Therese Lindgren – LÄSER HATKOMMENTARER – “Döda den där äckliga smutsiga Therese Lindgren”

220,526
 

Klicka här!

Published on July 7, 2017 by

Vill du veta när jag börjar läsa hatkommentarerna? LÄS HÄR!

Agenda för dagens video:

00:00 Berättar om kampanjen #BeKind som BRIS och tidningen Julia gör
01:04 Svarar på frågan: Varför tror du att näthat existerar?
04:19 Diskuterar konsekvenserna av näthat
07:41 Svarar på frågan: Om man får näthat, vad borde man göra?
08:40 Läser hatkommentarer
11:39 Berättar hur jag reagerar på näthat

I dagens video pratar jag alltså om hat på nätet. Jag läser upp elaka kommentarer jag fått och svarar på frågor på vad man kan göra om man utsätts för näthat. Berätta gärna om era erfarenheter i kommentarsfältet om ni vill, och glöm inte att använda #bekind i sociala medier!

Vi ses på söndag! PUSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
http://instagram.com/thereselindgren
Snapchat: YoutubeTherese

http://thereselindgren.se
Min podcast: http://apple.co/2sCbalw

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

 • JVH Youtube 4 years ago

  Jag tror att näthat finns från människor som har mycket problem i sin egen omgivning och inte mår på ett bra sätt och sedan ser någon som mår jätte bra och är lycklig. Då kan dem bli väldigt avundsjuka och bara se ner på sig själva och så lägger man allt negativa mot någon annan för att själv känna sig bättre. Det här säger jag inte till alla som är negativa/haters. Det här är bara ett sätt som vissa tror funkar.
  Men jag hoppas att du får mindre hat snart iallafall.? #låtaldrighatetvinna

  Reply
 • Olle Edlund Saturnus 4 / Elisabeths klass 4 years ago

  jag tycker synd om dig att någon ens skriver att dom vill döda dig du är bäst

  Reply
 • Wilma Torpman 4 years ago

  Du är bäst❤️

  Reply
 • Ellabyyou 4 years ago

  Förstår till 100% att alla youtubers gör videos som heter "reagerar till hatkommentarer" osv, MEN NÄR SKA NI GÖRA EN VIDEO DÄR NI BARA LÄSER BRA OCH KÄRLEKSFULLA KOMMENTARER OCH SPRIDER ÄNNU MER POSITIVITET?? Gör istället videos där ni hyllar andra youtubers osv. Hoppas du förstår hur jag menar. Puss

  Reply
 • Olle Edlund Saturnus 4 / Elisabeths klass 4 years ago

  är du 30år? jag trodde att d var 22år

  Reply
 • Essie Wallin 4 years ago

  Sån jävla bra förebild<33 Du e inte värd allt hat, dem som skriver nått har hittat på problem med dig för att det inte finns några! Ly du e bäst❤️❤️

  Reply
 • Nova Nykvist 4 years ago

  du är så sjukt jäkla grym Therese. du är så sjuk stark, du förklarar så bra här. och det hjälper, det då säger tar jag åt mig av och de stärker mig. tack Therese, tack<3

  Reply
 • The typicial Video 4 years ago

  Väldigt bra video med bra tankar! Btw du var otroligt fin i denna video❤️

  Reply
 • Hannah Öhm 4 years ago

  Vilken bra kvalité, ljus och redigering på videon!
  Du är så duktig, Kram! #bekind

  Reply
 • Wilma Cedergren 4 years ago

  Vafan är det för jävla tomte som blev så himla arg för att en vlogg inte kom upp prick klockan 6? Och sen tar sig friheten att skriva så hemska saker och tycker att det är Thereses skyldighet att lägga upp videos varje dag. Det är hennes jobb, hon får sköta det exakt hur hon vill och det är inte alls nån skyldighet för henne att lägga ut videos för vår skull.

  Reply
 • Casper&Ezmeraldas Kanal 4 years ago

  ❤❤❤

  Reply
 • Linnea Leonardsson 4 years ago

  Du är helt otrolig Therese, du är den som man verkligen kan se upp till. Själv har jag varit mobbad och utsatt i hela mitt liv, 15 år av hat är inte lätt.. Men jag står här idag för att jag har insett att jag kan stå upp för mig själv och visa att jag är bra.
  Jag har läst din bok och den gav mig så mycket hopp.
  Jag älskar dig Therese, sluta aldrig vara den du är. Du är en så fin människa som förtjänar det bästa i världen. Kram på dig, hoppas att kärleken vinner över hatet❤️ #bekind

  Reply
 • Sandra Karim 4 years ago

  Fin video Therese mogen är du❤️❤️

  Reply
 • Sanna SöderHolm 4 years ago

  Vad filmar du med för Kamera?

