Therese Lindgren – RAW FOOD MELLANMÅL | Collab med RAWVEGANSE ?

173,366
 

Klicka här!

Published on August 27, 2017 by

Coola kläder!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det collab-med-er-dag, trallalalalaaa!!! Wiiihooo! Kommer du ihåg att jag har en punkt på min Bucket list 2017 som är att jag i år vill göra collabs med TOLV stycken Youtubers som har färre prenumeranter än 5000 st? Den första jag gjorde var med Malin Forsberg (se den här: https://www.youtube.com/watch?v=74Zgsj24b0E), den andra jag gjorde var med Sandy Stadelmann (se den här: https://www.youtube.com/watch?v=r2GK2li1NL0) och idag är det alltså dags för min tredje collab som inte är med någon mindre än Victoria från kanalen Rawveganse!
Victoria visade mig hur man kan göra tre snabba och supergoda råa mellanmål, nämligen blomkålsgröt, zucchini-mackor och grönghurt!
Recepten från videon kommer att komma upp på Victorias hemsida.

Här hittar du Victoria:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtbmXo7s7rB9pOvCuAMdRmA
Hemsida: http://www.rawvegan.se
Instagram: @rawvegan.se

Följ henne, hon är sååå gullig och har riktigt bra tips och recept att bjussa på!

Skulle du vilja filma en collab med mig? Kan du inte skicka mig en video och en länk till din kanal på [email protected]? Jag vill hitta massor av intressanta personer att filma med! NIO stycken collabs ska jag hinna med innan året är slut, så nu KÖR VI!

PUSS NI ÄR BÄST!
Vi ses imorgon igen med en rolig och annorlunda vlogg 🙂

♡ Hitta mig på internet: ♡
http://instagram.com/thereselindgren
Snapchat: YoutubeTherese

Tweets by thereselindgren

http://thereselindgren.se
Min podcast: http://apple.co/2sCbalw

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

 • Rawveganse (svenska) 3 years ago

  Åh vilken fin video du gjorde, tack så jättemycket för att jag fick komma :)<3

  Reply
 • Amanda Gustavsson 3 years ago

  Gud så inspirerande! Älskar detta! 😀

  Reply
 • Pokemon Trainer Sam 3 years ago

  H E J A L L I S A M M A N S

  Reply
 • Mathilda Conradsson 3 years ago

  TACK! Therese för att du inspirerar mig varje dag. All kärlek till dig❤️

  Reply
 • Ida Msp Swe 3 years ago

  Gilla om ni är som anders och älskar när banenerna är typ gröna???

  Reply
 • Tilda Wahlgren 3 years ago

  Kan inte du göra en till mukbang! Jag saknar dem:(( kan du inte göra en mukbang med Anders!

  Reply
 • Axdal familjen 3 years ago

  åhh jag måste testa gröngurten.. ser ju hur gott ut som helst.. 🙂

  Reply
 • Josefine Ardell Rostö 3 years ago

  så glad du är här therese, det bara lyser om dig! så kul att se. hoppas du har haft en bra helg 🙂

  Reply
 • Hanna 3 years ago

  Har fortfarande inte sett en kommentar från tvillingarna Lindberg? VAD HÄNDER?

  Reply
 • Alva Malmberg 3 years ago

  Jag kan inte heller äta sånna gula bananer. ÄÄÄLSKAR GRÖNA❤

  Reply
 • Marie Eiram 3 years ago

  Gröna bananer är det godast <3 köper bara gröningar. Tycker gula bananer smakar så sött och sliskigt.

  Reply
 • Sonia G Wikstrand 3 years ago

  Gröna bananer är nytigt.

  Reply
 • Jasmine Lander 3 years ago

  Roligt med olika videos på din kanal! Dock hade denna varit mer intressant om ni hade haft belägg för att stora mänger vitaminer och mineraler verkligen är bra för hälsan. Detta då mina professorer säger motsatsen och då exempelvis vetenskapensvärld varnar för att vissa vitaminer kan leda till sjukdomar, ex cancer av B12. Därför är detta ingen video för mig

  Reply
 • Matilda B 3 years ago

  Bara en fråga, hur kan salt inte vara rått(5.06)?

  Reply
 • Henny B 3 years ago

  Hur lång är du Therese?

  Reply
 • Zolfe Lee 3 years ago

  yummy food and yummy women

  Reply
 • Carolina Brolin 3 years ago

  Jag älskar lök?

  Reply
 • Tilda Dalborg 3 years ago

  Tack så mycket för den här videon Therese! Jag har letat efter raw food som det här. Ska följa henne direkt <3

  Reply
 • Rebecka Johansson 3 years ago

  Kan inte du göra en video där du åkerskapar (eller tar egna) tumblr bilder ?

  Reply
 • Olivia H 3 years ago

  2:07. Hahah så gullig du är Therese!

  Reply
 • Mariam N 3 years ago

  om du prenumerera på min kanal så kommer jag presentera på din kanal och gillar dina videos ??

  Reply
 • Johanna Sundfors 3 years ago

  Kan inte du göra en Budget jakten video på Milani smink? vore superkul att se 🙂

  Reply
 • Miranda Andersson 3 years ago

  Hej hörni jag har ett vegan problem och jag skulle verkligen uppskatta ett svar. Oatlys produkter ses som veganska men när havregrynen odlas används ben. Ben används i för att många produkter ska växa så jag behöver eran hjälp och era tips. Snälla hjälp mig!

