Therese Lindgren – veckovlogg: KÄRA DAGBOK

335,424
 

Klicka här!

Published on January 16, 2017 by

Dagens ”veckovlogg” (är det ett bra ord? ja, det funkar väl? eller är vloggvecka bättre? haha) KÄRA DAGBOK kommer lastat! Eller nej, ett skepp kommer lastat med min veckovlogg KÄRA DAGBOK! Lekte ni den leken när ni var små? ”ett skepp kommer lastat med APOOOOR”…Haha, ok.

I veckan var jag alltså sjuk, filmade en ”Boyfriend does my makeup” med Anders (se den här: http://bit.ly/2jUdwYf), jag var på fotografering för The Healthybox, jag och Anders bodde på Scandic Haymarket för att filma en video med Bonusway (se den här: http://bit.ly/2jU8nQa) och jag åt ostronskivling-sallad. Jag var på en drös tråkiga möten, käkade med Therese ena kvällen och Charlotte den andra. Jag filmade min Bucket list-video (se den här: http://bit.ly/2iXFwX8) och var hos frisören där jag blekte utväxten och gjorde brynen mörkare. Jag åt Circle K’s vegan wrap, slappade, åt god frukost från Risenta och ba mådde. Haha. Sjukt bra vecka! Hoppas ni också hade en bra vecka och att den som nu kommer blir ÄNNU BÄTTRE till och med 🙂
Ses på onsdag med eeeeen….ÖNSKEVIDEO WOHHAAAAAA!!!!

————————————————————————————————
VIDEON ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED BONUSWAY
————————————————————————————————

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Elin Benneborg 4 years ago

  Skit bra vlogg Therese och lagom lång! Puss

  Reply
 • Mellie_Bellie 4 years ago

  Älskar den dagboken du hade i början ❤️ någon speciell affär/på nätet du köpte den?

  Reply
 • Paula Engsner 4 years ago

  Tilda Rehbäck, Therese skulle aldrig äta kött utan att säga till sina tittare och om man är vegan då är man VEGAN

  Reply
 • Nina Lindfors 4 years ago

  Förlåt Therese men jag tycker kanalen har blivit sämre:(

  Reply
 • Melissa Owen 4 years ago

  Vad använder du för penna i denna videon asså jag vill så himla gjärna veta ??

  Reply
 • Lina Ludvigsson 4 years ago

  Du blev så sjukt likt blondinbella! ?

  Reply
 • Vendela Axelsson 4 years ago

  Ahahah älskade när du garvade ihjäl dig när Anders var lite baktung ????
  Ilysm?

  Reply
 • Sara Nevasalmi 4 years ago

  Therese vart köpte du din dagbok?❤️ Jag älskar dig och dina videos ILYSM??

  Reply
 • Tess Lindström 4 years ago

  De. Med mobilen e en sak iPhone gör när den blir för kall det e samma med värmen jag vet att Samsung och Sony och android stängs av vid runt -20 grader men iPhone vid -5 börjar den vid för det gör min iPhone 7 PS älskar dig ❤❤❤?❤

  Reply
 • Isabelle V 4 years ago

  Ögonbrynen blev jätte-fina! ?

  Reply
 • Saba Esmailzade 4 years ago

  Therese dina videos har blivit super tråkiga?

  Reply
 • Josefin Nilsson 4 years ago

  Jag hade också en Iphone 6 innan som typ tappade batteriet så fort den blev kall, så jag bytte till en Samsung istället och jag är SÅ nöjd! ❤❤❤

  Reply
 • Philippa Lindqvist 4 years ago

  vart köpte du dagboken? så fiin!?❤

  Reply
 • Amelie Wes 4 years ago

  Om mobilen: Ja, det händer typ alla. UTOM de med iPhone 7. Jag har en och jag snapchattadae i 30 min i snöstorm och typ -15 och den klarade det!

  Reply
 • Marinasbeauty !!!!! 4 years ago

  Älskar dina videos

  Reply
 • Catja Åhman 4 years ago

  Min mobil dör så fort den får lite kyla på sig 🙁

  Reply
 • Hanin Mohammed 4 years ago

  Jag tycker mer om dina gamla vloggar❤️?men har inget emot dom du gör nu men kan du inte också göra vloggar som du gjorde förut❤️??älskar dig??❤️?❗️

  Reply
 • Nathalie Bardler 4 years ago

  sugen på glass? ?
  http://bit.ly/2jKv096

  Reply
 • Julia Yngvesson 4 years ago

  Min mobil gör oxå såå, sjukt störigt?

  Reply
 • Lily Ekegren 4 years ago

  Drycken vid 9:15 det är verkligen inte sånt som jag dricker men du kan det är den god?

  Reply
 • Albina Smajli 4 years ago

  Therese bryckar du aldrig köpa kläder på stan eller bryckar du bara köpa kläder på nätet? Älskar dig?

