Therese Lindgren – Therese Testar x 3: VAXA ÖVERLÄPPEN, MIGHTY MUG & FLÄT-VERKTYG

265,473
 

Klicka här!

Published on April 17, 2017 by

I dagens avsnitt av ”Therese testar!” provar jag TRE olika grejer, kul va? Om du gillar det här konceptet får du gärna trycka tummen upp eller lämna en kommentar så att kan jag göra likadant nästa gång!
Det jag testar idag är i alla fall något som heter Mighty Mug, en mugg som inte ”går” att välta. Jag köpte min på ebay, men jag såg att de säljs på coolstuff också: https://blfa.me/c/1L16i633 (annonslänk). Så jäääkla cool grej, ÄLSKAR den! Jag blir helt mind fucked haha
Jag testar också ett kitt för att vaxa bort mustachen. Väldigt praktiskt litet kitt, men helskotta vad ont det gjorde. Jag klarade bara att vaxa ena sidan. Det är ju onaturligt att göra sig själv så illa i ansiktet, det gick emot alla mina naturliga instinkter, så det gick inte att göra klart haha. “No Mo-Stache” hette kittet jag hade fått hem, det säljs på Sephora.
Sist men inte minst testade jag ett verktyg som ska underlätta när du gör inbakad fläta i håret, och herregud, jag trodde ALDRIG att den skulle fungera, men det gjorde den verkligen! Jag köpte grejen för 9 kr på ebay: http://ebay.to/2pBBQNH

Hoppas du gillade dagens video, på onsdag ses vi igen, då gör jag en uppdatering från min road trip! Så vi ses från något hotellrum någonstans i världen (hehe, ok, skandinavien)! POK

————————————————————————————————
VIDEON ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED NEXTORY
————————————————————————————————

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.