Therese Lindgren – vlogg: ATT KALLA NÅGON “PORRIG”

470,721
 

Klicka här!

Published on November 21, 2016 by

Dagens vlogg:
♦ Jag var ironisk i början alltså 😀
♦ Vad fint av Anders att laga lunch! Det var jättegott, men jag undrar om inte tanken är att man ska äta potatissalladen TILL någonting. Till sallad, till quornfiléer, till schnitzel, eller nått annat hehe
♦ Jag förstår att ni vill att jag ska prata mer, det fixar jag! Jag tänkte mest att ni kanske inte ville höra vad jag går runt och tänker på hela dagarna, men vi testar!
♦ Så himla sött av killarna som mailar för att de vill överraska sina flickvänner till jul!
♦ Haha, känner ni igen det där med att folk trycker på knappen vid trafikljuset men går över övergångsstället innan det blivit grönt? Så när det väl slår om till rött för bilarna har människan som tryckte på knappen redan gått över för länge sedan? Haha! Jag har definitivt gjort det själv, men ändå!
♦ Vad skulle jag svarat tjejerna som ville provocera mig med deras pälsjackor?
♦ Den första klänningen med trycket ”Free spirit”: http://my.nelly.com/link/click/17994 (annonslänk) Den röda sweatshirt-klänningen jag valde att ha på mig: http://my.nelly.com/link/click/17995 (annonslänk)
♦ Här hittar du Alexandras Youtube-kanal: http://bit.ly/2g8sAiF

♦ Naaw, Jonny och jag var tilsammans när jag var 14 år tror jag. Vi var så sööööta
♦ Förstår ni hur jag menar med att det inte känns helt ok att kalla någon man inte känner för porrig? Även om man menar det som en komplimang tycker inte jag att det känns helt ok.
♦ Mys att hänga på periscope en stund på kvällen!
♦ Slutet på videon blev lite konstigt, men det var för att jag klippte bort en snutt när jag stod och pratade om laserbehandlingen jag gjorde dagen innan. Tänkte att det var onödigt att ta med. Tack för att du tittade, vi ses snart igen! ILYSM

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Emma-Lisa Björeman 4 years ago

  DAGENSFRÅGA: Vet att du inte har dagensfråga längre men snälla svara?
  Jag är inte så påläst om detta med att inte äta något från djur, men det är ju inte bra om man slutar döda djur helt och hållet heller.
  Om man bara köper ekologisk och fairtraide så borde ju det nästan vara bättre för djuren! Pga att dom ju kan dö av sjukdomar och så om dom blir för många.
  Vet att alla djur ändå inte får gå utomhus och beta fritt fast det är ekologiskt, men det är ju ändå fler som får det en om det inte vore så!
  Funderar på att bli vegan eller vegetarian men detta har stoppat mig pga att det känns som att jag gör något dåligt för djuren, då jag tycker att några måste dö då dom annars kan bli sjuka och dö ändå.
  Vad tycker du om detta?
  Älskar dig du är en så bra förebild och fantastisk människa!❤️

  Reply
 • leona queen 4 years ago

  Kan någon berätta för mig vad porrig är

  Reply
 • Lisa Lidgren 4 years ago

  Panik!! Har googlat en massa, kört soundhound och shazaam på det, men hittar inget. Är det någon som vet vad låten heter som börjar vid 6:27?

  Reply
 • Jan-Kamil Rembisch 4 years ago

  Du svara inte på mina frågor jag har ställt för några veckor sedan !

  Reply
 • Melissa Konic 4 years ago

  Jo, jag förstår vad du menar. Varje sommar efter att vi fyllt 12 år och åkt utomlands så har vi upplevt det här. Vi är snart 15. Vi ser äldre ut än vad vi är och vi kan inte direkt göra något åt det, men fortfarande så ska killar inte gör så ellerhur? För i somras hände samma sak, typ att de sa vilka sexiga katter vi var eller typ sa att vi var fittor för att vi inte kunde deras språk men sedan ville snacka med oss mer. (Engelska snackade vi) De får ju en att inte vilja klä sig snyggt för sina ögon för att andra slänger snuskiga kommentarer. Man förlorar mer av sitt självförtroende jue. ❤️?

