Thomas Sekelius – Jag var det barnet

121,860
 

Klicka här!

Published on December 8, 2016 by

Hej!

I dagens video pratar jag om någonting som jag vet är väldigt vanligt, och har varit väldigt vanligt ett bra tag, nämligen julklappshets och jämförelse med andra.

Hoppas ni förstår vad jag menar, om inte, skriv en kommentar så kan vi diskutera! PUSS.
___
LADDA NER MIN APP:

AppStore – iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/thomas-sekelius-official-app/id1114004985?ls=1&mt=8

Play Butik – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splay.sekelius
___
♥BLI EN DEL AV FLAWLESS FAM!♥
Prenumerera!
Instagram: https://instagram.com/thomassekelius/
Twitter: https://twitter.com/thomassekelius
Snapchat: thomasflawless
___
♥KONTAKT!♥

BUSINESS: [email protected]

ÖVRIGT: [email protected]
___
♥VANLIGA FRÅGOR!♥
Viken kamera filmar du med? – Canon 600D filmar jag mina vanliga videos med och Canon Legria Mini X vloggar jag med
Vilket program redigerar du med? – Final Cut Pro X
Hur gammal är du? – 19
När började du med Youtube? – 1:a juni 2015
När började du sminka dig? – Våren 2015
Är du kille eller tjej? – Kille
Har du ärr på armen? Ja… Ta reda på varför i denna video https://www.youtube.com/watch?v=pei2ykfPk_E
___
♥ÖVRIGT!♥
Glöm aldrig att ni är fantastiska. SÅ UNDERBARA. Du, just du. Du är fenomenal. Och jag blir så glad att ni valt att prenumerera på mig och att ni vill följa med på min youtube-resa.
___
♥ #flawlessfam – ILY ♥

50 comments

 • Elsa Krummenacher 4 years ago

  Asså nää märkte nyss att jag har slutat prenumerera på grund av f*cking youtube??

  Reply
 • Eve95. 4 years ago

  Efter att ha sett denna video fick det mig att tänka, jag har till mestadels varit ett av de barnen som fick till mestadels många julklappar eller det jag önskade. Jag önskar att i min familj skulle det vara att man spenderar mer tid tillsammans som en familj(då vi brukar endast käka ihop och öppna julklappar tillsammans)

  Reply
 • Thea Carlsohn 4 years ago

  Hej Thomas sorry för att jag Skickar detta nu! Men jag såg dig idag (9 december) på Hemköp. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig och du gör mig alltid så jävla glad Love you jag våga inte gå fram till dig på Hemköp men jag hoppas att jag inte störde dig då om du såg mig!? LOVE YOU!❤️❤️

  Reply
 • Cajsa Ottosson 4 years ago

  Bäst serriöst

  Reply
 • EliassonTV 4 years ago

  Fett gay schysst smink btw

  Reply
 • Frida Jonsson 4 years ago

  asså jävla slaaay, så fkn snyyyygg

  Reply
 • emmiz el 4 years ago

  En gång så pratade jag och mina vänner om julklappar och vad vi önskade oss och jag berättade att jag önskade en almanacka elr pennor. Då sa mina kompisar "önska dig båda du får väl inte bara en present" jag sa "ja så klart jag får mer" när det egentligen är så att jag bara får en och det gör mig avundsjuk och arg för att deras ton när de sa det gjorde så det kändes som jag var mindre värd och de andra hade föräldrar som kunde köpa allt till dem. Jag ville bara säga detta för att alla sin tittar på den här videon verkar kunna försåt sånt som kan hända runt julen och jag har inte kunnat prata med nån om det här (vet det är larvigt)♥️♥️

  Reply
 • Maria Håård 4 years ago

  är du fortfarande ihop med Bea? älskar dig❤❤❤

  Reply
 • Mimmi Hansson 4 years ago

  Vart kommer dina fransar från?

  Reply
 • Gustav Jonasson 4 years ago

  Hur många disslikes kan man få på en sån här kommentar?

  Reply
 • Elizabeth Savenko 4 years ago

  Thomas, du är en fantastisk människa! ???

  Reply
 • Greta Tagerus 4 years ago

  Sss

  Reply
 • Gustav Strand 4 years ago

  Jo du är mindre värd!

  Reply
 • Isgubbe 4 years ago

  tack för att du gjorde den här videon! verkligen! En tankeställare.

