Thomas Sekelius – Min skolgång

29,672
 

Klicka här!

Published on August 26, 2017 by

I samarbete med Unionen Student!

Kolla in Unionen Student: http://kampanj.se/student/

LOVE YOU!
___
MIN MUSIK:

Awakening:
– Spotify: https://open.spotify.com/track/273KFpOFtPJqAJIGzwJax1
– Musikvideo: https://www.youtube.com/watch?v=yabfyzWl6oc

One More in the Crowd:
– Spotify: https://open.spotify.com/track/1h3vEdVj2BPSt5bA5tMAyn
– Musikvideon: https://www.youtube.com/watch?v=GlQf-bHC6w0
___
Tycker du om denna videon? Tryck isåfall på tummen upp knappen! ♡
___
BLI EN DEL AV FLAWLESS FAM!

● Prenumerera!
● Instagram: https://instagram.com/thomassekelius/
● Twitter: https://twitter.com/thomassekelius
● Snapchat: thomasflawless
● Musical.ly: thomas.sekelius
___
KONTAKT: [email protected]
___
VANLIGA FRÅGOR:

● Viken kamera filmar du med? –
– Vanliga videos: Canon 70D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM (oftast).
– Vloggar: Sony RX100 Mark 5 eller Canon Legria Mini X.
●Vilket program redigerar du med? – Final Cut Pro X.
● Hur gammal är du? – 20.
● När började du med Youtube? – 1:a juni 2015.
● När började du sminka dig? – Våren 2015.
● Är du kille eller tjej? – Kille.
● Har du ärr på armen? Ja… Ta reda på varför i denna video https://www.youtube.com/watch?v=pei2ykfPk_E
___
ÖVRIGT!

Glöm aldrig att ni är fantastiska. SÅ UNDERBARA. Du, just du. Du är fenomenal. Och jag blir så glad att ni valt att prenumerera på mig och att ni vill följa med på min youtube-resa.
___
♥ #flawlessfam – ILY ♥

50 comments

 • Pathericia Borg 3 years ago

  Gäller Unionen Student även om man pluggar utomlands? ? skulle gott och väl vilja ha tbx lite pengar för mina böcker ? kostar multum!

  Reply
 • Vendela Roswall 3 years ago

  usch känner igen mig så mkt i det du säger om att inte veta sin plats i skolan.. hemskt tid. så skönt att man blev starkare och starkare med tiden av det och nu är högt över alla dom där människorna som behandlade en så dåligt under de åren

  Reply
 • Nora Kittenstorm 3 years ago

  Omg, 700e liken xD

  Reply
 • mattis holmberg 3 years ago

  Bäst e du!??

  Reply
 • Emilia Olsson 3 years ago

  Hej på dig. Vad fin du är idag. Ja, jag sa det. Du är jättefin. Just du är svinfin, smart, snäll och inspirerande? Sluta tryck ner dig själv! Sluta tycka att du är så jävla dålig för det är du inte! Du, JUST DU är helt underbar och klarar allt. Kanske du just börjat skolan eller ska göra det och har fått ångest över det men vet du vad. TA DET LUNGT OCH SLUTA STRESSA!! För att skolan kommer att ordna sig okej? Du kanske har/haft kropskomplex, panikattacker, ångest eller vad som helst. Men det är helt normalt. Jag vill bara berätta för dig att du är fantastisk och klarar precis allt och att du aldrig är ensam! Kanske låter klyschigt men jag vill bara att du ska ta in detta i ditt huvud. DU ÄR HELT PERFEKT OCH DET FINNS INGEN ANNAN I HELA UNIVERSUM SOM ÄR EXAKT SOM DU!!❤❤❤

  Reply
 • alis youtube kanal 3 years ago

  jag med star KS

  Reply
 • Soffa n 3 years ago

  Prenumerera på mig och kommentera klar så prenumererar jag tillbaka❤️

  Reply
 • Ellen Olsson 3 years ago

  Elit! Likea om ni fattar

  Reply
 • Ellen Olsson 3 years ago

  Omg! Jag går i 7an just nu och det är EXAKT så som du beskriver det,, vet inte heller om jag har några vänner och vilka och LÄNGTAR till gymnasiet så sjuukt puss Thomas ♥️

  Reply
 • julia grandin 3 years ago

  Känslan när det krävs 20.0 att komma in på psykologiprogrammet på de flesta ställen, vilket kan sammanfattas som A i alla kurser? Jag ville verkligen gå det programmet nu när jag gått klart gymnasiet men konkurrensen är sjuk? Men presterar man bra på högskoleprovet eller faktiskt har 20.0 så kan man komma in ?

