Therese Lindgren – Mina planer 2017 | videoschema

332,455
 

Klicka här!

Published on January 1, 2017 by

Aaaaaalright, SÅ, det nya videoschemat jag skulle vilja prova är alltså att lägga ut videos tre till fyra dagar i veckan efter följande schema – mina planer 2017:

Måndagar – någon typ av veckovlogg. Antingen att jag vloggar som vanligt under en hel vecka och sedan slår ihop till en SKITLÅNG tvåtimmarsvlogg, eller att jag tar ”det bästa” från veckan och lägger ihop i ordningaföljd, eller så försöker jag mig på att skapa som en liten kortfilm, eller så gör jag något annat roligt. Det vore så himla kul att få vara kreativ här och experimentera lite.

Onsdagar – NI BESTÄMMER! Skicka din videoönskan (viktigt att du skickar just en video) där du säger vad du skulle vilja se för video från mig till [email protected], så löser jag resten. Vill du önska en challenge med en annan youtuber eller kanske en artist? Vill du att jag gör en tjejsnack? En sminkvideo? Delar med mig av recept? Eller har du någon ny helt sjuk idé du vill att jag provar? Skicka en video!

Fredagar – Min bucket list. Jäklar i helvete (förlåt att jag svär mamma) vad nervös jag är över vissa grejer. Flyga flygplan, helikopter, luftballong är jag SVINNERVÖS över och vet inte ens om jag kommer att klara. Åka till Gotland är också jobbigt. Och hur ska jag ta ett världsrekord? Och lösa en rubiks kub? Haha, jaa du, jag hoppas att ni kommer att gilla den här serien. Jag förstår om vissa tycker att listan är ”tråkig”, men jag har försökt tänka realistiskt men ändå utmanande för MIG med mina begränsningar. Om du har förslag på fler punkter till min bucket list får du gärna skriva dem bland kommentarerna! Du hittar hela min bucket list längst ner i info-boxen 🙂

Söndagar – de föraktade spons-videorna haha. Nej, skämt åt sido, som jag säger i videon kommer det bli ändring på spons-sidan, för som jag uppfattat det tror jag egentligen inte att folk har så mycket emot att jag arbetar med företag, utan jag har uppfattat det som att man just spyr på alla hauls med kläder och smink, alla rabattkoder och hetsiga köp-köp-köp-videos. Ikke sant? (heehe, ja, jag ÄLSKAR Skam) Jag ser fram emot att göra coola samarbetsvideos på söndagarna (om jag nu hittar företag som vill synas på min kanal nu när jag har helt andra krav och förutsättningar).

Vad tror ni om det? Jag tror det kommer bli skitfett. Färre videos, men mer genomtänkta och bättre. Vem vet, jag kanske har tid att fixa ett end card och lägga in bloopers nu i år? Hahah. Och jag planerar redan nu väääärldens finaste video till alla hjärtans dag. Uh uh uuuhhhh, det blir bra det här. Och en grej till – podcast! Hur kul? Kommer ni lyssna?

Vi ses imorgon med första VECKOVLOGGEN YÄÄÄÄÄYYYY!!!! 2017 here we come!

MIN BUCKET LIST 2017:
1. Besöka en spådam
2. Skriva en till bok
3. Flyga privatplan
4. Flyga utomlands
5. Besöka is-hotellet
6. Vandra i fjällen
7. Glampa
8. Ställ upp i live-radio
9. Slå ett Guiness-rekord
10. Springa ett Color run-lopp
11. Flyga luftballong
12. Cykelsemester på Gotland
13. Testa hypnos
14. Ha en Meet & Greet
15. Lära mig lösa en Rubiks kub
16. Åka helikopter
17. Färga håret någon ”konstig” färg (med konstig menar jag ej naturlig)
18. Hyra ateljé och mååååla
19. Flytta ihop med Anders
(20. Tatuera ögonbrynen)
21. Volontärarbeta en vecka
22. Göra 12 st collabs med ”små” youtubers (färre än 5 000 prenumeranter)
23. Dreja
24. Bo en natt i kolarkoja
25. Se norrsken
26. Prova pole dance
27. Avfyra ett vapen
28. Vaska guld
29. Gå på opera
30. Läsa (/lyssna på) 52 böcker
31. Starta en podcast
32. Lära mig en låt på gitarr
33. Äta på en restaurang med michelin-stjärna
34. Dricka champagne i Champagne
35. Semestra på Öland
36. Få en krönika publicerad
37. Förändra någons liv
38. Skänka julklappar till 100 barn
39. Åka på kryssning
40. Äta raw food i 30 dagar
41. Leva en vecka utan internet
42. Fronta Veckorevyns tidningsomslag
43. Rädda ett djur
44. Få vara röst åt en karaktär i en tecknad film
45. [HEMLIG]
46. [HEMLIG]
47. [HEMLIG]
48. ???
49. ???
50. ???
51. ???
52. ???