  Reply
 • Lano Miki 4 years ago

  Asså Therese, detta ämne är sååå viktigt. Ja näthat gör skitont. Men jag för mera ont för jag har fortfarande sår på handlederna, har ett minne som en tolvåring som försökte ta livet av sig i 5:an och 6:an ( jag ) och men nu mår jag bra fast jag blir fortfarande krossad när någon säger ett lilla minsta fula ord:((

  Reply
 • JennakVlog 4 years ago

  sjukt viktig video!☺

  Reply
 • Legenden 1 4 years ago

  Skulle du inte läsa upp hstkommrntarer?

  Reply
 • janice gunnarsen 4 years ago

  Du är så underbar jag älskar dig finaste du❤️

  Reply
 • Carl Jonsson 4 years ago

  Jävlar vad viktig du är för svenska youtube komunitit

  Reply
 • Agust Larsson 4 years ago

  Jag tror att näthat fins för att människor är avenskjuka på hur bra eller hur vacker eller hur mycket bättre dit liv är än näthatare och villa dra ner ditt självförtroende har själv varit mobbad en människa sa att jag skulle döda mig och att jag var gay han slog mig i skolan ibland min sista dag i den skolan tog han sin tumme och tryckte in den i mitt öga och nu ska vi gå i samma skola igen

  Reply
 • AmandaSandra AS 4 years ago

  Så stark du är ? Therese Lindgren…. vi tycker du är så vacker fin och söt. Dina videos är så bra. Alla är så avensjuka på dig tyvärr du är för snygg för dom ?

  Reply
 • Oskar Karlsson 4 years ago

  "Roliga videos" dina videor e tråkiga de ända du vloggar e att du går på möten O sluta me alla dina jävla sammarbeten, ja förstår att andra tycker att du inte får subscribers mer

  Reply
 • Tilde Nordgren 4 years ago

  Kan inte bara alla sprida kärlek❤️❤️ istället för hat?

  Reply
 • Sigrid Holmqvist 4 years ago

  Alla som skriver att hon ska döda sig i en video alltså varför ska hon det?!! Det är ingen idé att spela inn en video som du vill se men inte kan. Hon kan inte lägga upp den om hon är död!Så tänk till lite innan ni skriver era hatkommentare (till haters)
  PS. Älskar dig Threse❤ Fortsätt va den du är och låt ingen trycka ner dig???

  Reply
 • Tova Berggren 4 years ago

  Hur fan man man skriva hat om att vara feminist?! Vissa män/killar utnyttjar tjejer sexuellt DAGLIGEN.. det är inte okej någonstans. Att det har gått såhär långt är sjukt.. hur kan det finnas så hemska människor som ser tjejer som sexobjekt? Vi är människor! Det är vi alla.. feminist är inte ett ord som ska göra så att kvinnorna blir viktigare än männen, eller tvärt om, det är att kvinnorna ska behandlas lika bra som männen, att det ska bli jämställt. Inget kön är bättre än dem andra. blir bara sjukt ledsen av att se alla kränkande kommentarer.. Stay strong Therese.. du är så stark ❤

  Reply
 • lamaa abu sultan 4 years ago

  Du är såååå bra❤❤❤❤

  Reply
 • Alexandra Lövgren 4 years ago

  Hur kan man dislika dethär?? #bekind

  Reply
 • Johanna Holmlund 4 years ago

  du är verkligen en fantastisk människa Theresé❤️

  Reply
 • Johanna Holmlund 4 years ago

  Tack för att du verkligen tar tag i en sådan viktig sak och pratar om det.