  Reply
 • Leah K 3 years ago

  Exakt, exakt, ja precis

  Reply
 • Wilma Abrahamsson 3 years ago

  Inte för att vara elak men du borde filmat närmare

  Reply
 • Vera Bauman 3 years ago

  är precis som anders när det gäller bananer hahah

  Reply
 • Linnéa Lindegren 3 years ago

  gud i är så lika

  Reply
 • Amanda På Youtube 3 years ago

  Såå glad att äntligen få se en rawfood/vegan video!!!??✨?? Kram ?

  Reply
 • Rosa Smurfen 3 years ago

  wow… jag hittade henne för 1 vecka sen så gör du en collab med henne, liksom vaaaaa, hur kan de komma sig XD

  Reply
 • Maja Tomic 3 years ago

  Åhh så gullig hon va???

  Reply
 • Tilde Widing 3 years ago

  Hej! Har någon tips på bra redigeringsprogram för PC? Jag har nämligen ingen mac dator, men vill ändå kunna redigera bra till min YT kanal på min PC. Skulle vara tacksam för svar, har försökt i drygt 2 månader.

  Reply
 • Oskar Hammarström 3 years ago

  Skulleman maila om en collab? Älskar din youtube?!❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • CookieEdit 3 years ago

  Älskar dig så sjukt mycket! Du har inspirerat mig till att bli vegetarian! ? När jag flyttar ska jag och min mamma köpa veganska alternativ ? ILYSM ??

  Reply
 • Emma Nilsson 3 years ago

  Hahahahha vad fin video???❤️❤️❤️❤️???

  Reply
 • Emma Nilsson 3 years ago

  Hahhaha Gud vad rolig Victoria va❤️❤️❤️???

  Reply
 • Emma Nilsson 3 years ago

  6.38 när hon sa & "hallå eller????"??? sjukt rolig

  Reply
 • Wilma Ludvigsson Möller 3 years ago

  Du har så fina ögon ?

  Reply
 • Vänsterhänt 3 years ago

  Tyckte det här var sååå kul att titta på. För liksom, hur tusan skulle man kunna göra gröt på blomkål? Eller mackor av ZUCCHINI?? Så kreativt och fascinerande. Victoria har dessutom en sån utstrålning som bara fick allt att verka så okomplicerat. Mjölk är inte raw? Nähä, men då gör vi bara vår egen genom att mixa ihop de här sakerna! Veganism i allmänhet är för mig att skapa nya möjligheter, snarare än att inskränka dem. Jag tror inte jag själv skulle kunna bli raw vegan på heltid, men jag kommer åtminstone äta det lite då och då. Ska göra blomkålsgröt i morgon har jag tänkt 🙂 Tack!! <3

  Reply
 • Naruto__anon 3 years ago

  Kan inte du göra en video om när du förlorade oskulden?? //stort fan?
  Gilla de som vill!

  Reply
 • Linnea Johansson 3 years ago

  Vem fick du där mackapären för lockar ILYSM?❤️?

  Reply
 • Emma Sofia 3 years ago

  Men vilken härlig tjej! Ville inte att de skulle ta slut ? skulle så vilja gå på en föreläsning med henne

  Reply
 • missalexandrasandra 3 years ago

  kan du inte göra fler what i eat in a day gilla om ni vill att therese ska göra fler sånna videos

  Reply
 • Linnéa Hector 3 years ago

  Det är så fint av dig att lyfta upp "oss" mindre kanaler!

  Reply
 • zmillah 3 years ago

  För sjutton, gå inte på myten om Himalaya salt. Vanligt salt är bättre pga flera anledningar. Ett exempel är att flera återförsäljare beskriver en studie om saltets hälsoeffekter, utförd av österrikiska InterUniversity Graz, ett institut som erbjuder utbildningar inom alternativmedicin. Studien tycks inte vara publicerad i någon vetenskapligt granskad tidskrift, och innehåller en hel del märkligheter. Sedan bryts saltet under tvivelaktiga förhållanden (precis som vägsalt), och måste transporteras långt innan det når handeln.. Att använda det för mineraltillskott är dumt då du måste inta stora mängder av det. Dessutom saknar det Jod, vilket sedan många år tillbaka tillsätts i bordssalt som ett skydd mot struma.

  Reply
 • Gustav Bernhede 3 years ago

  Fan, det kan inte vara hälsosamt att äta så här?
  Jag menar se så mager hon är…
  Hon skulle behöva ett rejält skrovmål från donken.

  Reply
 • Alvas Movie 3 years ago

  Åh tyckte det var filmat så långt ifrån så såg ju inte käket så bra ☹️

  Reply
 • Maya Summers 3 years ago

  Bananen måste vara gröna det är godast xD tycker gula och speciellt gulbruna är så äckligt smakar för sött och ruttet mår illa av lukten också xD alla är olika 😛

  Reply
 • jennie ekman 3 years ago

  Jag är lika dan jag gillar bara bananer när dem e gröna om jag för allt förmodan ska äta banan måste den vara gröna

  Reply
 • Jennifer Svanberg 3 years ago

  Åh jag älskar att testa nya veganska och vegetariska recept som verkar enkla, nyttiga och goda! Jag vill verkligen testa zucchini-mackorna och gröngurthen ? superbra video som vanligt ??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.