50 comments

 • Sofia Jedeberg 5 years ago

  Hej Therese. Till vilken mailadress ska man maila till om man vill göra en collab med dig? ❤

  Reply
 • Sofia Jedeberg 5 years ago

  Hej Therese. Till vilken mailadress ska man maila till om man vill göra en collab med dig? ❤

  Reply
 • Lovisa Brag 5 years ago

  Hoppa bungyjump eller fallskärm!

  Reply
 • Danira nordin 5 years ago

  Collaba med Jacob Öman!!!

  Reply
 • Kawaii Crystal gem 5 years ago

  En av mina planer var att fråga mitt crush om den gillar mig.

  Den sa nej men att vi kunde vara vänner. ☹️ men det känns bra att vi fortfarande kan vara vänner.

  Reply
 • stora6an 5 years ago

  Kan inte du göra en Therese testar, då kan du testa att sminka dig med godis

  Reply
 • Anna och Vickan 5 years ago

  Kanske testa en dag på en gård, sköta om djur, köra traktor osv.

  Reply
 • Lovis Mill 5 years ago

  Du kan försöka få en collab med Pewdiepie (över internet). Ni kan spela något spel tsm!❤️

  Reply
 • Tindra Leijbertz 5 years ago

  du föredrar mitt liv varje dag med dina fina videos♥

  Reply
 • Semlan S 5 years ago

  Jag vill göra en collab med dig Therese PS älskar dina videos?

  Reply
 • Tilde J 5 years ago

  Älskar haulvideos som man typ köpt på stan som inte är sponsrad?

  Reply
 • The Tube Youer 5 years ago

  Inga mer lookbooks??

  Reply
 • Arna Kadic 5 years ago

  Aså älskar dina nya idéer snälla säg Örebro

  Reply
 • Arna Kadic 5 years ago

  När du pratade om dina planer 2018 videoschema att träffas snälla Therese säg Örebro om du ser denna meddelande av mig skulle verkligen bli glad om du svarade ILYSM

  Reply
 • Abdullah Alhasan 5 years ago

  hyra ett badhus! där du och Anders kan bada och vlogga?

  Reply
 • Adiam Kebedom 5 years ago

  Kan du inte ha med i din bucketlist att du ska prova att jobba på en skola eller dagis för skulle vara kul och se vad du tycker

  Reply
 • Carmens Värld 5 years ago

  färga håret ROSAAAAAAAAAAAAAAAAA eller blå OCH lila det blir fint

  Reply
 • Elvira Skall 5 years ago

  Genom att förändra någons liv skulle ju kunna adoptera som du pratade i Liven ?

  Reply
 • Elvira Skall 5 years ago

  De hade vart kul om du provar på ridning

  Reply
 • Amanda & Tindra 5 years ago

  Vi vill gärna göra en collab med dig! Det skulle betyda jättejättejättemycket för oss! Du är bäst! Älskar dina videos❤

  Reply
 • alltidangelica 5 years ago

  Skulle bli otroligt jäkla glad om du ville göra en collab med mig, vore världens dröm OCH du lär förmodligen/förhoppningsvis förändra mitt liv (ännu en grej på din bucketlist, två flugor i en smäll, blink blink)
  puss älskar dig och din kanal <3

  Reply
 • Boden By Night 5 years ago

  Jag tycker du kan sova på Tree Hotel i Harads utanför Boden dit massor av kändisar åker (Eliah Wood, kate Moss osv). Det är små stugor som är uppe i träden som träkojor typ. Det är nära där jag bor så du kan du åka skoter med mig och kolla på norrsken. Jag har skoter att låna ut och en mini-mini youtubekanal om skoter så då slår du många flugor i en smäll 😀

  Reply
 • Emilia Wennberg 5 years ago

  En sak du kan ha på din bucket list är att gå HLR-utbildning! Jag jobbar i en simhall och måste gå en sådan utbildning varannat år, så även om du gått tidigare så kan det vara nyttigt att gå en gång till och slipa till färdigheterna! Och så sprider du också budskapet till dina följare att de också borde lära sig HLR. 🙂