  Reply
 • Emelie Abrahamsson 4 years ago

  Therese vill bara säga att du är jättefin❤

  Reply
 • Ida Lindh 4 years ago

  Jag trycker tummen ner för jag HATAR NÄTHAT, älskar personer som vågar erkänna att dom har skrivit hat och verkligen står upp för det dåliga dom har gjort <3

  Reply
 • Johanna Hammar 4 years ago

  ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Fredrik B Zera 4 years ago

  Tycker att det är så himla bra att du tar upp viktiga ämnen som just detta!❤️

  Reply
 • Julia Ratka 4 years ago

  Det är inte så att hatet tar över internet. Det är bara så att det onda syns mer!
  Ta inte åt dig finaste bästa Therese! Du är bäst och jag älskar dina videos. Fortsätt det du gör för att det är du bäst på!❤❤ #stoppanäthat

  Reply
 • V.Twentysomething 4 years ago

  Reply
 • Alicia Andersson 4 years ago

  Kan du göra en video där du berättar mer om Ångest och exakt vad det är? Många förstår inte vad ångest är och använder som vardagliga ord tex " Får sån ångest över att jag inte köpt en ny vattenslang " ( bara ex ) och jag tror en del behöver förstå vad ångest innebär och är. Själv har jag ångest och en massa annat som trycker ned mig mm. Och har gått igenom hemska saker.. tex att min mormor gick bort i cancer.. hon betydde så jävla mycket för mig.. hon gjorde allt för mig.. nu är det 297 dagar sen hon gick bort.. ? efter det så ramlade jag av en häst i skogen och landade med mitt vänstra knä i en sten.. otroligt många besök på sjukhuset samt magnet röntgen + kryckor i över 2 mån. I maj så flög (bokstavligen) jag av DN häst igen oh landa på min vänstra arm. Spricka oh gips. Gråter mer eller mindre varje dag pga att jag mår som jag mår. Gör illa mig själv och gråter mig till sömns. Säger inte detta för att få uppmärksamhet utan jag vill prata av mig alla mina känslor.. Men en person med ångest försöker få bort det, inte ha kvar det. Btw due bäst Therese? Och du som läser detta, glöm inte att du är fin precis som du är, ingen kan säga att du är ful för du är fin precis som du är! Be Strong? #bekind

  Reply
 • Ella Fotboll 4 years ago

  så rätt therese ❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Mr Kalbin 4 years ago

  Hej therese jag försvann halvvägs i videon när jag såg dina ögon <3 daym

  Reply
 • And Löv 4 years ago

  Din kanal är bäst och det är bra att du tar upp det här men du är bäst och din kanal är bra och det är fel och skriva hat kommentarer.

  Reply
 • Astrid Andersson 4 years ago

  För typ ett halvår sedan så satt jag emellan 2 tjejer som var mina kompisar. Sen helt plötsligt började dom skriva massa elaka saker till mig. Den gången så sa jag det till min lärare så hon bytte platser för det!

  Reply
 • Isra Kadan 4 years ago

  Ohh vet inte hur jag ska börja.. jag har det jätte jobbigt så det finns inte asså hemma.. där mamma är som värst mot mig.. vill inte säga något om det för dem yngre… men mamma är inte okej.. pappa bryr sig inte ett dugg och pappa slog min mamma och gav oss inte mat för två år sedan skildes dem och jag & min mamma o mina 3 syskon bodde i ett jätte fattigt hotell för att pappa varit snål och inte gav oss pengar trots att han hade över 10k kr… o aa vi fortsatt så i 2 år (flytta från hotel till annan) och sen flytta vi till Malmö och började i en skola.. då jag blev GROVT mobbad.. jätte mobbad att jag försökte ta livet av mig.. ja jag skada mig själv.. som 9 åring det fortsatt till jag blev 10 år.. och juste jag får också hat på mina 2 första youtube videos här! Ni kan gå in o läsa alla fula kommentarer jag fått.. och suttit o gråtit i dar för.. och nu går jag i en skola som ingen gillar mig i.. ingen bryr sig om mig eller ens är min vän.. har inga INGA kompisar.. men det är int heller så att jag blir grovt mobbad men blir mobbad nu när dem lämnar mig utanför o på bänken ensam.. Ohh orkar inte skriva allt… men har varit mobbad sedan jag var 4 år (ungefär) eller aa när ja börja dagis då jag blev utfryst osv.. GLÖM INTE KOLLA IN HAT KOMMENTARERNA JA FÅR! Plus bra video Therese! Älskar dig o STAY strong ??

