Therese Lindgren – vlogg: SHOUTOUT TILL DIG MED IBS! ?

186,599
 

Klicka här!

Published on May 5, 2017 by

I dagens vlogg fortsätter jag volontärjobba på HUNDSTALLET, weehooo!!! Alltså, om ni har möjlighet – VOLONTÄRARBETA! Man mår så jäkla bra när man gör någonting osjälviskt för någon annan. Man känner sig liksom duktig, snäll och är stolt över sig själv. Bästa känslorna. Det måste ju inte vara på Hundstallet eller något som har med djur att göra, ideellt arbete behövs alltid på massvis av olika ställen, bara googla!
Idag rastade vi Lucky, plockade bajs från rastgårdarna, duschade och vägde Svante. Efter jobbet hjälpte Zäta mig att fota min t-shirt jag gjort för STS och när jag sedan kom hem klickade jag hem stans godaste vegankebab från detta ställe: http://bit.ly/2p2CmbK och kollade på MatGeek: http://bit.ly/2d7io7f

Här är videon som jag kollade på igår när jaa försökte få till ”overnight heatless curls”: http://bit.ly/2pLxox4
Här hittar du min bok som pocket: https://advrl.com/Y5wUaolW (annonslänk)

Har ni några tips på hur man blir bättre på ukulele får du gärna lämna dom i kommentarsfältet! Ses imorgon igen! PUSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

 • Mandieez - Vloggar 4 years ago

  Jag har IBS?? Jag är 13 år nu och har haft IBS sen jag var typ 9?

  Reply
 • Alicia Nathanson 4 years ago

  fy fan vad fin du är Thess!

  Reply
 • Mohamad Nour 4 years ago

  fine

  Reply
 • Miranda Holmberg 4 years ago

  Så bra video, LYSM

  Reply
 • Fanny Wiik 4 years ago

  Du kanske kan testa att föna håret innan du tar ut bollen PS Love you❤️

  Reply
 • Signe Peterson 4 years ago

  Jag har en likadan ukulele och den är rosa?

  Reply
 • MyDefendor Q 4 years ago

  Kräv mer resurser och tillgänglighet för "Avföringstransplantation" från era vårdgivare för behandling av IBS!

  Reply
 • Michaela Magnusson 4 years ago

  Dagens fråga: om två hundar kommer till hundstallet tillsammans får dom då vara i samma inhägnad? Vet att du kanske inte vet men jag bara undrar om du vet, älskar dig jättemycket, du är bäst❤

  Reply
 • Kristìn 4 years ago

  Låten på hundstallet! Känner igen den från podden 😉

  Reply
 • alyx !!! 4 years ago

  svante är det sötaste jag sett asså neeeej jag gråter

  Reply
 • Kate 4 years ago

  Älskar Zäta!! Hon bjuder alltid på sig själv till 100%, både i podden och i dina videos hahah <33

  Reply
 • Nellie Selfors 4 years ago

  Hej Therese jag har också ibs och de sa min läkare till mig för ca 50 dagar sedan men jag fick en medecin som jag ska ta en gång på morgonen och en gång på kvällen och sen jag fick den har jag inte haft ont i magen och jag har typ ätit vad jag vill den heter Dimetikon 100 mg men on du har 200 mg så behöver du bara ta den en gång on dagen. Hoppas att du set denna kommentaren du är bäst Ilysm ❤❤❣️❣️

  Reply
 • Louise Sollien 4 years ago

  vad mysigt det var med ukulele-musiken på slutet! 🙂

  Reply
 • Vera Westman Holm 4 years ago

  Spela med tummen och pekfingret med högerhanden!!❤? Lycka till?

  Reply
 • Linda Borggren 4 years ago

  Jag ÄLSKAR att du engagerar dig i dina mål! <3 Du inspirerar!

  Reply
 • Zuzanna Mightyroad 4 years ago

  Jag ska på språkresa nu i sommar 😀 Tryck inte så hårt när du spelar Ulucule (Vet inte hur man stavar)

  Reply
 • Ella Bella 4 years ago

  Vad var det du fick i paketen som var utanför dörren ??❤❤ ilysm?

  Reply
 • Wera Finn-Eriksson 4 years ago

  Om det ska gå bättre för dig och spela använd tummen istället

  Reply
 • M B 4 years ago

  Min 18åriga kusin har ibs ?

  Reply
 • Sara Larsson 4 years ago

  Skulle det inte vara kul om du och Johan gjorde en collab? Ni kanske kan laga vegansk mat tillsammans? ?❤️

  Reply
 • mira nyman 4 years ago

  Ska du gå på Guldtuben i år? Älskar dig?

  Reply
 • Ida Vinqvist 4 years ago

  ??

