Therese Lindgren – vlogg: KAN DU STÅ SÅHÄR?

360,251
 

Klicka här!

Published on March 6, 2017 by

Coola kläder!

Kan du stå sådär? Ärligt alltså? Jag fattar inte varför jag kan det om jag ska vara ärlig, jag är världens svagaste utan kontroll på min egen kropp. Men jag är rätt stabil ändå haha.
Sorry att vloggen var händelsefattig, det kommer bli ett par sådana här dagar under vloggmånaden, och jag vet inte riktight hur jag ska göra dessa dagar. För ibland MÅSTE jag stanna hemma hela dagen och jobba med olika grejer. Jag hinner inte annars…Kanske att jag fyller ut vloggen med fler dagens fråga? Eller vänta, jag vet, jag kanske kan göra lite utmaningar? Jag säger det i morgondagens vlogg, så får ni gärna komma med utmaningar i kommentarerna då. Det blir bra.

Jag hoppas att alla ni som tittar har en superhärlig måndag (eller vad det nu är för dag när du läser detta), så ses vi imorgon igen. Puss!

Och haha, förresten, om ni undrar vem det var som gjorde “BABY FREEZE” i vloggen var det ett klipp från Ida Wargs video “BREAKDANCE BATTLE MED PÄRLAN” som du kan se här: http://bit.ly/2lLJwKS hahah 😀

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

Tweets by thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Ulrik Sandberg 3 years ago

  Jag är väldigt ljuskänslig. Men mitt tips är att lyssna på musik med headset, det låter väldigt konstig men funkar jätte bra eftersom man stänger ute allt ljud utanför. Men hamnar som i en bubbla och när man väl kommer in i koncentration så hör man inte ens musiken. Det är lite störande de först gångerna, men brukar kännas bättre efter några gånger?

  PS. Gör en lista med låtar som du inte kan sjunga med till isåfall.❤️Älskar dig Therese.

  Reply
 • Moa Jung LV 4B 3 years ago

  Gillar du att folk skjuter lodjur? 🙂

  Reply
 • Kristallens Hoppkaniner 3 years ago

  Flytta ut till landet Therese! Så slipper du alla ljud??❤️

  Reply
 • Nelly Saari 3 years ago

  Jag är också jätte ljuskänslig! Klarar inte av elementet när det går igång ens? jag rekommenderar starkt ett par hörlurar med "ploppar" som stänger ute ljudet. Jag har mina Jays och jag kopplar i dem varje gång jag stör mig på ljud✌️hoppas det löser sig för dig?

  Reply
 • Olle Olsson 3 years ago

  Du frågade angående lodjur, det är så att man skjuter oftast lodjur för dem river alla andra djur. Så om du har ett hägn med vilt så kommer lo djuret och dödar vilt djuren genom att suga ut allt blod men struntar i köttet. Har man otur kan ett lodjur ta dö på en hel flock om inte mer därför vill man inte få in ett lodjur bland sina vilt. Vilt djur dvs bambi osv (Kommer från jakt familj)

  Reply
 • sushibuffe1 3 years ago

  Haha jag ar exakt likadan! Att ha Tentor när det var "knäpp tyst" var min mardröm . Öronproppar och stora hörlurar rekommenderas.

  Reply
 • Linnea Gustavsson 3 years ago

  Haha! Oh ja, du är inte ensam. Jag är SÅ känslig för ljud, särskillt när någon smaskar eller trycker på tillexempel en bläckpänna upp och ner eller något liknande. Hör jag något sånt, så kan inte jag koncentrera mig förens det ljudet är HELT borta för annars tar det över mitt huvud och jag får nästan panik och vill slå någon! Du är inte ensam haha, trodde jag var det. Kram

  Reply
 • Hannah _ 3 years ago

  Du skulle kunna köpa ett par gelé öronproppar, jag tror det finns på Apoteket. De stänger verkligen ut allt ljud❤

  Reply
 • Greensmille 3 years ago

  Någon som vet vart man kan hitta Theres addidas workout outfiten? Riktigt läcker tycker jag ^^

  Reply
 • Milly D 3 years ago

  Men asså Gud ja känner veeeerkligen igen mig!! Min granne sjunger typ opera heeeela tiden!!

