Therese Lindgren – SNIPPSNACK 2 | Myter & sanningar (i samarbete med RFSU)

214,709
 

Klicka här!

Published on January 22, 2017 by

Välkomna till andra delen av SNIPPSNACK (tema: Myter & sanningar) i samarbete med RFSU! Wohooo! Vad tycker ni om videon? Jag hade jätteroligt när jag spelade in med Jessica Hansson, sexualupplysare på RFSU. Jag hoppas att vi lyckades svara på många av era funderingar!
Och jag känner mig så jäkla korkar som inte kom på fler varianter av sex än snopp i snippa när vi filmade videon, men självklart vet jag att det finns andra typer av sex, jag fick hjärnsläpp helt enkelt. Sorry!

Fick ni INTE svar och undrar kring något rekommenderar jag er verkligen att besöka http://rfsu.se och http://umo.se där det finns massvis av information som jag tror kommer besvara era frågor. RFSU ordnar även en extra #snippsnackschatt imorgon måndag 9/1 klockan 18-19. Så surfa in på www.rfsu.se och ställ frågor i chatten!

Här hittar du första delen av #SNIPPSNACK: http://bit.ly/2hQKrIZ

————————————————————————————————
VIDEON ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED RFSU
————————————————————————————————

Musik av JMK Instrumentals
Just Be: http://bit.ly/2ke6VIk

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Diamondinthedark 4 years ago

  Therese, det ser ut som du är super obekväm i video, men det var en bra video ??

  Reply
 • Ahlam abdi 4 years ago

  jag undrar bara en sak som en av mina vänner påstod och hon sa "om man onanerar för mycket blir könsorganen mindre känsliga" jag undrar om de är sant eller falskt

  Reply
 • Amanda Musical,ly 4 years ago

  Så bra videos❤
  Gör gärna fler delar å längre videos hehe?

  Reply
 • Klara Nylen 4 years ago

  Gud vilken bra video! Så bra också att ni sa "personer med snippa" och inte tjejer, eftersom alla tjejer inte har snippa och alla med snippa är inte tjejer. Bra!

  Reply
 • Tvillingarna Lindberg 4 years ago

  Så grym video Therese!! Blir väldigt påmind om hur lite vi fick lära oss i skolan…Därför är det så bra att du tar upp detta och att ni pratar om det på ett så intressant och härligt sätt! Jessica är ju superhärlig! Hejaheja!❤??

  Reply
 • Tvillingarna Lindberg 4 years ago

  Så grym video Therese!! Blir väldigt påmind om hur lite vi fick lära oss i skolan…Därför är det så bra att du tar upp detta och att ni pratar om det på ett så intressant och härligt sätt! Jessica är ju superhärlig! Hejaheja!❤??

  Reply
 • S Larsson 4 years ago

  Vilken bra video!!
  Jag visste en del redan, men det lärde jag mig inte i skolan, utan senare. Exempelvis det här med att de flesta inte blöder när de har sex för första gången och att det inte alls har med första gången att göra, varför fick man inte veta sådant i skolan? När jag hade sexualundervisning på mellan- och högstadiet lärde jag mig inte sådant och känner att det är en jätteviktig del för unga att veta. Jag tror definitivt att en del av stressen att bli av med oskulden för tjejer ligger i att killen (om det är ett hetero-par förstås) kan avgöra om tjejen är oskuld då hon blöder eller ej, men det stämmer ju inte alls! Jag tror de flesta skulle tjäna på att någon utbildad inom det här eller från RFSU kom och undervisade och svarade på frågor i stället för att det är biologiläraren eller någon annan på skolan, som inte har detta som huvudämne, lär ut. Som sagt, skitbra video. Keep up the good work! <3

  Reply
 • Maja T 4 years ago

  Åh vilken bra video! Önskar att man får lära sig mer om denna typen av sexualkunskap i skolan, för det är ju så viktigt att veta att alla inte ska se ut på ett sätt. Fortsätt med det du gör finaste Therese, gillar verkligen dina nya videos! Kram❤

  Reply
 • Youtubefan Sweden 4 years ago

  halv sann info. ingen info nån borde ta seriöst. farligt o sprida som fakta.

  Reply
 • Annie Wibeck 4 years ago

  Mer snippsnack! Väldigt viktigt samarbete????

  Reply
 • marie gyllerö 4 years ago

  varför skulle man blöda första gången? asså what hur torrt är det då elr??

  Reply
 • Felicia Hansson 4 years ago

  Sååå bra att detta uppmärksammas! Kanonbra ☺??

  Reply
 • Cheapfriday91 4 years ago

  Detta är så jäkla bra!! Jag som snart fyller 26 år lär mig jättemycket på snippsnack? jag önskade att det fanns sånna här videos när jag var yngre och man undrade saker men inte vågade fråga. Superduper bra! Mer snippsnack åt folket!!!???

  Reply
 • Therese J 4 years ago

  Du är en fantastisk förebild för våra unga! ❤

  Reply
 • marcus eriksson 4 years ago

  bäst är du ! <3

  Reply
 • Katarina Bergqwist 4 years ago

  Vill trycka på gilla en miljon gånger! Allt det här är sådant som jag lärt mig nu som vuxen (25 år) via internet, inget av detta gicks igenom på sexualkunskapen i skolan! Om jag blir biologilärare (jag tänker eventuellt satsa på det, har inte riktigt bestämt mig än) så ska jag berätta allt om det här och mycket mer, på sexualkunskapen! Sexualkunskapen i svenska skolor må vara bättre än i många andra länder, men den är långt ifrån perfekt här i Sverige! Jättebra att du gjort det här klippet Therese, du har ju väldigt många unga personer med snippa som följer dig!

