Therese Lindgren – vlogg: TESTAR SHEETMASK PÅ SNIPPAN

166,545
 

Klicka här!

Published on July 18, 2019 by

Heeej finisar, och välkomna till dagens vlogg, jag hoppas ni kommer att gilla den. Jag hade inga planer alls för dagen (mer än att jag skulle träffa Lisette typ), men jag lyckades underhålla mig själv hela dagen ändå haha.

I vloggen testar jag också en sheetmask för vulvan (mitt nya favoritord), jag själv märkte ingen skillnad efter masken, och den var VERKLIGEN INTE behaglig att ha på sig, men däremot tror jag att den är jättesvalkande om man brukar vaxa sig. Fast vad vet jag.
Hoppas ni har en fin kväll nu, jag själv är förkyld och har inte filmat några fler videos så jag vet inte riktigt när nästa kommer upp, men förr eller senare ses vi. Sköt om er tills dess! PUSS PUSS

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.