  Reply
 • Ellen Berg Stais 3 years ago

  Ett tips e o bara tänka positivt och tänka att de egentligen inte är så farligt osv❤️

  Reply
 • FabGaming ツ 3 years ago

  Jag var mobbad under hela 6:an, Jag bytte skola nu i 7:an. Jag får extremt ångest när läraren ger mig uppmärksamhet. Ett tips är att gå till sin mentor och pratar om det. Lös problemen och testa lösningen. Funkar det inte? Gör det igen! Det kommer aldrig bli bra om du inte försöker. Ett tips iaf. <3

  Reply
 • Erika Eklund 3 years ago

  varge dag så kan du kolla dig i spegeln och tänk att du är den bäste snyggaste smartaste som fins

  Reply
 • Yessie Simonsson 3 years ago

  Asså du är min förebild och helt underbar och vågar vara den du är. Love you och jag hoppas du läser detta de hade gjort hela min dag LOVE YOU ???

  Reply
 • Elin Åkerlund 3 years ago

  Oavsett vad som får en att få ångest, prata med någon. Släpp ut ångesten och dela det med någon/några. Prata med en vuxen, förälder, vän/vänner, kurator osv. Med någon som du känner att du kan prata med. Och ALLA har någon att prata med! Ingen är ensam även fast vissa kan känna det. Vi alla ska hjälpa varandra, tillsammans är vi starka❤️

  Reply
 • Linuz 3 years ago

  Har ni hört det nya ljudet som är när man gillar en kommentera ? så cool

  Reply
 • Amanda Langberger Nyman 3 years ago

  Kan inte du göra en "10 saker jag inte förstår mig på"-video? Kom på idén precis ahaha.
  Exempel: jag förstår mig inte /på/att/ på hur ❤️❤️❤️

  Reply
 • Yourbae Manda 3 years ago

  Kan inte du göra en "Rensar mitt smink" någon gång?

  Reply
 • Muffins 3 years ago

  Hjälp mig! Jag går i skolan och en av mina ända kompisar är homofob. Jag är bisexuell och jag sa det till honom en gång och pratade inte med mig tills jag sa att det var ett skämt men det var det inte. Jag vet inte vad jag skall göra. Och om jag lämnar den kompisen kommer jag inte ha några kompisar kvar snälla snälla snälla snälla hjälp mig. Snäll!!!

  Reply
 • Tova Björk 3 years ago

  ?

  Reply
 • B.r.i.n 4212 3 years ago

  Min dröm är att bli rik så att jag kan skänka massa pengar till välgörenhet?

  Reply
 • nathalie wijk 3 years ago

  Älskling så underbar och smart person!

  Reply
 • Oscar Kallio Kevinge skolan 3 years ago

  Ett tips prata med en lärare/vuxen

  Reply
 • Linn Hägglund 3 years ago

  Du som läser detta, DU är jättefin & bra som du är!❤️

  Reply
 • Sofia Palm 3 years ago

  gör en "draw my life" 😀

  Reply
 • DuVet Inez 3 years ago

  Bögar e bäst ingen protest

  Reply
 • Liza A 3 years ago

  Omg vill oxå bli psykolog!?

  Reply
 • Linnéa Hector 3 years ago

  Det är så svårt med CVn nuförtiden (i alla fall i Sthlm). De flesta blir liksom irriterade när man kommer in med sitt CV och ber en ansöka via nätet istället. Så jäkla trist…

  Reply
 • Sanna Fredriksson 3 years ago

  Till er som har ångest eller blir mobbade, prata med någon vuxen! Kanske förälder, lärare, kurator m.m ❤️

  Reply
 • georgia limpa 3 years ago

  Har börjat 6:an och jag är typ livrädd för betyg…. ???

  Reply
 • Linnea Eriksson 3 years ago

  Det här med ångest i skolan. För att lungna ner dig, sätt dig ner ta ett djupt andetag genom näsan och ut genom munnen. Hur känner du dig mår du bra? Känn dina andetag. Låt allt komma. Vad är det som gör att du får ångest? Men säg allt kommer bli bra och tro på det, för att du kommer lyckas du kommer gå vidare din framtid är ljus, tro på det för det är sant. Om du tror på det på riktigt kommer det hända, ta ett djupt andetag, öppna ögonen, le, kanske se dig själv i spegeln och säg du kommer lyckas ♥️

  Reply
 • Tindra Wennberg 3 years ago

  Jag har ångest i skolan, är mobbad & och lever med ett självskadebeteende å jag kan verkligen rekommendera att gå in på bris chatten där du får skriva med en vuxen. Det hjälper för mig å e jätte nöjd.

