Therese Lindgren – vlogg: ELAKA FOTOGRAFER

402,349
 

Klicka här!

Published on March 24, 2017 by

✖ Jag är så himla lycklig i mitt liv just nu, älsklingar. Det är askul att spela in podden varje onsdag, och det är så himla kul att ni gillar den! För er som inte lyssnat heter den ”Therese & Zäta” och finns på Podcaster och iTunes (inte Acast tyvärr). Jag tror att nästa avsnitt blir bra. Har ni några frågor eller kommentarer på podden får ni gärna maila oss på [email protected]
✖ Älskade fotograferingen också! Teamet på ShapeUp var så himla gulliga, jag kände mig fin och kläderna var skitsnygga. Jag har som sagt haft otur med tre-fyra elaka fotografer, som varit SÄMST på att peppa mig. Alltså, jag går ALLTID in på alla fotograferingar och säger från start att ”jag är ingen modell, och blir inte bra på bild. Jag känner mig jätteosäker och vet inte alls hur jag ska röra mig, så ge mig så mycket direktiv ni bara kan!” Då hjälper det inte direkt att fotografen knäpper med fingrarna och säger att jag ska vakna till, eller att mina ögon är döda. Men som sagt, fotografen på ShapeUp och de andra i teamet var BÄST – ni hörde ju själva, de ÖVERÖSTE mig med komplimanger haha. Kunde stått där hela dagen! haha
✖ Visst var jag duktig som tränade? Älskar Balance! Längtar till Zäta kommer igång så att vi kan gå dit tillsammans! Synd att jag glömde ta med mig rena underkläder bara. Det känns som att jag är den enda som hatar att gå utan trosor, typ alla mina tjejkompisar älskar det, men jag tycker det är superobekvämt.
✖ Men alltså, hur sjukt är det att jag inte kom ihåg var bilen stod? Det kanske händer er ofta, men jag tappar ALDRIG bort något. Har aldrig blivit av med mina nycklar, tappat bort en mobil eller kamera, eller BIL haha.
✖ Hur kul att vi kommer till Oslo den 17 maj?! Jaaaa, asroligt ju! Det blir ju ännu roligare än att åka nu i mars tror jag!
✖ Haha, det känns som att man antingen tycker att jag är asstörig i slutet när jag leker jukebox eller rolig. Jag är såhär typ varje kväll men jag brukar inte ta med det i vloggen för jag fattar att man stör sig. Men det är typ som att jag måste få ut den sista energin innan jag går och lägger mig. Hoppas ni inte tog illa upp över att Anders sa ordet zigenare. Vi pratade om det senare innan vi somnade. Anders visste inte att det inte är ett ord man använder längre, så det var ett ärligt misstag.
✖ Hur ska jag göra med håret? Ombre eller inte?

Tack för att ni tittade, vi ses imorgon!

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.