Tova Helgesson – Mobbning

227,626
 

Klicka här!

Published on March 4, 2015 by

Hejsan!
Här e länken till min spotify lista : http://open.spotify.com/user/b266264/playlist/5MuWREm6LJfDpJNObWvukE
Om ni gillade videon får ni gärna trycka på gilla knappen, och om de finns saker jag skulle kunna göra bättre får ni gärna kommentera det, alltid bra me respons!

Sociala Medier:
♡ Min blogg – www.nouw.se/toviis
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – tovabullen
♡ Kik- Shadysbiitch
♡ Min mail – [email protected]
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 550D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Har ni frågor är de bara att ställa dom i kommentarsfältet så svarar jag så fort jag ser dom!

Om ni vill skicka post till mej, får ni skriva till mig på Facebook så löser vi de!
Ha en fortsatt bra dag! ♡

50 comments

 • Alwa Björklund 4 years ago

  du är jete buktig❤ tova du jör skillnad men dåm skriver hatt bara för att vara kola bland sina kåmpisar och alla säger att det är bra att din pappa hengde sig men han har ju en mening han mode vel dåligt men det är inte roligt du är så duktig såm står ut tova

  Reply
 • Alwa Björklund 4 years ago

  jag skrev fel jag menade duktig

  Reply
 • Minda Svärd 4 years ago

  förebilden asså! Du äger Tova!<333

  Reply
 • Inez Bouquelon 4 years ago

  du är så jävla bra Tova <3 Du är så fin och gör så sjukt bra saker. 🙂

  Reply
 • Ängla Maxstadh 4 years ago

  i love you du är så jävla stark?

  Reply
 • Husky lover MAD GUY 4 years ago

  En Pärson i min skola sa att jag säljer min kuk för 10kr och han knullar min mamma

  Reply
 • Husky lover MAD GUY 4 years ago

  En Pärson i min skola sa att jag säljer min kuk för 10kr och han knullar min mamma

  Reply
 • Tindra Skilhagen 4 years ago

  dit hår

  Reply
 • Tindra Skilhagen 4 years ago

  jag har blivit mobbad 5 år min pappa jelpte mig med det och det kan bara vara 2st äler fler er den ena meniskan ensam så skule han äler hon inte så kaksiga så man moste sluta mobba det är ej snält

  Reply
 • Ronja Nysten 4 years ago

  jag blev måbbad mobbad hela 1an och 2 an.
  Fast inte lika mycket nu på 4 an.
  men endå lite måbbad.

  Reply
 • Oda Elora 4 years ago

  Jag är verkligen inte mobbad/retad men jag mår dåligt på grund av mattematik i skolan för mina kompisar tävlar med varandra om vem som är först i matteboken, medan jag är 40 uppgifter längre bak. Plus att matteläraren vi kommer ha, hon hatar mig som in i helvette! Hon skriker om jag gör fel! Och vill inte gå till skolan efter lovet för vi kommer ha henne som mattelärare (har haft henne som vikarie typ 100 gånger!)

  Reply
 • Tjejen som älskar FOTBOLL 4 years ago

  Jag äter bara 1gång per dag, slagit mig själv och försökt bruta min arm, gråter, min morfar dog av hjärncancer för 6 år sedan och blivit mobbad sen jag var 3 år gammal… Har inte fått en diagnos om att jag har en deprison, fått lämna VÄRLDENS BÄSTA KLASS men blev tvungen att byta men älskar min klass men blir ingronerad varje fucking jävla dag och går i fotboll och dans och i fcking love it, mår dåligt, kan inte städa, BUT YOU ARE MY HERO AND #STAYSTRONG #STOPPAMOBBNINGEN !!!!!!!!????

