Therese Lindgren – veckovlogg: SISTA VECKOVLOGGEN

388,490
 

Klicka här!

Published on January 23, 2017 by

Välkommen till en veckovlogg med namnet “SISTA VECKOVLOGGEN”, hehe. Det har varit kul att göra sådana här veckovloggar i en månad nu, men jag känner att jag inte riktigt älskar formatet, så jag vill göra vanliga ”endagsvloggar” istället. Jag kan ju göra en sådan ”sammanfattning” som jag gjorde över julen (videon jag söpte till ”veckovlogg: MIN JUL”) om jag är på semester en vecka någon gång eller så, men på måndagar vill jag nog publicera en lång (ca 15-20 minuter) endags-vlogg istället.
När jag har vloggat hela veckor och slagit ihop till en video har det nämligen känts som att jag varit tvungen att hålla mig kort varenda dag för att inte veckovloggen ska bli 2 timmar. Varje vecka när jag satt mig ner och redigerat så har jag haft 3-4 timmar material som jag klippt ner till 15 minuter, så ni kan ju föreställa er hur lång tid det tar att gå igenom och redigera allt material också. Näe, veckovloggar var kul så länge det varade, men det här är ett typsikt “kill your darlings”-moment. Vad tor ni om att jag publicerar en ”vanlig” vlogg varje måndag istället för en veckovlogg? Yay eller nay? Kanske få in dagens fråga i vloggen?

Ses på onsdag med en önskevideo!

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.