  Reply
 • Gustavslife 3 years ago

  Heeeeeeeej bästa Thomas<33

  Reply
 • MrUnicorn141 3 years ago

  Fackförbund** hhaha sry va tvungen

  Reply
 • Filippa Hägglund 3 years ago

  Prata med din lärare eller din kurator på skolan: Berätta att du känner dig kanske mobbad eller utfryst. Prata med mamma eller pappa och berättar vad som händer på skolan.

  Reply
 • Carina Lindgren 3 years ago

  Du är en fin förebild ☺

  Reply
 • Dexons 3 years ago

  Hade du bra betyg i gymnasiet? 😀

  Reply
 • Emil Nyberg 8A 3 years ago

  Det ända man kan göra för att överleva under högstadiet är att vara självsäker och inte bry sig om någon annans åsikt, det kanske låter svårt men asså allt blir bättre, titta bah på BRETMAN ROCK så blir man bara självsäker, jag blev det iaf

  Reply
 • Nellie Luthman 3 years ago

  Öppna på egen risk!

  Jag ville bara säga att du är så jävla vacker och betydelsefull!

  Kärlek till dig!! ❤❤❤

  Reply
 • Elliot Lundsten 3 years ago

  hello

  Reply
 • Tuuliki Eriksson 3 years ago

  Jag blev mobbad från 1 – 5an går i 7an nu

  Reply
 • Rene Muhoza 3 years ago

  är jag den enda människan i sverige som inte har blivit mobbad eller utstött

  Reply
 • Petra Fuhrberg 3 years ago

  Sp himla bra video❤️

  Reply
 • Linn Folkesson 3 years ago

  Ett tips för någon som är mobbad.
  Om du typ ska börja i 9:an så gå kvar på skolan du går på och försök håll ut. Eller om du typ ska 4:an så kan du prata med din målsman om det och be om att få byta skola, det gjorde jag och nu har jag mött den bästa klassen ever.
  P.S. Du är jättefin idag. Just du som läser detta❤️❤️

  Reply
 • Josefina Sehlstedt 3 years ago

  Thomas duu E gryymmm

  Reply
 • Tindra Skogström 3 years ago

  Jag var mobbad i 6-7an och hade ångest för att jag inte trivdes och började va vaken hela nätter för att "skada" mitt psyke ännu mer men för mig va lösningen att byta klass på samma skola (vi hade två klasser på skolan) det blev mycket bättre och jag trivdes jättebra, kan vara värt att prova även om det inte funkar för alla❤️

  Reply
 • Frida Lundkvist 3 years ago

  För er med ångest i skolan. Gå till en skola psykolog, kurator eller liknande ngn gång i veckan och bara prata ut. Det har hjälpt/hjälper mig mycket

  Reply
 • Christelle Bigbridge 3 years ago

  Om du har ångest, tänk noga efter vad har jag ångest för? Hur kan jag lösa det, går det att lösa? Eller måste jag bara låta tiden läka såren? När du listat ut det, lista ut det bästa sättet att få dig må bättre, allt löser sig tillslut ❤Glöm inte att du är en fantastisk människa ?

  Reply
 • Raul's Show 3 years ago

  Jag blir mobbad av folk bara för jag kommer från Rumänien och jag kan inte bra svenska??

  Reply
 • Tilda Berg 3 years ago

  Jag har varigt i situationer när jag har fått " hotbrev ", mina saker snodda och dåliga kommentarer! Men nu har jag gått igenom det för jag hittade någonting att " fästa " mig vid och få min sorg, hat, glädje mm på den saken! Jag satsade på musik och trampolin. Har du då nått annat att tänka och fokusera på så tänker man inte på allt skit efter skolan. I skolan ska man hitta dem som liknar en själv. Försök inte va ned den "coola" om du inte känner dig bekväm där eller inte känner säg insläppt! Va då ist med andra som kanske inte tar så mkt uppmärksamhet eller nån som är lik dig! Allt löser sig tillslut men ingenting hjälper genom att sitta ensam och gråta på en bänk i skolan! Sedan mitt bästa tips… VA DIG SJÄLV!!!!! Det bästa är att våga va sig själv då får du fler vänner en att spela nån annan som du inte känner dig bekväm med att vara eller vill vara! Om du är med dina " riktiga " vänner så ska du kunna va dig själ!! Älska dig själv för den du är!! All kärlek till dig som läser!❤️ PS Love you so fkn much Thomas❤️ DS

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.