  Reply
 • Nathalie Johansson 4 years ago

  denna videon var så mysig att kolla på Therese!! <3 gör flera sånna här!! älskar dig <3
  P.S. Iphones är väldigt känsliga mot kyla och mot värme. dem stänger av sig vid kyla och värme. vid kyla kan man försöka varma upp den igen och då brukar man kunna starta den igen, och vid värme brukar den starta igen när det har svalnat! <3

  Reply
 • Smillis H 4 years ago

  jag älskar dina gamla slags bloggar, när du hade dagliga vloggar. När du hade ett eller två ord och sen typ en emoji vid högra sidan, jag ÄLSKAR dem vologgarna. vill ha tbx dem<3<3

  Reply
 • GqG 777 4 years ago

  Snart 500 000 prenumeranter

  Reply
 • Louise Rosen 4 years ago

  Jaa!! Min telefon stänger av sig typ 10 gånger under mina promenader-.- såååå tråkigt

  Reply
 • Karin E 4 years ago

  Jag gillar dina gamla vloggar mer, för om man har vecko-eller-flera-dagars-vloggar så blir det antingen en väldigt lång video som lätt blir långtråkig, eller så blir det en väldigt kort video där man inte får reda på dom där detaljerna som jag och flera andra alltid älskat med dina vloggar. Sånt som egentligen inte är så nödvändigt att veta. Om man gör en sån här vlogg, med musik i bakgrunden, effekter, olika redigeringar m.m. så blir det mer som en vanlig video. Man kommer inte så nära DIG, dina misstag och hur du pratar. För om man redigerar, får tid att skriva ner vad man tycker och spela in vad man säger så kan man lätt ta bort det där misslyckandet och mixtra lite. jag säger inte att dina vanliga vloggar inte är redigerade alls, men dom är liksom lite mer råa och oplanerade <33 btw så ÄLSKAR jag ditt nya hår o ögonbrynen blev on fleeeeeeeeeeeekkk

  Reply
 • Sara Särnholm 4 years ago

  Är du och Anders ihop igen

  Reply
 • Elin Lilja 4 years ago

  Jag har alltid undrar vilken frisörsalong du går till och jag skulle gärna vilja gå dit så skulle du snälla kunna säga vad salongen heter❤️ Mvh en tjej som älskar din kanal❤️

  Reply
 • YoYo Rock 4 years ago

  Är inte Ostron skaldjur

  Reply
 • Mello Tello 4 years ago

  Therese din bok är så himla braaa ?? I LOVE:TI

  Reply
 • Izas Liv 4 years ago

  Min mobil dör också så där! Har en iPhone 5s

  Reply
 • Dilara Ice 4 years ago

  Apple mobilerna stängs av i kyla
  Eftersom att mobilerna har en stor aluminium platta på baksidan som leder kyla in till batteriet som gör att den slutar fungera

  Reply
 • Ella Ekholm 4 years ago

  Therese telefonen behöver då byta batteriet!!

  Reply
 • Nikita Sundin 4 years ago

  Vad heter låten som du spelade när du gjorde juice ? ?❤

  Reply
 • Twinz on youtube 4 years ago

  Gillar inte alls detta formatet

  Reply
 • Sanna Stjernqvist 4 years ago

  Så grymt bra video, rolig ide Therese 😀

  Reply
 • lisa olsson 4 years ago

  Min mobil stängde också av sig direkt det blev kallt , och det visade sig att jag hade suttit på den när jag haft den i bakfickan så den blivit böjd.. fick en ny på garantin ?

  Reply
 • Vilda Zetterlund 4 years ago

  Bara jag som vid 10:36 la märket till korset?

  Reply
 • HorsePlayer 4 years ago

  Min mobil låser också sig, det gör Iphone

  Reply
 • Tova Adiléus 4 years ago

  Någon gång hade jag ont i magen och jag kunde inte somna så jag var så tröt på kvällen. Och jag och min mamma titta på 2 3 filmer och det var jätte mysigt! ??????

  Reply
 • Best off Musical,lys 4 years ago

  Har ett förslag till video : prata me mig i bilen ?

  Reply
 • Julia Robin 4 years ago

  Skulle du någon gång visa hur du gör den gröna juice, vill så gärna veta receptet!! btw loveu

  Reply
 • Elina Skedung Fröberg 4 years ago

  Du såg ut lite som Noora för du hade så ljust hår och mörka ögonbryn♥♥

  Reply
 • Alice Leidebrant 4 years ago

  har precis en sån dagbok!?❤

  Reply
 • Eva Charmie Gutenberg 4 years ago

  Hahah har sovit i exakt de hotellrummet då min syster är receptionist chef där, älskar dig Therese due underbar<33

  Reply
 • Mea M 4 years ago

  Ja min mobil göt också då!! Det är sååå jobbigt!?❤️

  Reply
 • Jenny Ekman 4 years ago

  Vad är det för kamera du filmar med?

  Reply
 • Julia Lindberg 4 years ago

  Anledningen till att telefonen stänger av sig när den kommer ut i kylan är för säkerhetsskäl. Samma gäller det när telefonen ligger i bilen och solen lyser på den, då stänger den av sig för att inte batteriet ska bli förstört. Alltså är det inget du behöver oroa dig för, mobilen är inte sönder 🙂

  Reply
 • Moa Fredriksson 3 years ago

  Kan inte du fortsätta sånt här? Snälla, tycker d är mysigt o lyssna

  Reply
 • Hiiwa Daacad 3 years ago

  vart köpte du din dagbok så fin❤:-)

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.