Therese Lindgren – RENSAR UT HELA GARDEROBEN

137,432
 

Klicka här!

Published on July 10, 2019 by

Hejsan finisar, jag hoppas att ni har en superhärlig dag. Det ser ut som att sommaren är på väg tillbaka, eller hur? Jag håller tummarna! Idag kommer jag i alla fall med en galen garderobsrensning. Jag rensar ut hela garderoben och sparar verkligen bara det jag tänker använda.

Visst är det en bra idé att donera pengarna från min Sellpy-store till välgörenhet? Har ni något förslag på organisation får ni gärna dela med er! Nu ska jag klippa en video jag filmade idag. Vi ses på fredag med en ny video. Sköt om er tills dess! PUSS PUSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

👇Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!👇

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.