  Reply
 • Isabell Berglund 5 years ago

  Åh, så vacker! Många av sakerna du har på din bucket-list har jag också (+ mer)! Vart ska du volontärarbeta? 😀 Jag ska nämligen åka utomlands och volontärarbeta med barn och djur som far illa, troligtvis i Asien eller liknande. Skulle vara jätteroligt att spela in en collab med dig förresten, jag har ju långt under 5000 subs om man säger så…haha! ILYSM. <3

  Reply
 • Vaniljcheyen 5 years ago

  Tack för allt du gör Therese Lindgren! <3 Jag hittade dig i våras, när jag mådde ganska dåligt och har följt dig sedan dess, och du är verkligen en stor inspiration! I somras började jag själv att filma och nu 1 januari 2017 laddade jag upp min första video här på min Youtube-kanal. Sedan jag började med Youtube, har jag fått en ny livsenergi, framförallt när jag får vara kreativ med redigeringen, och livet känns något lättare. Jag kan nu kombinera mina två stora intressen, inredning och video. 2017 är året då det händer!! Kul med dina nya planer för det kommande året. Och ett mål för mig detta år, är att få göra en collab med Dig, så jag återkommer med en video! <3 Ha en superfin solig söndag!

  Reply
 • heidi Hermansson 5 years ago

  Hej! Jag undrar om man typ vill se dig göra något. Måste de typ vara challange eller kan de vara även saker man vill att du ska göra

  Reply
 • Sara Bouzar 5 years ago

  ginis recodbok (stavade ksk fel)
  Värdesaker bästa Youtuber❤❤❤❤

  Reply
 • Sara Bouzar 5 years ago

  Ja snälla Therese kan du snälla svara
  Jag vill göra en sån grej med dig
  Skall ha en yt me en kompis

  Reply
 • Sara Bouzar 5 years ago

  Du har redan förendrats massas liv❤ någon/några som följer dig har du förendrats livet på på ett bra sätt så klart???

  Reply
 • Ella Leffler 5 years ago

  Har du inte drejat ????

  Reply
 • Semlan S 5 years ago

  Vill du göra en collab? Bästa du❤️❤️❤️❤️???

  Reply
 • LovaHassel 5 years ago

  Bra förslag Therese! Jag tycker att du ska gå på guldtuben!

  Reply
 • Olivia persson 5 years ago

  Hej

  Reply
 • Emilia Woksepp 5 years ago

  jag bor på Öland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Mimmi Lenander 5 years ago

  du förändrar mitt liv om jag får träffa dig??

  Reply
 • L3vitan 5 years ago

  du är bäst

  Reply
 • Olivia Sundin 5 years ago

  Du kan låta en hemlös få bo hos dig över en natt

  Reply
 • Izzananas 5 years ago

  vrf säger du att du inte vill göra hauls när du gjorde en med chigulle? (stav?)

  Reply
 • Livs Liv 5 years ago

  Jaa en collab kan du göra en med mig!

  Reply
 • Julia Lindqvist 5 years ago

  du kan förändra en uteliggares liv genom att starta en insamling till honom eller henne

  Reply
 • Carina Sjögren 5 years ago

  testa rida en gång

  Reply
 • Juliz.w 5 years ago

  Hoppa fall skärm<3

  Reply
 • Emilia Hall Bengtsson 7B Björnekullaskolan 5 years ago

  Therese.. det uttalas kampagne och inte champagne hahaahahhaha

  Reply
 • OsTag Games 5 years ago

  snälla lägg inte upp tre videos utan 7 igen

  Reply
 • Agnes Gerdien Erikson 5 years ago

  Kan inte du göra en video när du gör olika coola frisyrer och visa hur man gör

  Reply
 • Agnes Gerdien Erikson 5 years ago

  🙂

  Reply
 • MINAS SPEL KANAL 4 years ago

  Mitt liv hade verkligen förändrats om min stora syra hade blivit snäll mot mig och min familj

  Reply
 • Indra nilsson 4 years ago

  Rida en häst kan du gjöra eller voltige

  Reply
 • Maja Thörn Huotari 4 years ago

  En punkt kan vara att du testar någon ny sport som du aldrig spelat, tex Basket, innebandy eller amerikansk fotboll???

  Reply
 • Nellyss YouTube 4 years ago

  Hej kan du och jag göra en collab med mig för att jag har bara 6 eller 7 prenumeranter på min kanal?. Min kanal heter Nellyss Youtube om du skulle vilja veta.?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.