  Reply
 • Emil Uknow 4 years ago

  tack <3

  Reply
 • pauliki lm 4 years ago

  Detta är så viktigt!!!!!!! Tack så mycket Thomas❤️❤️❤️

  Reply
 • Lovisa Andersson 4 years ago

  min mamma tar typ bara ett glas vin på jul, jag kan inte förstå hur dem som tänker så för att jag känner inte igen det, jag önskar alla en RIKTIGT GOD JUL❤❤

  Reply
 • Yong Sin 4 years ago

  min pappa driker inte för han är sjuk han har canser så jag har svårt att prata om alchohol och vissa saker

  Reply
 • Lisa Berg 4 years ago

  Kan du inte göra en challange med appen YoutuberQuiz? Skulle vara så kul och se hur långt du kan komma 😀

  Reply
 • Mattis Life 4 years ago

  Så är jag…

  Reply
 • Sara Sättermon 4 years ago

  Jag känner typ samma sak fast kring hur man firar saker. I min familj firar vi varken morsdag, farsdag, alla hjärtansdag eller namnsdagar. Å då när de e tex farsdag så frågar jag mina kompisar om dom vill va men då säger dom att dom ska fira farsdag. Å då sitter jah där själv å tänker om de e normalt att inte fira såna dagar. Är jag ensam?

  Reply
 • Maja 4 years ago

  Jag tycker att alla föräldrar självklart ska få gå efter sina egna åsikter men också att de ska tänka efter på hur de uppfostrar sina barn. Om du har en "bra" ekonomi så kanske du vill ge ditt barn många presenter men det som jag tycker blir fel är när man ser hur vissa barn inte bli tacksamma. Vi barn och alla andra människor kan också tänka mer på vad vi säger eftersom visa saker kan uppfattas som skryt. Synd att det ska bli så orättvist när julen egentligen för mig och många andra handlar om familj, äta gott och att ha kul

  Reply
 • Sarax Gardmo 4 years ago

  Byt musik i bakgrunden, älskar dig❤️❤️

  Reply
 • SofiaPG 4 years ago

  fantastisk sminkning!!!! du är så vacker thomas!!!

  Reply
 • Klara Reuterdahl 4 years ago

  Hur man firar till exempel jul kan bero på om man firar genom religioner. Men de som inte tror tänker att vi som tror bara gör det för julmyset , inte för att (ursäkta mig) Guds barn har fötts eller liknande. det är så otroligt stort att vi går till kyrkan mitt i natten och göra och efter julafton. och det är ändå inte största högtiden. Men som du säger så borde familjen vara ett större fokus än presenter❤

  Reply
 • NiXi 4 years ago

  0:01 come thru Alyssa Edwards

  Reply
 • alexandra hartvik 4 years ago

  Snälla Thomas, i beg you, väx ut ditt skägg typ 1 månad PLEEAASE skulle va jävligt kul?

  Reply
 • Tricia Furtado 4 years ago

  Jag känner självklart igen fenomenet som diskuteras, det fanns såklart sån hets även när jag gick i skolan, men jag måste säga att jag aldrig känt mig så intresserad av julklappar. När jag var liten brydde jag mig inte vad andra fick, och jag själv fick verkligen inte så väldigt dyra saker. Jag fick oftast några få saker av det jag önskade mig mest, och det var oftast inte särskilt dyra saker. De föesta i min klass hade dyrare saker men jag har inget minne av att hag brydde mig så mycket om det. Jag att barn och ungdomar idag genrellt kanske bryr sig mer än vad man gjorde när jag gick i skolan. Eller så var jag bara en sån sm själv inte brydde mig xD jag vet inte… är fortfarande likadan. Nu som vuxen vill jag inte ens ha julklappar för jag vill inte ha för mycket onödiga grejer som dräller i min lägenhet…. vet inte om det är jag som är konstig haha

  Reply
 • maja Perier 4 years ago

  Tänk såhär antingen så får du en massa kärlek och känner dig värdefull och omtyckt eller så får du en massa julklappar som du har nytta av i några dagar och sen har du ingen som ger dig kärlek för att alla mår piss av all stress.

  Reply
 • Angelica Blixt 4 years ago

  Jag 21 år gammal och jag vill bara säga det att man behöver inte köpa julklappar!
  I både min och min pojkväns familj har vi valt bort julklappar eller bara köper en julklapp till en person för en summa på kanske 300 kr. Då får alla en julklapp. Sen så är jag minimalist så jag väljer hellre bort julklappar eftersom jag inte vill få massa saker som jag inte har någon nytta av…. anser att jag har allt jag behöver.

  Reply
 • Mistrelle Ederby 4 years ago

  Dagens fråga: vad har hänt med din tumme du hade väl en lös nagel på den igen

  Reply
 • Vendela Axelsson 4 years ago

  Jättebra video!!
  Så viktigt att du gjorde den, helt rätt!
  Ilysm?

