Therese Lindgren – MINA BÄSTA OCH SÄMSTA KÖP 2019

201,738
 

Klicka här!

Published on December 8, 2019 by

I dagens video delar jag med mig av mina bästa och sämsta köp 2019!
Idén till videon fick jag av LAKI, hennes video hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=4cbwg5MFzoo

Den elektriska värmekudden köpte jag förövrigt från Amazon (just exakt den som jag köpte verkar vara slutsåld), men det finns säkert liknande att hitta på andra ställen. VARM REKOMMENDATION, alltså life changing hehe. Detsamma gäller förvaringsgrejen för presentpapper, den har jag också köpt på Amazon.

Jag vet att jag var trött och sliten i dagens video, jag lovar ha lite mer GO i veckan. Vi ses då, sköt om er tills dess! PUSSSSSSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.