Therese Lindgren – vlogg: EN MILJON NÅLSTICK I ANSIKTET ?

244,001
 

Klicka här!

Published on August 21, 2017 by

IM BAAAACK!!! Wehooo, alltså, jag har saknat Youtube så mycket den här veckan jag varit borta, men nu jäklar, nu kör vi med fyra nya videos i veckan som vanligt resten av hösten (lovar att jag kör en vloggmånad när jag lämnat in bokmanuset också).

Vill förtydliga att dagens vlogg “en miljon nålstick i ansiktet” INTE är sponsrad av någon hudvårdsklinik, utan jag betalade behandlingen med egna pengar. Det jag gjorde kallas som jag sa i videon för microneedling och det är en behandling som ska föryngra, släta ut, stimulera kollagenproduktionen och behandla ärr. Det var första gången jag testade, men jag tror att jag kommer att boka en ny behandling snart igen. Det gjorde ont som satan, men jag tror att det blev bra. Ska vänta någon vecka och se hur huden reagerar. Nu dagarna efter har huden flagnat och varit kaos, så det är lite tidigt att säga vad jag tycker om behandlingen redan nu.

Utöver att vara på ansiktsbehandling träffade jag i dagens vlogg min kompis Alexandra, du hittar hennes Youtubekanal här: https://www.youtube.com/user/BrunettenAlexandra
Sedan var jag och poddade med Zäta (du hittar vår podd om du söker efter ”Therese & Zätas podcast” i iTunes, Acast eller Podcaster-appen). Jag avslutade dagen med att hämta Anders och testa min nya rockring! Hahah, bästa köpet, jag är asgrym på att rocka!

Hårmasken från Joico: https://advrl.com/MqOVYzWK (annonslänk)
Min rockring: https://advrl.com/hVsg6O6h (annonslänk)

Tack för att du tittade idag, vi ses på onsdag igen! Skulle du vilja se en ny vlogg då eller när jag testar den där lock-maskinen jag köpte? PUSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
http://instagram.com/thereselindgren
Snapchat: YoutubeTherese

http://thereselindgren.se
Min podcast: http://apple.co/2sCbalw

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.