  Reply
 • Emma Tullsten 4 years ago

  Du är så fin❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Sigge Wes 4 years ago

  du är fett rik men går ändå runt som en tiggare

  Reply
 • Moviegirl85 4 years ago

  En kompis till mig var mobbare i skolan. Personen såg det som ett busstreck. Och då sa jag åt personen. Det är inget bus om man inte är med på det själv. Är inte du med på ett bus är det mobbning. Personen själv säger att han/hon blivit mobbad och mådde dåligt. Men kan inte se skadan han/hon själv har orsakat. För det har personen förträngt. Vill inte säga könet på denna person då jag tycker att det är känsligt. Men jag tycker det är fel av mamman till min kompis som tar han/hon i försvar och menar att det var synd om hennes barn som blev mobbat. Och jag kan ju säga att personen och dennas kompis var ökända för att vara elaka mot allt och alla. Jag fick också vara med på att veta hur deras djävulskap fungerade. Men jag valde att förlåta ändå.

  Men det känns ju. Dem kunde hålla fast människor och slå på människor eller som personerna gjorde mot mig. Kastade maten i våran disko då vi hade hemkunskap som eget val i skolan. Jag och min medarbetare på hemkunskapen hade fixat våran diskbänk och diskat all disk som vi hade. Vi hade gjort jättefint och min nuvarande kompis och den andra mobbaren går och kastar sin mat i våran disko, istället för att slänga den i sin. Och jag fick städa upp deras skit för att läraren inte ville bråka med dem. Vilket gjorde att jag berättade det för en assistent som hjälpte mig ibland på vissa lektioner och hon blev så förbannad att hon kokade. Och sa att det skulle dem fått städa upp själva och inte jag.
  Och det är inget bus då tycker jag. Det är ren tortyr och grov mobbning, då folk beter sig så illa mot någon. Jag tycker detta var en lindrig behandling ändå, som jag och min medarbetare fick vara med om. Men jag vet ju att det var dem som grät varje dag i skolan på grund utav dem två eleverna.

  Och mobbning är inte OKEJ. Kommer aldrig att vara OKEJ heller. Så tänk er för på vad ni utsätter människor för om ni mobbar någon. Det kan gå som Therese säger. Käpp rätt åt H-vete och personen som blivit mobbad tar sitt liv. Är det värt det, för att ni anser att det är ett bus? Inse att folk kan må psykiskt och fysiskt dåligt över vad ni utsätter era offer för. Om mobbning ska utrotas, måste man börja att inse hur det är att vara en kompis. Är du en kompis så se till att den som blir mobbad får stöd utav er. Jag har hjälpt en kompis från att vara helt ensam, till att ha fått mig som vän. Hon hade ingen annan och jag valde att göra allt för att hon skulle få känna känslan att få ha en vän vid sin sida och jag tålde inte att någon var dum mot henne heller. Hon misskötte våran vänskap, men jag fanns ändå där för henne. Så var ett stöd och inte ett monster. Ingen förtjänar att bli utfryst eller slagen. Och ingen förtjänar att bli dödshotad. Hoppas att någon tar in det jag skrivit och att vi kan börja tillsammans att göra en liten ändring, som förhoppningsvis kan växa och bli större.

  Reply
 • Josefine Broman 4 years ago

  Reply
 • Siri i molla 4 years ago

  Läste precis din bok, stackars dig!❤️

  Reply
 • Lifewithelin 4 years ago

  Jag vill bara säga till er alla som är utsatta för någonting. Ni klarar detta och jag vill bara skicka en massa kärlek till er❤❤ Kram!!!!!

  Reply
 • Selm & Jempan 4 years ago

  (LÄS DENNA KOMMENTAR I EN AV DINA VIDEOS) Jag fattar inte hur man kan skriva näthat till dig för du är toppen, glad, snäll, trevlig att kolla på. Jag vill bara säga en sak till dig: Sluta aldrig med det du gör för det är så mycket värd vad allt du säger till alla som skriver hat till dig! Va nöjd med den du är och va nöjd med dina fina vänner och njut av livet! Jag tycker att det finns en bubbla av hat runt dig och vet du vad du ska göra du ska spräcka den genom att sluta tänka på alla hatkommentarer alla skriver (jag skriver detta för att få dig glad kom ihåg det FINA THERESE!)❤️Alla dina hatkommentarer kan du tänka på som att dom inte stämmer med dig för du är så mycket värd all kärlek! #ALLKÄRLEKTILLTHERESE!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.