  Reply
 • Hanna Tjernberg Enebyberg 3 years ago

  Vad kommer boken handla om

  Reply
 • Theo Sommarblad 3 years ago

  Hahaha åker inte skidor åker snowbord

  Reply
 • Brieosten 5 3 years ago

  Dagens fråga: skulle du äta kött och mejeriprodukter om dem kom från en gård där djuren fått leva ett bra liv i naturen och kalvar, lamm m.m fått vara med sin mamma hela uppväxten och där dem fått
  lugnande och bedövning innan dem slaktas och där dem blev slaktade på gården istället för att skickas till ett hemskt slakteri?

  Reply
 • ttock29 3 years ago

  Jag är oxå så ljudkänslig

  Reply
 • Reborn Lovers 3 years ago

  Jag tror att när dom skjuter lodjur så gör dem det för pälsen??. Älskar dig Therese❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Mattias Strand 3 years ago

  Min syster är lika dan❤❤❤du behöver inte känna dig ensam om det?

  Reply
 • Madelene Waltin 3 years ago

  jag har för mig att det är pälsen dom vill ha från lodjuren therese

  Reply
 • Madelene Waltin 3 years ago

  jag blåser bort myggorna

  Reply
 • Juni Klang 3 years ago

  Dagens fråga: Blir aldrig Anders trött på att du alltid pratar med kameran?+ är det inte jobbig att alltid måste ha med kameran?

  Reply
 • Jacqueline Krook 3 years ago

  det kallas högkänslighet (highly sensative person) och 1/3 av befolkningen "lider" av det på ett eller annat sätt, bland annat på grund av ljud. jag känner absolut igen mig i ditt problem! väldigt irriterande och jag kommer inte på något att göra åt det ☹️

  Reply
 • Musically 3 years ago

  Jag är så som du

  Reply
 • Linnea Duran 3 years ago

  Hej Therese! kan inte du prata om mikroplaster som finns i massa smink och dödar massa djur i havet när de släpps ut i vattnet. tack för din grymma kanal! ❤

  Reply
 • Adrina Heidari 3 years ago

  Jag kan faktiskt stå så där

  Reply
 • Sara Sandberg 3 years ago

  Therese du är den snyggaste,coolaste, finaste personen i hela värden??❤ Jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig❤❤❤

  Reply
 • Edmund helsing 3 years ago

  jag blir så där

  Reply
 • Tina Ortmeyer 3 years ago

  Är Anders din pv?

  Reply
 • Märta Grindberg 3 years ago

  åå herregud Therese, jag är också lika ljudkänslig. Så himla jobbigt, det blir så svårt att kocentrera sig på lektionerna osv. Om du kommer på något bra tips för att inte "tänka" på det kan du väl säga i en annan vlogg<3

  Reply
 • Uma Puman 3 years ago

  Kan nt du tästa Musical.ly??❤️❤️❤️

  Reply
 • clara 3 years ago

  älskar dig och dina bloggar therese. högkänsliga personer är ju mer känsliga, även för ljud. du tillhör kanske den gruppen? kram<3

  Reply
 • Sonja Olsson 3 years ago

  Therese vad bra du passa i Adidas dressen!❤

  Reply
 • Ella Remsu 3 years ago

  Angående din hörselsituation. Jag har läst att människor med ångest oftast är mer känsliga för ljud. Jag tror personligen att det beror på att det blir för mycket för hjärnan att hantera. Personer med ångest går ofta runt och tänker väldigt mycket, det gör åtminstone jag. Irriterande ljud gör det svårt för hjärnan att fokusera och man tappar då koncentrationen. För mig handlar det oftast om småljud som hela tiden upprepas. Exempelvis om någon sitter och hostar med jämna mellanrum på bussen, detta får mig att bli helt tokig, och jag sitter och spänner knytnävarna. Då blir det otroligt svårt att koncentrera mig på annat. Det är inte konstigt att vara känslig för ljud när hjärnan hela tiden går på högvarv. Du är inte ensam!

  Reply
 • Ebba Arpnäs 3 years ago

  "det lovar jag våga" hahahaha❤❤

  Reply
 • NovaGirl 3 years ago

  Jag bor i hamarnyskösdad

  Reply
 • Sanna Norberg 3 years ago

  Jag tävlar i alpint??❤️

  Reply
 • sweetpaow 3 years ago

  Jag är likadan med ljud…gillar tystnad…speciellt efter en lång dag. Funderat på om det är ångest relaterat, har också ångest

  Reply
 • COOLMIMMS 3 years ago

  Kan du och Anders testa på yoga challenge? Du är bäst!

  Reply
 • Jasmina Potera 3 years ago

  Det lovar du våga?

  Reply
 • Linnea 000 3 years ago

  Jag är precis som du Therse är sååå ljudkänslig

  Reply
 • Eja Boukhchana 3 years ago

  Samma här jag är likadan, jag blir jätte i skolan när tillexempel ngn elev pratar eller ngn lärare pratar med en elev

  Reply
 • Emma T 3 years ago

  Hej Therese 🙂 min psykolog har förklarat för mig att när man är deprimerad och lever med psykisk ohälsa kan sinnena bli känsligare, t.ex. att man inte klarar av starka lukter, starkt ljus och som du beskrev det; känslig mot ljud. Jag är likadan och det kanske kan vara en anledning till varför du är känslig mot ljud. Kram <3

  Reply
 • Moa Carlsson 3 years ago

  Trodde prolog var vad som hände innan men jag vet inte

  Reply
 • Linda89 3 years ago

  omg! Jag är likadan när det gäller ljud hemma! Grannen ovanför gör någonting VARJE dag vid ungefär samma tid. Det låter som att de sågar, men är rätt säker på att de dammsuger (ni vet ljudet av att man för munstycket fram och tillbaka på en matta typ) En annan granne tjuter, skriker och "sjunger" (?) varje gång han kommer hem från krogen runt 2-3 på natten, tack och lov så sker det "bara" på helgen men det är ju fortfarande sjukt irriterande! Jag har varit så nära med att gå och klaga, men ärligt talat vågar jag inte.. Sen stör jag mig otroligt mycket på när någons (även min egen) näsa visslar till när man andas! Finns så mycket ljud jag stör mig på. Så kom jag över det här på nätet: "Getting annoyed at someone when we listen to them eating or breathing is called Misophonia, and it´s an actual neurological disorder" :O

  Reply
 • Madison Lixen 3 years ago

  Åh jag är också ljudkänslig. Det är verkligen ett riktigt problem! Har fått hjälp på Hörsel- & Balanskliniken på Rosenlunds Sjukhus på söder. De är jätteförstående och hjälpsamma! Så mitt tips är att kontakta dem 🙂 Livet är såååå mkt skönare när man inte störs av alla j*vla ljud hela tiden haha ?

  Ilysm ?

  Reply
 • Jakal3456 3 years ago

  Vet du om du är högkänslig? (Ett personlighetsdrag)

  Reply
 • Annie Munter KASe 3 years ago

  Vad var pranket?

  Reply
 • Z Babe 3 years ago

  Jag har fått lära mig att myggorna ändå dör senare när de tagit blod. Vet inte om det är sant, men är det det kanske det tyvärr inte spelar roll? Eller..?

  Reply
 • Alexandra Hedstrom 3 years ago

  jag brukar bli så med judet

  Reply
 • Ester Wid 3 years ago

  Jag förstår dig helt Therese, jag är också väldigt, väldigt känslig mot ljud. Jag hatar det, men jag ska börja öva på att lyssna på de irriterade ljuden så de kanske blir mindre jobbigt tillslut.<33

  Reply
 • Liam Beckman 3 years ago

  Jag är som dig

  Reply
 • Kadir Kesen 3 years ago

  Jag tror att du tar pälsen av djuren och kanske äter köttet män jag älskar dig Thres sluta aldrig med de du älskar ❤️❤️❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.