Tova Helgesson – såhär ligger de till…

558,779
 

Klicka här!

Published on December 4, 2015 by

LÄS HÄR INNAN DU FRÅGAR NÅGOT OKOK?
Hoppas ni förstår att jag inte kunde berätta allt.. har endå en hel del följare & vissa saker som händer i mitt privatliv hör bara inte hemma på internet just nu. Rekommenderar er att följa mig på snapstorn för jag pratar en hel del om grejer där. & varför inte min persicope, skaffade för bara några veckor sen. HETER TOVABULLEN PÅ BÅDA OK
min förra video:

KOM IHÅG
behandla andra som du själv vill bli behandlad, tänk på de innan ni slänger ut er en hatkommentar :*

Sociala Medier:
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – tovabullen
♡ Min mail – [email protected]
♡ Business mail ( INTE FAN MAIL ) : [email protected]
♡ Periscope: tovabullen
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson (Ej aktiv för tillfället, om jag skaffar tillbax ask är de på detta namnet, så alla andra är fake, anmäl gärna!)

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 550D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Är född 1999
♡ Bor i Skåne/Kävlinge

OM NI VILL SKICKA POST TILL MIG SÅ ÄR MIN ADRESS:
Mårtensgatan 17
244 30 KÄVLINGE
Ja, jag vet att de är konsekvenser med att ge ut sin adress, men flera stycken har redan den. Jag kommer inte att öppna om ni knackar på, hur mycke ni än sparkar eller skriker på mig. Vissa dagar mår jag bättre än andra & KANSKE öppnar, men de är såå sällan.
Respektera gärna detta & ni blir bättre än bäst okej?
ILSYM

50 comments

 • emilia siren 4 years ago

  gilla om du tittar 2017

  Reply
 • Vera Power 3 years ago

  Du är så fantastisk jag ska inte säga att den her perioden är jobbig vet du du är så vakter om jag sklle vilja va din lillasyster puss kan du svara om du leder det her puss??????✌?️du är så modig

  Reply
 • Isabella Queen_ 3 years ago

  Har oxå socialfobi..

  Reply
 • Matheo Funseth 3 years ago

  Tova du är bäst skit i va alla säger du är kung

  Reply
 • Slimeworld SW 3 years ago

  Love you

  Reply
 • Selma Rosen 3 years ago

  Jag tycker synd om dig Tova du är värdens bästa människa på jorden ??????

  Reply
 • L Williamson 3 years ago

  Det gör ont att se dig gråta?????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???????????

  Reply
 • Adea Tumbak 3 years ago

  Stakare älskar dig lyyyyyyy grät så fin jävla mkt även om detta ä 2år gamal??

  Reply
 • Alice Bäckström Mö3a 3 years ago

  stackars dig

  Reply
 • det här är Hanna och Tildas kanal 3 years ago

  Tova du är min bästa vän. jag har också varit med om att en vän har svikit mig. det gör ont så jävla ont. jag älskar dig så himla mycket, du är en av dom viktigaste personerna i mitt liv. jag har inte följt dig så länge, bara ett halvår ungefär men jag vet redan att du är en av dom personerna som jag kommer älska mest i mitt liv. du är en så fin människa och du förkänar inget av de du går igenom.
  ILYSM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Kalid Herie 3 years ago

  Jag again trösta den

  Reply
 • Lisa ajax# Msp 3 years ago

  Hej

  Reply
 • Selma Ipek 3 years ago

  Tova du är den starkaste i värden? om alla dina prenumeranter försvinner så finns en kvar ock det är jag?

  Reply
 • