Therese Lindgren – vlogg: TESTAR BRÖST-UPPFINNING

199,562
 

Klicka här!

Published on May 12, 2019 by

[Videon är i samarbete med Glossybox]
Om du inte redan är prenumerant, klicka dig då in på denna länk och använd koden GLOSSYLOVE för 20% rabatt på första boxen: https://bit.ly/GLOSSYLOVE

Hej snyggingar och välkoman till en vlogg! Herregud, efter att jag försov mig hann jag liksom aldrig ikapp. Det känns som om hela dagen gick SÅ himla snabbt igår, alltså, jag hann typ inte ens själv med. Haha, så är det ibland.

Jag skulle ha fixat fransarna, men det blev inte av, utan istället körde jag ett pass på gymmet, jag var och fick brynen fixade hos bästa @browfelicia, och sen ett mysigt födelsedagsfirande hos pappa. Kvällen spenderade jag och Anders med att fira Rasmus och Ronja som fyllde ett år den 3 maj och så kollade vi på dokumentären ”Dirty John” som jag verkligen tyckte var sevärd.

Och strax innan vi gick och la oss kikade vi tillsammans i årets senaste Glossybox som jag fått äran att fronta, samt testade en bröst handduk för tuttarna. En så kallad boob towel som det stod på tagen, haha. Jag vet inte riktigt. Den får en två:a av mig. Haha.

Njut av de sista timmarna av söndagen nu så ses vi senare i veckan! POK

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.