  Reply
 • Amanda Bashiri 4 years ago

  Är ditt hår helt torrt när du tar ut din donut så blir håret jättefint. Jag sover nästan alltid med en sån i håret, lockar aldrig med locktång längre för att det blir så mycket finare med donut. Värt ett nytt försök!!

  Reply
 • Kayla dellmer 4 years ago

  Kostar det något att bli hem för hundarna?

  Reply
 • julia granholm 4 years ago

  Kolla alltid att ukulele är stämd innan du spelar för att annars låter det falskt, det finns massa bra appar till det. Sen så måste du komma ihåg att trycka ber fingrarna jättehårt på strängarna då du tar ackorden för då kommer det ett mjukare sound. Samma sak gäller gitarren?? I början är det svårt att hitta tekniken men du lär dig nog snart?❤️

  Reply
 • julia granholm 4 years ago

  I början är det lättare att spela med tummen, alltså att dra tummen över strängarna

  Reply
 • Madeleine Malmberg 4 years ago

  Ett tips: spela över hålet med högerhanden

  Reply
 • Olivia Pettersson 4 years ago

  ILYSM Therese Lindgren ?????????

  Reply
 • Natalie Wendel 4 years ago

  Hur mycket kostar det att köpa en hund på hundstallet??❤️

  Reply
 • Hanna B 4 years ago

  Ett tips, när man spelar ukulele har jag för MIT att man bara spelar på en sträng i taget, inte som på en gitarr när man spelar på alla.

  Reply
 • tirre therese 4 years ago

  jag älskar din bok och jag kan ej sluta läsa den….

  Reply
 • Saga Wäxfeldt 4 years ago

  hej jag älskar hundar jag har själv två stycken och jag önskar att jag kunde hjälpa alla andra hundar som har det dåligt så min dröm är att jag ska börja jobba på ett hundstall

  Reply
 • qaed g 4 years ago

  Du har varit med mig nästan varje dag i 3 år tack threse

  Reply
 • Ebba Elsmark 4 years ago

  Matgeek är min mammas kollega!!! ILYSM

  Reply
 • Nellie Adolfsson 4 years ago

  Jag har också IBS.

  Reply
 • Piinkibunny 4 years ago

  Hur får man tag i en signerad bok? 😮

  Reply
 • Doha Alhusseinat 4 years ago

  4:33 Nu ska vi plocka bajs
  XD LOL HAHAHHAHA <3

  Reply
 • SL PPP 4 years ago

  Bara jag som älskar Zätas dans??????

  Reply
 • Alicia Larsson 4 years ago

  Den hunden som du var så kär i alltså den svarta. Det är en Amstaff tror jag inte 100 % säker men det liknar en 🙂 Jag har en Amstaff fast i ljus brun och vit <3 Dom är sååååååååå gosiga och kärleksfulla <3 Min Amstaff är en tjej och heter Donna 🙂 Rekomenderar verkligen den hunden som sällskap och mys hund <3

  Reply
 • liz ́s Vloog 4 years ago

  den måste jag skaffa. med din atugraf i

  Reply
 • Felicia Olsen 4 years ago

  Har en fransk bulldog som heter Kerstin?❤

  Reply
 • Cora Garten 4 years ago

  Grеat video! Guys рlеase rate my hot vidеo оn my channеl. Who liкed this vidеo, сliсk "like" *)

  Reply
 • YasmineWillén 4 years ago

  HAHAHA älskar din bh i passagerarsätet bredvid dig i bilen….

  Reply
 • Joline Chen 4 years ago

  Vill ha laki

  Reply
 • Mattias Siljefjord 4 years ago

  kan du filma mer på hund stalet!! snällllllllla!!

  Reply
 • Karoline M 4 years ago

  Jeg hørte ferdig boken din på storytel idag. Herregud så flink du er! Gleder meg kjempemye til neste bok ? Følte virkelig jeg lærte mer om angst og psykisk helse på en bra måte. Boken din fikk meg til og både le og gråte. Du skriver så ekte, og man får virkelig føle på hvor tøft du har hatt det. Du har virkelig kommet så langt, i forhold til hvor langt nede du var på et tidspunkt. Du er en stor inspirasjon! ❤️ Klem fra Norge

  Reply
 • flawlessfeminist 4 years ago

  Vems hundar började skälla av denna video? Haha!

  Reply
 • Alice Edström 4 years ago

  Men åååh Anders är ju gulligaste!! Btw kan inte du göra en video när du kollar på dina gamla videos? ❤

  Reply
 • Moa Pantzar 4 years ago

  när du får grejer vid din dörr kan du visa de i vloggen för det är kul att se tycker jag! ILYSM <3<3

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.