  Reply
 • Agnes Östberg 4 years ago

  Hej Therese kommer du ihåg att du lovade att komma till Sollefteå eftersom att Anders kommer därifrån. Du behöver absolut inte om du inte vill men jag(och typ alla i Sollefteå) skulle bli super glada. <333333

  Reply
 • Ariana Fan 4 years ago

  5:46 till 6:00 bästa musical.lyn

  Reply
 • Linn Rytterholm 4 years ago

  Jag fyllde år den 19:de november? Jag fick din bok, som jag önskade???Jag har läst lite mindre än halva boken och hittills är den jättebra????????

  Reply
 • Girl pwr 4 years ago

  vad heter du på snapchat????

  Reply
 • Tilly Maria 4 years ago

  Jag känner samma sak, och jag är bara fjorton år:/

  Reply
 • Maddie Hertzberg 4 years ago

  Vet någon vad thereses snap heter? <33

  Reply
 • Nemoz Zymek 4 years ago

  dem kanske identifierar sig som en sköldpada

  Reply
 • Daniel Westberg 4 years ago

  Om jag ser en människa med polis kläder går fram till den för för akut behov av hjälp. Men svaret jag får är att bara för jag klär mej som en polis behöver det inte menas med jag är polis.

  Reply
 • Moa Gustafsson 4 years ago

  Kan du inte prova musicly i en video du som gillar teknik älskar dig du är bäst❤️

  Reply
 • Cynthia Deerbard 4 years ago

  Men Therese…du behöver inte fråga om vad du ska ha på dig! Du ska ha på dig det du vill ha och trivs i ❤️❤️ ILYSFM?

  Reply
 • Emma Forslund 4 years ago

  Betskena (till tänderna)

  Reply
 • f3ar ss fp 4 years ago

  Du prattar för myke ??

  Reply
 • Nicole C 4 years ago

  Cismän i ett nötskal. det är aldrig fel på hur icke-män klär sig, alltid våra kroppar & alltid deras ansvar att bete sig.

  Reply
 • Jamelas Liv 4 years ago

  Och den finaste

  Reply
 • Matilda 225 4 years ago

  OMG! Hur åkte lådan ut 5:34? Skit bra video btw!?

  Reply
 • Jasper Quartz 4 years ago

  du behöver ju inte smink, du är så fin utan.

  Reply
 • Okcool 4 years ago

  Vad är skillnaden mellan en smörgås eller Macka ? #Dagensfråga

  Reply
 • Slime_mästarna 2 4 years ago

  Du är jätte vacker utan och med smink men mest utan alltså omg?????

  Reply
 • Huda Ahmed 4 years ago

  Nu känner jag bara att jag måste bara Siga att du kan klä dig hur du vill den där månen var säkert full ingen ska får Siga så!! JAG TYCKER ATT DU VAR JÄTTE FIN????

  Reply
 • Karina Hidalgo 4 years ago

  Omggg, starkt av dig att inte bli provocerad!! Jag hade nog blivit galen om någon ropat och sagt så!

  Reply
 • Swedish Supremacy 4 years ago

  vill du ha ett bra skämt den "nya" boken?
  isåfall: "vad hetter en person som har en dålig ide?" svar therese lindgren
  THUN DUN TISSH

  Reply
 • Emma Sandström 4 years ago

  Vad är det för kamera som du använder??

  Reply
 • Real._.Walker 4 years ago

  du och Anders passar så bra tillsammans?

  Reply
 • Elina Karlsson 4 years ago

  I början asså?' HAHHAHAH!!! Du hade verkligen blivit komiker!!! ??

  Reply
 • Sofie Nilsson 4 years ago

  jag tror att känslan du fick beror på att du kände dig objektifierad. du upplevde att han tyckte att du var ett porrrigt objekt och inte en person som ser bra ut som verkade intressant.

  när dina vänner och Anders säger sådant så vet du att de uppskattar dig som person.

  är jag något på spåren?

  du har inte gjort något fel Therese.
  det är fel på ögonen som sexualiserar andra. inte personerna som blir utsatta.