  Reply
 • Kim Vesterinen 4 years ago

  Tindra Skilhagen: Det är en enorm skillnad på att bli mobbad och att mobba. Dag och natt-skillnad. 🙂

  Reply
 • axel7542 ツ 4 years ago

  hej tova jag vill att nån ska se detta jag har inte riktigt sakt detta till nån och förlåt att jag inte kan stava så bra men här är saken
  jag har blivit mobbat väldigt länge i flera år och måt dåligt över de jag har inte haft nåra vänner varenda dag jag vaknade tänkte jag nej inte ännu en dag direkt jag kommer till skolan blir jag mobbad ingen bryde sig men sän gjorde jag når jag ångrar en i dag
  jag orkade inte mer jag atakerade mobbaren och bröt ner han på marken men då ljög han och sa att han inte hade gjort nåt och
  jag fick skulden för de efter nåra dagar blev jag nästan mördad av han han slog ner mig så hårt han bara kunde och jag tappa
  väldigt mycke blod de bara spruta blod på väggen och och över allt men då fick mobbaren skulden för de och jag vet inte vad som hände med mobbaren sen men han är inte kvar i min skola längre sen fick jag en vän han betyder mycke för mig även
  i dag är han min vän sen komm nya vänner till skolan i dag mår jag bra igen jag har kommit över allt i dag har jag de väldigt bra
  jag hoppas jag inte blir mer mobbad och jag har mycke vänner nu i dag tack för du läste detta ha en bra dag

  Reply
 • nadja razai 4 years ago

  jag är snart 10 och blir mobbad

  Reply
 • cool 123 4 years ago

  Du är så jävla stark!!! Att du äns klarar att stå upp är ett mirakel!!! O att du klarar att prata om det!! Du är grym!! Älskar dig!!❤ asså du är snyggast,finast,starkast och bäst på alla möjliga sätt!! Fortsätt bara kämpa!! :* att folk äns skriver såna saker!! Love u!!❤❤??

  Reply
 • Alwas Beauty 4 years ago

  Tova jag älskar det du gör och det får du aldrig sluta med du gör alla mina dagar till de mest fantastiska dagarna #i Love you jag skulle vilja ha dig som mamma eller storasyster jag älskar deg mest på hela jorden i Love you i Love you förresten jag heter Alwa jag är nio år jag älskar dig???????????????????????

  Reply
 • Knoi Loin 4 years ago

  Tova jag behöver hjälp snälla….. Jag skär mig och mår skit…… Snälla följ mig på instagram så kan jag förklara….. Heter tulasminkar….. snälla vill prata med någon….. vågar inte prata med någon

  Reply
 • ATB TerBorch 4 years ago

  Du är fin Tova och har rätt att leva här❤️???????????????????????

  Reply
 • ATB TerBorch 4 years ago

  Om man hatar mobbning varför mobbar man själv??

  Reply
 • Amanda Lindahl 4 years ago

  Jag vill inte att mina föräldrar dör?????jag har en klump i magen?mår dåligt?

  Reply
 • Tindra Åslund 4 years ago

  Mina bästisar Milou och Jennifer och Olivia mobbar mig i skolan?J säger att jag ser ut som en ful jävla hamster mär jag äter?. M säger att J E den snällaste som finns och att jag E helt dum som blir ledsen av sånt och att jag ljuger hela tiden?. O hänger bara med och skiter i mig?. De pekar ? Åt mig i skolan, de ser rakt igenom mig och låtsas som att jag inte finns, J:S pappa tycker att jag E helt dum?. De försöker att få mig avis när de E med varan o när jag säger att jag inte E det så säger dom: bra för du får ändå inte va me?. Om jag och M ska åka till något köpcentrum säger hon att hon ska göra läxor och inte kan fast hon och jag hade bestämt? Sen skickar hon bilder när hon och O och J E på köpcentrumet? ibland när vi ska göra nåt alla fyra efter skolan så springer dom tre till bussen och sticker iväg utan mig så mamma behöver komma och hämta mig?? hatar allt hjälp vad ska jag göra???

