Therese Lindgren – SVARAR PÅ ERA FRÅGOR | kroppskomplex, julen, insamling

285,480
 

Klicka här!

Published on November 12, 2016 by

I dagens video svarar jag på frågor jag fått från er på twitter. Jag kände mig så larvig som började gråta när jag pratade om julen, men jag tycker tanken på att vara ensam på självaste julafton är så hjärtskärande och jag lider med alla som firar jul men mot sin vilja spenderar den ensam. Usch, det gör ont i hjärtat när jag tänker på det.
Som jag nämner i videon, om du tycker att det vore roligt att bidra till min insamling till något djurrelaterat ändamål – tycker du då att det vore bäst/roligast att göra en generell insamling till Djurens Rätt eller ska vi ha en ändamålsspecifik insamling? Vad ska pengarna i sådant fall gå till tycker du? Självklart behöver inte den som inte vill donera såklart, men det tror jag alla förstår 🙂

Vi ses imorgon! Puss

Här är receptet på potatis- och purjolökssoppan jag gillar: http://bit.ly/2fKW724

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Malina Jungmyren 5 years ago

  Jag tycker att pengarna ska motvärka kosmetika testat på djur????

  Reply
 • Felicia Andersson 5 years ago

  Jag tycker att du borde göra julklappsideer på saker man kan köpa i butik, för dom som är under 18 år måste man ju ha en vuxen som beställer åt en. Man vill ju att det ska vara en överraskning. Hoppas att du förstår vad jag menar. Ly<3

  Reply
 • Dilan Garip 5 years ago

  Själv tycker jag att djurensrätt ska välja själv

  Reply
 • Linnea Johansson 5 years ago

  Känner samma sak om julen mina föräldrar är skiljda. mår rätt dålig nu innan julen och blir så lätt ledsen över typ ingenting ??❤ILYSM❤

  Reply
 • Elin Blidberg 5 years ago

  jag tycker att pengarna ska gå till att stoppa säljningen av djurtestad kosmetika <3

  Reply
 • AML G 5 years ago

  Tycker att det nog skulle vara bäst om djurens rätt får välja vart pengarna ska gå ? Jag skulle verkligen vara intresserad av denna insamlingen! ❤️

  Reply
 • twofeetunder 5 years ago

  Har precis samma känslor som du inför julafton. Mina föräldrar är skilda, och det har alltid varit ett evigt farande hit och dit. Vi är mest hos mamma under den dagen, så jag tänker väldigt mycket på min pappa. Har gråtit då jag har varit påväg ifrån pappa också. Nu är jag 26 och det blir bättre! Men i över 10 år har det varit jobbigt.

  Reply
 • Elin Fahlgren 5 years ago

  Therese ingen tänker på dina ringar under ögonen du är så fin och det är det vi tänker på??ILYSM

  Reply
 • Julia A 5 years ago

  Hade gärna varit med och bidragit till en insamling. Själv är jag dock under 18år så vet inte hur jag ska skänka pengar.. Ett alternativ hade varit om du hade lagt upp en video och sen tar du o skänker en summa pengar som du får för antalet visningar..? Älskar dig!❤️

  Reply
 • Felicia Åhlander 5 years ago

  Så enormt synd dedär men julen, själv så älskar jag julen & tkr det är så super mysigt & firar med stora släkten jätte mysigt & vi gör så att vi firar varannat år med mammas släkt & då firar vi på pappas på juldagen istället osv…❤️❤️❤️??