  Reply
 • Ecila 4 years ago

  Fy för han som sa att du är porrig. Helt oacceptabelt. Du är inte porrig, du är världens finaste både till det yttre och innre. <3

  Reply
 • Alicia Olen 4 years ago

  Att det inte ens går att ha på sig klänning och stövlar utan att få kränkande och störda kommentarer. Skäms. ALLA ska kunna ha exakt vad dom vill utan att bli jämförda med något sexigt eller få vidriga kommentarer. USCH.

  Reply
 • Bellas YouTube 4 years ago

  Theres… Du ska bara skita i han du ska inte svara nästa gång du träffar på nån sån

  Reply
 • Matte Swe 4 years ago

  1,5 TIPS…KÖP EN NÅGOT BÄTTRE VLOG-KAMERA (tror säkert du har råd med en Canon PowerShot G7 MarkII )……ELLER lär dig ställ in autofokus på din bef kamera:)

  Reply
 • The Vitrual Anonomy 4 years ago

  Älskar dina videos Therese❤️❤️

  Reply
 • Melonarie 4 years ago

  Therese det där med tänderna så ska du försöka gapa så mycket så möjligt under dagarna då kan det kanske bli bättre jag har nämligen också gjort så i mitt liv men jag gapade tillslut när jag tittade på dina Youtube klipp när jag åker hem till folk mm:)

  Reply
 • Psych0l0g1cal 4 years ago

  Jag skulle vilja ge den mannen en svensklektion och vett och etikett för det där är oacceptabelt. usch

  Reply
 • Alice Ahlberg 4 years ago

  OMG vart är din tröja från alltså den som du har när klockan är 16:00 såååååååååååå jävla snygg förlåt att jag svär jag vet att det finns många hatare dör ute och att du lider av panikångest men ge aldrig upp ILYSM??❤️?❤️??❤️??❤️?❤❤??❤️???❤

  Reply
 • Frea H 3 years ago

  vad betyder porrig

  Reply
 • Ester Nyberg 3 years ago

  Du är jättefin???

  Reply
 • Erika Marks 3 years ago

  När jag är tex ute o går så kan många killar skrika tex "jävla hora" åt mig

  Reply
 • Travel With Us 3 years ago

  jaaa komiker varför inte det hade passat dig också 🙂

  Reply
 • Mira Jacobsson 3 years ago

  Vad betyder porrig?

  Reply
 • I love Gymnastics 3 years ago

  "Om jag inte blivit youtuber, hade jag nog blivit komiker"
  Komikern Therese

  Kommentera ????om du fattar skämtet? Absolut inget elakt älskar dig Tetzi Petzi❤️❤️??

  Reply
 • Moa Boström 3 years ago

  Therese du ska få ha på dig vad du vill utan att nån vidrig människa ska säga såna sak till dig❤️❤️ILYSM??

  Reply
 • Marie Thoft 3 years ago

  4.00 snyggt skägg Therese?

  Reply
 • Ida kaya 3 years ago

  En gång när jag var på kryssning så var jag lite ledsen och jag fick en fake ros av en man och han sa "min vän såg att du var ledsen så här får du den här" eller något sånt och jag sa tack och tog rosen. Det var snällt men senare när hanns vänner såg mig dom bara "det där den där tjejen" eller "kolla den där tjejen som fick rosen" och jag blev lite obekväm (ps jag var 10 då och nu är jag 11

  Reply
 • Karin Rosendahl 3 years ago

  Min födelsedag (19 november) ?

  Reply
 • Erik 3 years ago

  Så det ska finnas sociala restriktioner kring vad man "får" säga men inte kring vad man gör? Exempelvis om du går klädd som en drag queen (inte för att du gör det), är det då konstigt om man får en reaktion på det.
  Han må ha gått utanför vad som är socialt accepterat men måhända att det var i ett försök att korrigera din klädsel etc som kanske också befann sig utanför vad som är socialt accepterat.

  Reply
 • Victoria Levin 3 years ago

  Är lite sen men jag vet hur det känns. Jag är 12 år och inte kan gå i vilka kläder jag vill. Det är många män som tittar på mig. Och jag känner mig inte bekväm

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.