  Reply
 • WisslaZ 4 years ago

  Jag är 14 år gammal är mobbad i skolan du är min förebild<3<3 :(:(

  Reply
 • Faze Blade 4 years ago

  Jag mobbar alla tjejer i skolan för dom är helt dumma i huvudet och förtjänar inte att leva

  Reply
 • MICHELLE 4 years ago

  Jag har varit utsatt i mobbning i nu 10 år och jag mår så extremt dåligt. Jag blir sparkad i skolan. Jag har försökt självmord 2 gånger för jag orkar inte mer med allt skit jag får….

  Reply
 • Angelica Holgersson 4 years ago

  Min kompis skrev på musikaly vi kämpar så då frågade jag och min bff om hon var mobbad och efter tio min så tryckte nästan alla i klassen ner mig och min bff min och min gammla bff tryckte ner mig och min nuvarande kompis bölgrinade och hållde på att kalla henne hora min bff hatar den gammla kompisen hon trycker bara ner oss?

  Reply
 • Softis E 4 years ago

  Jag är mobbad och vill dö ?

  Reply
 • Riyadh TAMOO 4 years ago

  jag har blivit mobbad av mina bästa kompisar och jag vet varför för att jag är ful jag blir fortfarande mobbad jag är inte nöj med mitt liv hemma, skolan, utanför och ingen förstår mig dom siger att mit namn är gete ful oc att det inte passar mig har du ett bra tips hur jag kan känna mig bettre

  Reply
 • Riyadh TAMOO 4 years ago

  jag vill inte leva för jag har fucking dåligt liv tova jag önskar att jag va i din ålder och att vi är vänner för på not sätt käns det som om du pratar om mig

  Reply
 • Isabelle Hall Olsson 4 years ago

  Dom som mobbar mår inte bra själv för om man mår bra i sig själv behöver man inte trycka ner andra.

  Reply
 • Amanda Fröderberg 4 years ago

  jag har blivit mobbad i 6 år:( jag mår inte alls bra! jag har försökt ta mitt liv 2 gånger;(;(;( orkar inte mera! jag har skälvskade beteende och jag kan inte prata med ngn! jag hatar mitt liv:(

  Reply
 • Nelly Kelly 4 years ago

  Jag får rysningar när jag kollar på detta. nästan lika jobbigt som mina panikatacker???Gud vad du är en fin meniska????

  Reply
 • Tindra Roos 4 years ago

  Du är en jävla stor hjälte du är min du är min förebild?❤️???❤️??

  Reply
 • Sanna Sundstedt 4 years ago

  Det var exakt 2 år sen den här videon laddades upp

  Reply
 • Marwas Beauty 4 years ago

  tova! du är sååå jävla stark<3

  Reply
 • Alexandra Loiske 4 years ago

  Tova du är så underbar. Älskar dig. Du är en riktig ängel som hjälper folk????❤

  Reply
 • Jessica Wetterbro 4 years ago

  Jag och min kompis har blivit mobbade dom tvingade oss att slå våra djur när vi kommer hem

  Reply
 • rubina 637 Din mamma 3 years ago

  Jag har blivit måbad inte nu???????jag måde så dåligt ??bu är den bästa ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤???????????????

  Reply
 • Simon Karlsson 3 years ago

  Du har så rätt

  Reply
 • Irfan Kozica 3 years ago

  du är smart du hjälper andra som har svårt du är bäst

  Reply
 • JL Gaming Svenska 3 years ago

  jag vet att videon är gammal men jag måste säga att jag blev mobbad när jag var liten, jag försökte ta självmord tre gånger men mina få vänner Anna och Lisa hindrade mig. jag växte upp och Anna och Lisa lämnade mig och jag var ensam i ett helt år… ?. När jag började i tvåan kom en tjej vid namn Celina… hon frågade ifall vi skulle leka och från den stunden… levde jag… Nu går jag i sexan och jag blir fortfarande mobbad men… mina kompisar som gillar mig hindrar mig från allt som hindrar mig att leva….. Men mina allra bästa… vänner har… dött… ni kanske kommer skratta nu men Hennes namn var Trissa… hon var en hund som alltid fanns här vid min sida hon… tittade på mig innan hon dog och hennes ögon sa till mig "Jag kommer tillbaka…" hon dog i Cancer…. de är inte bara hon utan Snärt, Bamse, Trissa, Ruff och Mulle… mitt liv har varit jobbigt i sistone min mamma har haft Cancer… PS. sänk inte andra… utan tänk efter innan man gör något, varför… Ska denna person få skit… De var det jag ville säga…