  Reply
 • Julia Helleday 5 years ago

  Förstår verkligen hur du känner med dina föräldrar över jul! Har oxå skilda föräldrar så vet exakt hur du känner! Som tur är bestämde mina föräldrar åt mig och min bror att vi skulle fira varannat år jul med dem och varannat år nyår med dem, mådde ju fortfarande dåligt av att lämna den ena varje jul men det blev ändå liksom inte båtar ansvar att välja, vilket jag tycker är något av det sämsta man kan göra som skilda föräldrar?
  Försök att tänka på att det va de själva som valde att skilja sig och att 'vuxna' oftast inte har nåt emot att vara ensamma❤️❤️ ilysm

  Reply
 • Saga Solem 5 years ago

  Den där frågan du tog upp om julen, jag har känt precis samma sak, att behöva välja vilken förälder man ska välja på julen. Det kan vara bland dom svåraste valen att välja mellan. Men jag har blivit mer van nu eftersom mina föräldrar har varit skilda sedan jag var 4 år. Men det där du tog upp vart som en lättnad för mig. Kram på dig Therese❤️

  Reply
 • Aliicia 5 years ago

  Vart har du köpt din tröja?

  Reply
 • Ullis Tjärnberg 5 years ago

  Blir ledsen att höra att du inte mår bra över jul situationen. Nu vet jag inte varför dina föräldrar separera och om de klarar av att träffa varandra. Men kan du inte ha julen hemma hos dig och bjuda hem alla familjemedlemmar?

  Själv har jag aldrig gillat julen sen jag blev vuxen, för de är så mycket krav och allt ska vara så perfekt mm. Får ångest av de bara.

  Reply
 • Louise Andersson 5 years ago

  bara pengarna går till något bra för djuren så spelar det ingen roll ur upplägget på videon blir 🙂

  Reply
 • Mathilda Chieux 5 years ago

  Jag tycker vi samlar in pengar till djurens rätt så får de sedan göra "vad de vill med det"! Lyyyyyyy❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Iris Carlsson 5 years ago

  Ja älskar dem julvidiosarna! Äntligen?❤️dina videos är bäst Therese!??

  Reply
 • himlenluktarplast 5 years ago

  Du är en sån fantastisk människa Therese! Blir alltid lika imponerad och inspirerad! Du säger så viktiga saker och resonerar på ett sätt som är väldigt intelligent! Tack för att du finns!

  Reply
 • Ling G 5 years ago

  Therese håret kan sluta växa lika mycket som förr när man blir runt 30, finns tillskott för att hjälpa hårväxten, men beror också på gener, ilysm!

  Reply
 • Ida Broden 5 years ago

  Jag älskar dig Therese och de du gör.
  Jag tittar på dina videos varje dag.

  Reply
 • April crush 5 years ago

  Du har jättefin näsa å du är jättesnygg ❤ varför pratar du ens om din näsa.. inte ens tänkt på den som så

  Reply
 • Belinda Nibelius 5 years ago

  ❤️

  Reply
 • Vega Lundquist 5 years ago

  Therese du är snygg precis som du är❤️?❤️

  Reply
 • Julia Holmberg 5 years ago

  Asså Therese? Hur kan du vara så duktig på yt? Älskar din kanal å har gjort det i 1 år? Är så glad att du har din yt kanal❤️ Världens bästa!!❤️ #ÄlskaTherese

  Reply
 • Cecilia Leijonhufvud 5 years ago

  Jag har aldrig tänkt på att du har ringar under ögonen Therese, du är så fin som du är!<3

  Reply
 • Josefine Brand 5 years ago

  Oatly grädden har E415 i sig vilket många som inte tål soja inte klarar av då det är ett förtjockningsmedel som är släkt med soja 😉

  Reply
 • Matilda J 5 years ago

  Mina föräldrar är skilda och jag firar varannan jul med mamma och varannan med pappa?Ly❤????

  Reply
 • Jonte Cabrera 5 years ago

  Jag känner såå väl igen mig om julafton.. att man måste fira hos båda föräldrar och när man är på sista stället (som brukar va mamma), så sitter pappa ensam 🙁
  Ännu värre är det på nyårsafton när jag vet att pappa sitter ensam och jag bor i Stockholm och han i en annan stad :((

  Reply
 • Maria Smirnin 5 years ago

  Du är fin som du är ❤️❤️

  Reply
 • P12a ! 5 years ago

  du e sämst

  Reply
 • Vanda Lakatos 5 years ago

  Vad tråkigt att ni inte kunde lösa det bättre kring julen. Mina föräldrar är skilda men dom ser varandra fortfarande som familj så vi firar allt tillsammans. Jag är så glad över detta, framför allt för min 7åriga lillasysters skull ❤

