Therese Lindgren – TJEJSNACK | STORYTIME: Guldbaggen

288,568
 

Klicka här!

Published on January 25, 2017 by

I dagens avsnitt av TJEJSNACK (hallå, förlåt för att den fortfarande heter så, jag MÅSTE döpa om serien!) pratar jag om att det blir bättre. Videon blev nästan som en liten storytime om guldbaggen, därför döpte jag videon som jag gjorde.
Är det någonting jag vågar lova är det just att det kommer att bli bättre. Oavsett om det handlar om att du går igenom ett breakup, om din partner varit otrogen, om en vän svikit dig, om dina föräldrar håller på att skilja sig, om folk är elaka i skolan, om du precis blivit av med jobbet, om du lider av panikångest, om du är deprimerad, om du är ledsen, PRECIS vad det än är som tynger dig kommer det att bli bättre.
Jag vet att det inte känns som det. Jag vet att alla säger att det blit bättre, men det är sant. Och du fortsätter kämpa. Det gör du bara, det finns inget annat alternativ.

ILYSM

Tack fina Klara för din video-förfrågan 🙂

Vill du skicka in en video till mig? maila ditt videoförslag med video till [email protected]

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Sara Ljungberg 4 years ago

  Reply
 • Ella Lindberg 4 years ago

  Du är så duktig!!

  Reply
 • Alice Granberg 4 years ago

  Bra Thereses❤

  Reply
 • Karolina Ryde 4 years ago

  Jag har ångest nästan varje dag och får panikattacker jätte ofta. Sist jag hade det så tappade jag minnet och glömde bort vart jag var och vilka personerna var runt omkring mig. Jag kunde inte andas och jag låg och nästan krampade och skakade. Jag fick en sån huvudverk och jag grät jätte mycket. Det tog över 2 h för den att gå bort. Jag vet verkligen hur det känns och jag lever med panikattacker varje vecka det är skit jobbigt och man får verkligen en känsla av att nu dör jag. Jag går hos en sjukgymnast en gång i veckan och har lärt mig så mycket men inget fungerade senaste gången jag fick det. Så jävla bra jobbat Therese! Alla säger att jag är så stark och jag kommer ta mig ur detta och det kommer du också göra! You go girl!❤

  Reply
 • Tomas Nilsson 4 years ago

  therese tack för du öppnar dig. du är fantastisk älskar dig❤

  Reply
 • Miss Beauty 4 years ago

  bästa Therese kram på dig<3333

  Reply
 • Tindra och vanna 4 years ago

  Theres jag är liv rädd för trånga ställen en gång så var det en kille som hade armen runt min hals och pratade med min kompis för han vill se om jag kunde få panik och gissa vad? Jag fick panik och råka slå till han och jag försökte verkligen komma loss och jag gjorde det mer kommer jag inte i håg

  Reply
 • Sandra 4 years ago

  du e en sån fin människa Therese

  Reply
 • Nej Hejdå 4 years ago

  Så stolt ❤️

  Reply
 • Sofie Vesterlund 4 years ago

  Alltså wow. Grattis. Hoppas du är stolt. ❤️ du är grym!

  Reply
 • Maija Autio 4 years ago

  Fyfan vad du är bra?

  Reply
 • Inez Einarsson 4 years ago

  Fortset framåt

  Reply
 • Felicia Olsson 4 years ago

  Älskar dig Therese ❤❤❤ du är grym ❤

  Reply
 • Ines Waterside 4 years ago

  Therese jag tycker du är jättestark som pratar om detta! Men du säger att du har svårt för situationer där det är jättemycket folk, men du går på restaurang ganska ofta där det är mycket folk och det verkar iallafall inte som att du tycker att det är jobbigt. Är det också jobbigt eller är det bara andra situationer som du typ inte kan kontrollera? Skulle bli jätteglad om du kunde förklara hur du kände för har ungefär liknande känslor, men tycker att det är väldigt obehagligt att gå på restaurang. Lika så att hon ser!!❤️❤️

  Reply
 • Felicia Gemhardt 4 years ago

  Jag är så stolt över dig du är så duktig!?????❤❤??

  Reply
 • Adina Törnrosa 4 years ago

  Therese!! Du är grym, och vi är stolta över dig.
  Och bara njut av detta! Var stolt över dig själv, för du är så bra!

  Reply
 • Tova Adiléus 4 years ago

  Du vi stötar dig!? Och så synd?

  Reply
 • Josefine Regius Hegborn 4 years ago

  ❤❤❤

  Reply
 • Gurkorna 4 years ago

  ❤Jag känner verkligen igen mig det har inte hänt samma sak men ett tag hade jag bestämt mig att jag inte kunde sova hos min pappa som jag älskar över hela mitt hjärta och som jag vill va hos. Så fort jag kom till han började jag gråta och klarade ingenting där. Jag bodde hos min mamma jätte länge. Men tillslut gästade jag att va hos honom jag gråt o grät men jag klarade det och just nu när jag skriver detta är jag hos min pappa och ska snart sova❤Love u ❤så bra video❤

  Reply
 • Andrea Lundahl 4 years ago

  #myrolemodel #oursuperwoman älskar dig Therese! Starkare människa än dig får man leta länge efter! ❤❤❤

  Reply
 • DaFjant 4 years ago

  Är så jävla stolt över dig Therese <3 keep fighting!!

