Tova Helgesson – Reagerar till min gamla kanal 2012!!

544,620
 

Klicka här!

Published on August 14, 2016 by

LÄS HÄR INNAN DU FRÅGAR NÅGOT OKOK?
OKEJ LISTEN UP!
Jag va dum nog att pausa varje gång jag kommentera nånting under videons gång, tänkte lixsom så jag inte pratar samtidigt som videon blir as jobbigt att kolla på, men de slutade me att de va skit svårt att redigera o synka allt, därav är videon skit. Lägger ut den endå för många ville, men ha i åtanke att de va svårt o redigera och detta va verkligen de bästa jag kunde göra av sitsen, detta eller ingen video alls. Och pls, skriv inte hat, dessa videosarna är verkligen känsliga för mig och får tbt när jag va mobbad. Kämpade allt med att försöka få bort dom men de gick inte. Älskar er
KOM IHÅG
behandla andra som du själv vill bli behandlad, tänk på de innan ni slänger ut er en hatkommentar :*

Sociala Medier:
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – tovabullen
♡ Min mail – [email protected]
♡ Business mail ( INTE FAN MAIL ) : [email protected]
♡ Periscope: tovabullen
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson (Ej aktiv för tillfället, om jag skaffar tillbax ask är de på detta namnet, så alla andra är fake, anmäl gärna!)

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 700D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Är född 1999
♡ Bor i Skåne/Kävlinge

OM NI VILL SKICKA POST TILL MIG SÅ ÄR MIN ADRESS:
Mårtensgatan 17
244 30 KÄVLINGE
Ja, jag vet att de är konsekvenser med att ge ut sin adress, men flera stycken har redan den. Jag kommer inte att öppna om ni knackar på, hur mycke ni än sparkar eller skriker på mig.
Respektera gärna detta & ni blir bättre än bäst okej?
ILSYM

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.