  Reply
 • Annie Björk 5 years ago

  Om du och Anders skulle få barn, skulle du vilja få barnet att bli vegan då och tror du det skulle bli stor diskussion mellan dig och Anders om det? <3

  Reply
 • Jainaba Jawla 5 years ago

  kan du köra pizza callang någon gång

  Reply
 • Linnea Eriksson 5 years ago

  Känner igen mig så mycket i det du säger om julafton! Mina föräldrar är skilda sen 3år och bara för att vara med både mamma och pappa åker jag + 3 syskon 30mil på julafton. Ångesten kryper sig på varje gång man vet att ena föräldern sitter själv ?

  Reply
 • Tariq Abushanab 5 years ago

  jag älskar dig

  Reply
 • Emma Gillersten 5 years ago

  Gällande julfirande. Under min uppväxt har vi också varit väldigt blandade konstellationer som vill fira jul tillsammans. Men istället för att stressa över alla under en och samma dag har vi firat både julafton, juldagen och ibland även annan dag jul. På så sätt har varje dag med julfirande fått vara lugnt och att det funnits tid att njuta och träffa familjen. Istället för att spendera firandet på vägen mellan de olika familjemedlemmarna.

  Reply
 • Ida Nielsen 5 years ago

  I Love you ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Nathalie Gustafsson 5 years ago

  Är pepparkakor veganskt?❤️?

  Reply
 • Hanna Forever 5 years ago

  Usch, ingen ska behöva sitta ensam på julen! 🙁
  (Absolut inget illa menat mot dig Therese, du förstår hur jag menar. <3)

  Reply
 • Carina Lysén 5 years ago

  Asså du är bäst?❤️❤️ ILYSM

  Reply
 • Julia Sanell 5 years ago

  Din lampas reflektion i fönstret ser ut som en spindel

  Reply
 • Ida Eriksson 5 years ago

  älskar dig❤️❤️❤️?❤️❤️❤️❤️???????????❤️❤️

  Reply
 • Vira Udenius 5 years ago

  Jag har skilda föräldrar och förut brukade jag fira på julafton med ex min mamma o sen på juldagen med pappa o sen året efter tvärtom.

  Reply
 • Thea 5 years ago

  känns så skönt man inte är ensam om att känna så om julafton. Therese du är så en sån bra människa, jag har verkligen så mycket respekt för dig❤

  Reply
 • Leah Cadario 5 years ago

  Fattar din känsla, får också byta på julen förra året firade jag inte med pappa?? Men jag är van vid att ha skilda föräldrar för att dem skilde sig när jag va 2 år❤️? Jag kommer ihåg i princip allt även fast jag var så liten… Det är fortfarande jobbigt och PS finns alltid lysfm❤️❤️❤️?

  Reply
 • Tilde J 5 years ago

  Kan du berätta hur det går med att inte köra balsam metoden? För jag vet inte om jag ska fortsätta med det!!?

  Reply
 • Elsa Larsson 5 years ago

  Asså Therese jag beställde din bok för två dagar sedan från bokus och den kom idag. Det är ju skitbra för att vi har en läsdag på skolan på fredag. Jag hade ingen bok att läsa men nu har jag ju läsning för att vi ska läsa i 3-4 timmar. Ps: ILYSM

  Reply
 • malin tgn 5 years ago

  Vad är det med folk och ensam jul? Jag som älskar julen för att alla åker bort och firar med sina familjer och jag får äntligen lite <3 ensamtid 😀 ASNICE ju! (Min sköterska börjar också gråta när jag säger att jag är ensam på julen, haha i just dont get it) 🙂

  Reply
 • Petra Sharon Mercandino 5 years ago

  Du är Jätte fin som du är Therese ❤

  Reply
 • Malin Hessedahl 5 years ago

  ??????

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.