  Reply
 • Sandra Anoschkin 4 years ago

  yeeah! Du är så bra!! kram❤

  Reply
 • Jaanika Teras 4 years ago

  Är såå stolt över dig. Du e såå stark?♥️

  Reply
 • Linnea 4 years ago

  fyfan va stolt jag är över dig. förstår verkligen vad du menar, blev så himla känslosam, du är fantastisk!

  Reply
 • Andy Karlsson 4 years ago

  starka du!

  Reply
 • elise nordlund 4 years ago

  Så sjukt jävla stolt therese, du kommer fixa de och de vet vi!♡

  Reply
 • I sb 4 years ago

  du är så himla modig, älskar dig! ❤

  Reply
 • Lovisa Öberg Isaksson 4 years ago

  Lider oxå av panik ångest och då känns de som jag ska svimma. Får verkligen panik bra att du tar upp ämnet , fina Therese ❤️❤️❤️❤️ är stolt över dig att du klarade det!!!! ?????

  Reply
 • Vendela Lindgren 4 years ago

  Åå nu grinar jag också, du klarar allt som du ser Therese!! Fina fina proud of you!<3333 (sen kommentar)

  Reply
 • Lanya A 4 years ago

  Byt inte namn på tjejsnack❤

  Reply
 • Stina Brevik 4 years ago

  Så mysig video <33

  Reply
 • Naser Abodauod 4 years ago

  Grattis till 500.000 prenumeranter,LOVE YOU

  Reply
 • Hilda Berg 4 years ago

  Jag blir så jävla stolt över dig, du är grym finaste Therese ❤

  Reply
 • Emma Bergström 4 years ago

  Therese jag är så JÄVLA stolt över dig!!!!! ❤❤

  Reply
 • Malin Rylander 4 years ago

  Åh. har du provat DBT? Om inte annat gör de! haft kontakt med BUP och psyk över 15 år. Bästa jag gjort!!! om inte annat-läs om de!

  Reply
 • heeeyduuude 4 years ago

  Men gud jag är så stolt över dig Therese. Sitter här helt tårögd och ler. Fy vad du är bra!! ❤

  Reply
 • Alva Håkansson 4 years ago

  Du är så jävla stark❤️

  Reply
 • Yasmin karakecili 4 years ago

  Älskar dig Therese ?❤️

  Reply
 • Alexandra Tsolakidis 4 years ago

  Så jävla stolt över dig!!!

  Reply
 • Arvid GAMER 4 years ago

  Fina Therese! Jag är så jävla stolt över dig. Fortsätt så och du kommer kunna göra vad fan du vill, puss!

  Reply
 • Siibel89 4 years ago

  Tess asså måste bara säga du har gjort så stoor framgång o utbecklat dig massor jag e så stooolt över dig såå duktiig :))

  Reply
 • Vilma Westrin 4 years ago

  Hoppas du kommer på guldtuben i år fina Therese 🙂

  Reply
 • Amer Mundzic 3 years ago

  Precis som du säger jag får panik attacker typ varenda kväll… och det känns att någon kväver mig och jag skriker ibland och ibland kommer jag IT ihåg vad som hänt???❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Said Hagos 3 years ago

  Heeej jag heter theres och vill visa min rumpa

  Reply
 • Ewa-Marie Dahlgren 3 years ago

  STARKT gjort❤❤❤❤

  Reply
 • queen s 3 years ago

  Yass ÄLSKAR TJEJ SNACK♡♡♡

  Reply
 • Shindō Amane 3 years ago

  Jag kan relatera så mycket. Jag tycker att det är jätte jobbigt att sitta i klassrummet när jag ska ha prov. Det är jätte jobbigt att sitta någonstans där det är knäpptyst, och så kan man inte gå ut. Man kan, men gör man det så blir det bråk med läraren.

  Något jag inte kan relatera är när du satt med din väninna Therese och gjorde en video tillsammans, eller när du ligger där i sängen tillsammans med Anders. Jag påstår inte att du inte får ångest, jag ser ju att du verkligen har problem. Men jag fattar verkligen inte hur du vågar vara bland dom där människorna. Hur lyckas du sitta och umgås med dom du tycker om? Hur vågar du mysa med din älskade, eller äta mat tillsammans med kompisarna? Jag bryr mig inte om att jag får ångest av att sitta bland människor jag inte känner, någonstans där jag inte kan ta mig ut. Jag bryr mig om över att jag inte kan få ta det lugnt och slappna av bland dom jag älskar. Det gör så ont i hjärtat när jag inte kan sitta bredvid dom jag älskar. Jag vill så gärna hålla om och krama folk som tycker om mig precis lika mycket som jag gör tillbaka. Men det är så svårt.

  Igår hände det något väldigt läskigt. Min bror är den enda jag kan sitta och umgås med utan att få ångest. Jag kan sitta i ett rum tillsammans med honom i tystnad, sova i samma rum som honom eller äta tillsammans med honom, han är ju trots allt min tvillingbror. Men inte igår. Det känns som om jag har svikit honom och mig själv. Är det så att jag har svårt för att lita på folk? Jag är väldigt rädd över att jag aldrig någonsin kommer att ta mig ut från detta. Vad ska jag göra? Snart har jag nationella proven och jag vågar inte prata med mina lärare. Det känns som om något riktigt läskigt kommer att hända snart. Jag vill verkligen inte bli självmordsbenägen igen.

  Reply
 • Rebecca Moberg Lovhaugen 3 years ago

  Vad använder du för kamera?

  Reply
 • Isabella x 3 years ago

  Same ..

  Reply
 • Marika Elofsson 3 years ago

  Du är så himla grym Therese !! Du har blivit en sån stor förebild för mig den senaste tiden !!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.