  Reply
 • Knodde_Gaming 3 years ago

  BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ATT DENNA VIDEON BARA HAR FÅTT 200 000 VISNINGAR ASSÅ ETT SÅ VIKTIGT ÄMNE SOM DETTA FÖRSÄNAR FLERA MILJONER VISNINGAR ASSÅ ÅÅÅÅÅÅ FATTAR INTE DET ÄR SJUKT JAG HAR EN I KLASSEN SOM ÄR MOBBAD OCH JAG FÖRSÖKER GÖRA SÅ ATT HAN ÄR MED OSS MEN NÄR JAG E MED HAN SÅ BÖRJAR EN I KLASSEN SKRIKA EN MASSA SKIT TILL MIG

  TOVA HAR 300 000 PRENUMERANTER OCH VIDEON HAR FÅTT 100 000 VISNINGAR MINDRE ÄN VAD HON HAR PRENUMERANTER ASSÅ FATTAR INTE ATT FOLK KAN HOPPA ÖVER DETTA ÄMNE DE SOM HOPPADE ÖVER VIDEON KANSKE ÄR MOBBARE OCH MOBBAR ANDRA ASSÅ JAG FATTAR INTE HUR MAN KAN GÖRA SÅ OCH HOPPA ÖVER DETTA ÄMNET

  ❤️????❤️????

  JAG HAR FUNDERAT PÅ ATT BYTA SKOLA FÖR ATT EN KILLE FÄR HAR HÅLLIT PÅ MED MIG MIN PAPPA HAR GÅTT HEM OCH PRATAT MED HANS PAPPA FLERA GÅNGER MEN DET FUNKAR EJ ASSÅ HAN FISSER PÅ MIG SLÅR MIG HAN HOTADE MIG PÅ ETT SPEL ATT SLÅ NER MIG I SKOLAN FUNDERAR FORTFARANDE PÅ ATT BYTA TILL SUPER DUPER VÄN SOM VERKLIGEN BRYR SIG OM MIG NÄR HON FICK REDA PÅ ATT HAN HÅLLER PÅ MED MIG SÅ FORT HON TRÄFFADE MIG SÅ GAV HON MIG EN KRAM OCH FRÅGADE HUR ÄR DWT HON ÄR DEN BÄSTE VÄNNEN ALLA FÖRSTÄNAR EN VÄN SOM HON

  ??????❤️????

  Reply
 • Marie Bender 3 years ago

  Jag blir mobbad lite. Var stark??????

  Reply
 • Ena Snbfkwvdd 3 years ago

  du har räddat mitt liv när jag mådde som sämst så tittade jag på denna video så blev jag glad direkt ❤❤ jag älskar dig kan inte beskriva med ord älskar dig❤❤??

  Reply
 • Ena Snbfkwvdd 3 years ago

  ❤❤❤

  Reply
 • linea hagen 3 years ago

  jag är mobbad och får inte träffa mamma jag har slutat att äta de tror jag har adhd jag gillar inte mobbning du är stark tova det som är min dröm är att flyttta till mamma 🙁

  Reply
 • linea hagen 3 years ago

  nej tova…..pappa vill inte att jag ska till bup men mamma ville förut jag är 10

  Reply
 • Mimmi Persson 3 years ago

  Jag har en kill kompis, eller snarare, jag är jätte kär i honom .. han gråter nästan varje dag på skolan, inte för mobbning men, han gråter för han har det dåligt hemma ? ha pratar om självmord, och om hur mycket han vill lämna vår värld ? jag säger alltid hur mycket jag tycker om honom, och hur mycket han är älskad ?? jag älskar honom så mycket! Hur ska jag göra!? ??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.