  Reply
 • Matilda Sved'en 4 years ago

  Håller med dig men jag har aldrig haft problem med julklappar, brukar jämt få många och dyra saker i julklappar men har aldrig riktigt haft några vänner eller någon person som bryr sig om mig. Så jag tycker att det är väldigt mycket tjat om att man ska "umgås med familj och vänner" på julafton, det blir också ganska jobbigt när man riktigt aldrig har haft några vänner/familj

  Reply
 • Alma Ginsburg 4 years ago

  Du är så underbar! Asså du är så fin att du hjälper såå många du har hjälpt mig sååå många gång❤️ älskar dig sååå mkt o alla som gillar dig älskar jag! Du e så underbar!!!!❤️❤️?

  Reply
 • emma holmberg 4 years ago

  Jävlar vad snygg du var i denna video<33

  Reply
 • Hannah Klasson 4 years ago

  Jag tycker att det här med julklappar är så himla svårt. Jag har en ganska stor familj då mina föräldrar är skilda och en av dem har ny partner och flera barn. För min del har jag alltid fått bra julklappar, vare sig det har varit många eller få. Jag har aldrig brytt mig om värdet eller mängden julklappar, förrän nu. När jag är 27 år gammal.

  Jag lägger ner sån tid och energi på de klappar jag ger bort. Jag tänker verkligen till om klappen passar personen, om den kommer uppskatta klappen osv. Tidigare år har jag fått samma sak tillbaka ifrån de jag gett till, men de senaste 2-3 åren så har det känts som att jag ger så mycket mer än vad jag får tillbaka. Nu låter det som att jag inte är tacksam för vad jag får, men så är det såklart inte. Men när man är "van" vid att familjen lägger ner tid och energi på att hitta en julklapp som passar en, och man sen får något som det känns som att dom bara tagit i all hast bara för att ha något att ge, då känns det lite tråkigt faktiskt. Förra året tex, så köpte jag julklappar till en del av min familj, med två vuxna och tre barn. Alla hade jag tänkt till och lagt energi på. När de fått sina klappar så säger den ena vuxna att de har något till mig också. Hen gick då och hämtade två dvd-filmer och sa "vi fick dubletter så du kan ta dom här." Där och då tappade jag lite av den glädjen jag i vanliga fall känner av att ge bort klappar, då det handlar mer om tanken bakom än om själva klappen för mig. Vet inte vart jag ville komma med detta egentligen, men nu har jag ändå skrivit en kommentar lång as fudge, så nu kan jag lika gärna posta den.

  Reply
 • DAT BOI MIA 4 years ago

  Förstår verkligen, alla tjejer i min klass får typ såhär as mkt märkeskläder och sånt och runt 3 tiden kr var och sen kommer jag här, 1 eller 2 spel och pengar. Jag önskar mig det men ändå känns det inte nog när man får höra vad de fått. Älskar sakerna jag får men det känns som att något fattas. Kanske svårt att förstå men jae 🙂

  Reply
 • Emilja Skoog 4 years ago

  Kärlek till dej Thomas❤️❤️ snälla kan inte du börja med ditt flawless intro igen

  Reply
 • maria halldén 4 years ago

  vilka fina ord

  Reply
 • Erik Svenson 4 years ago

  "synd"

  Reply
 • Milla Nilsson 4 years ago

  Det här med julklappar du har verkligen en poäng i vad du säger. För mycket och för dyra julklappar är inte bra. Till sist om man får för mycket saker uppskattar man inte julklapparna ändå. Mycket kärlek och lite julklappar är bäst.

  Reply
 • Nemi's Design 4 years ago

  Jag får ingenting på julen, jag ger till alla men får ingenting tillbaks 😀

  Reply
 • Bubbens Bulle 4 years ago

  Bra att du tar upp detta ämne så alla kommer på vad Julen Igentligen handlar om.

  Reply
 • Avocado Sara 4 years ago

  Thomas du är bäst! Du fick mig att se det här med julklappar och hetsen i ett annat ljus och därför har jag bestämt mig för att inte lägga upp ett inlägg om vad jag fick i julklapp som jag alltid annars brukar göra.

  Reply
 • Isabella Larsson 4 years ago

  Thomas, en kompis tipsade mig att kolla på denna videon för jag har problemet att jag bara kommer få runt 2 julklappar…?

  Reply
 • Livia Official 4 years ago

  Våran familj är jätterik och jag får allt jag vill ha?

  Reply
 • Sam Lövstad 4 years ago

  Alltså ja, så jävla viktigt att prata om!

  Reply
 • Pontus Messing 4 years ago

  hej skulle jag kunna få rita av dig det skulle vara jättekul tacksam om du svarar?

  Reply
 • Emma Johansson 3 years ago

  Din sminkning är goals❤️PS du är bäst❤️

  Reply
 • Thomas Sekelius älskar 3 years ago

  Jag gillar julen för att vara med min släkt och familj julklapparna skiter jag i jag brukar alltid svara: käp bara en tröja eller något litet när någon frågar mig vad jag önskar mig. Min favvo grej på julen är Kalle anka klockan 3 Love you❤️❤️??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.