  Reply
 • Katarina Taskoska 4 years ago

  Så himla bra att ni upplyser om RÄTT sexualkunskap!! Detta behövs det mycket mer av!! ❤️

  Reply
 • Comedy Child 4 years ago

  Hahaha Therese på 6:54 "jag tycker att snippor ser jättefina ur, som en liten blomma"?????

  Reply
 • xStrength_pvpx 4 years ago

  Fyfan vad äkligt

  Reply
 • Saga Liljestrand 4 years ago

  Jag har lärt mig super mycket om snippan och sex, tack för att du gjorde denna video?

  Reply
 • Sara Gyllhag 4 years ago

  ❤️Du är så sjukt vacker, härlig och underbar, älskar dig super mycket, DU ÄR BÄST!❤️

  Reply
 • Frida Styffe 4 years ago

  Therese du borde ha fler svarsalternativ på i frågorna. Inte bara jaa absolut eller nä aldrig, som på frågan om man kan prata om sex med sina föräldrar där borde det finnas typ "nja lite ibland kanske" okej det var inget bra förklaring men jag tror du förstår..?❤️❤️

  Reply
 • Marble 4 years ago

  Så skönt att någon vågar/kan prata om det här, här på yt❤️ Fyfan vad du är bra Therese??

  Reply
 • Wilma Ljungkvist 4 years ago

  Du som läser detta!

  Tur för dig Du kan läsa! Gå nu in på min kanal! ❤

  Reply
 • Julia Linnéa 4 years ago

  STOR tumme upp till detta!! ???? du är så bra Therese, fattar inte hur du bara kan bli bättre och bättre på det du gör ???

  Reply
 • Alex Lillebror 4 years ago

  hade vart kul med lite längre snippsnack! jätte lärorikt,kul och nyttigt för både tjejer och killar att veta!

  Reply
 • Ida Andersen 4 years ago

  Klittre var skikkelig søtt ord ?

  Reply
 • Moa Westman 4 years ago

  Kan du göra flera sånna videos?

  Reply
 • SS3K : 4 years ago

  Mmmmmmm treeevligt med lite fittsnack o bullar mmmmmmmmm

  Reply
 • Alexandra Nilsson 4 years ago

  brukar låta min pojkvän kolla o dra i delarna där nere så får han lära sig olika delar och sånt. tycker bara det är bra och roligt 🙂

  Reply
 • Niklas Tannerstål 4 years ago

  Fyfan vad ni är äckliga jävlar det var den dåligaste video jag har sett

  Reply
 • Cody Levin 4 years ago

  visste exakt allt innan hahahaha

  Reply
 • Linda Nylén 4 years ago

  detta är så himla bra!!

  Reply
 • jagcf 4 years ago

  Visste allt ? men så är jag också närmare 30 än 25

  Reply
 • Astrid Hihi 4 years ago

  Fan va snyggt hår den där RFSUpersonen hade!

  Reply
 • Julia Floberg 4 years ago

  Kan inte du prata mer om mens? ❤ älskar dina videos!

  Reply
 • Ida Åkerblad 4 years ago

  Tycker dessa videos är så sjukt bra, att många yngre lär sig mer än vad man kanske redan visste!! Du är en grym människa Therese ?

  Reply
 • Rose Quartz 4 years ago

  Älskar att ha en snippa. Så jävla naja.

  Reply
 • Johanna Linné 4 years ago

  Therese jag har en fråga om man inte vågar säga att men är i puberteten vad ska man göra då

  Reply
 • Klara Pettersson 4 years ago

  Bra video!!!!

  Reply
 • Zilke Stenmark 4 years ago

  Snälla gör mer Snipp snack

  Reply
 • Zilke Stenmark 4 years ago

  Det är bäst

  Reply
 • haioemma4 4 years ago

  fan vilken bra video asså, det är bara det jag har och säga

  Reply
 • Louise Bergh 3 years ago

  Gud mer sådant här ???
  Vet inte men sexualundervisningen jag hade i högstadiet och även i gymnasiet var usel, väckte mer frågor och funderingar
  så detta är sååå bra!

  Kan man bara börja prata mer och endometrios också så är det ännu mer fantastiskt och kan hjälpa så många!

  Reply
 • Isabell Häggström 3 years ago

  Haha i skolan fick vi typ bara se könssjukdomar så jag blev livrädd hahah

  Reply
 • Mellonia Mellani 3 years ago

  Jättebra att detta når ut till unga tittare. Älska rfsu! Och hatar att dessa myter lever kvar. Dock lite förvånad Therese att du i din ålder blev så överraskad av infon 🙂

  Reply
 • Coretti Tshibola Kanku 3 years ago

  Hej Therese! Jag är 12 år och har mens. Jag fick mens i januari. Men jag har ett problem ? Problemet är att när jag fick mens första gången gick det ju bra i två månader men nu har jag inte haft mens i 1,5 månad? Jag är orolig att det är ett problem med min kropp ? Jag har inte haft sex någon gång och jag tror inte att jag vill….vet vad det här kan betyda? ❤ ❤ ❤ LYSM ❤ ❤ ❤

  Reply
 • Clorox Bleach 3 years ago

  jag runkar när jag tittar på dethär

  Reply
 • Anel Alibasic 3 years ago

  Va cringe

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.