslan och därmed inte ge mina föräldrar chansen att bli morföräldrar. Jag tror att det finns en heldel som inte förstår hur jobbig rädslan för graviditet kan vara. Jag vet ju inte riktigt hur jobbigt det är för dig, men jag kan ändå på viss mån förstå lite. Folk som kallar en töntig eller feg för att man inte vågar gå igenom en graviditet är bara okänsliga. Det är inte okej att sägs sånt, detta kan vara och är en riktig fobi för många.

  Reply
 • Amanda Nordlander 1 year ago

  Alltså Therese du är helt fantastisk. Det är din ensak och ingen har rätt att ifrågasätta vilken väg du väljer att gå i livet. Du är absolut ingen tönt för att du inte vill leva det normativa livet, det är snarare så sjukt imponerande att du ständigt vågar bryta normer och göra det som är bäst för dig!!
  Fööör många skaffar barn som egentligen inte bör ha barn, att du vågar säga ifrån är så jävla beundransvärt. Du är en stjärna! Kram ✨

  Reply
 • Monica Larsson 1 year ago

  Du är ingen tönt. Du är en fin människa. Anders älskar ju dig som du är, ni har väll pratat om det redan. Känn inte att du skadar honom för att du inte vill ha barn. ❤️

  Absolut runt 28-30 år ?

  Reply
 • Mija Derdour 1 year ago

  ta en dag i taget, det kommer m tiden kan nästan lova det <3

  Reply
 • Mija Derdour 1 year ago

  kramarom, du är ingen tönt el blödig. Rädsla kan vi alla känna.

  Reply
 • Emelie Bloom 1 year ago

  Men älskade du, Ja blir så himla berörd när jag ser detta 🙁 Vill bara ge dig en stor kram, du är absolut ingen tönt, Det är de sista du är! Man kan älska barn men man kan även känna att barn e inget för mig, Det är inget du ska behöva sitta och förklara! Fina fina du, Det är ditt liv och dina val ? Jag själv sitter lite i den sitsen just nu, Om jag e redo för att bilda familj, Är 29 år, Och juh mer jag får frågan desto mer pressad känner jag mig :/ Och snälla Therese gör mig en tjänst, Sluta kalla dig själv för tönt, Du e motsatsen till de, Du e en sån himla fin person ?? Och jag hoppas livet löser sig och blir till det bästa för dig, Ta hand om dig ❤️

  Reply
 • Linda Johansson 1 year ago

  Fina du! ?

  Reply
 • Anki Jönsson 1 year ago

  ❤️❤️❤️

  Reply
 • Best Friends Forever 1 year ago

  Ta inte åt dig Vad dom Elaka sejer!❤

  Reply
 • Marie Karlsson 1 year ago

  Du är ingen tönt <3.Förstår att du är rädd för o föda.Jag var också rädd men rädslan släppte.När det väl var dags,hade inte tid o vara rädd.Men alla är olika <3.

  Reply
 • Molly Hop Hop 1 year ago

  Vil verkligen bara gi deg en stor kram. <3
  Och, jag kjenner exact samma som dig rundt graviditet och barn.

  Reply
 • Mikaela Keyser 1 year ago

  Tycker du är SÅÅÅ stark som vågar berätta om detta. Alla känner olika och har rätt till sina egna känslor. Stå på dig och bry dig inte om vad andra tycker ( jag vet att det är lätt att säga men jag tycker du är bra som du är och en stor inspirationskälla för så många)
  Kram ??

  Reply
 • Liza med z 1 year ago

  ?? men huvva då Therese, du/ni gör precis hur ni vill. Jag är också 87:a förstår hur du känner. Du är ingen tönt, kram på dig ??.

  Reply
 • Emmelie 1 year ago

  Vet att det är svårt som offentlig person att inte ta åt sig allt folk säger, oavsett hur stark man är så tänker man på det folk skriver när man har sina små stunder. Du är inte töntig. Du lever ditt liv och delar med dig av det, vilket jag är säker på att alla här är jättetacksamma för att du gör. Ditt content är fantastiskt. Du gör hur du vill, ingen kan säga åt dig hur du vill och ska göra.
  Man vet aldrig om saker förändras, förändras det så gör det det. Men just nu är det som det är och det finns inget någon kan göra än att acceptera det. Det är inte fel av dig att inte vilja ha barn, det är inte fel av nån annan att vilja ha barn. Du gör som du vill, du är du och ingen annan ska få dig att känna dig skyldig för att du gör som du känner för. Du är bäst <3

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.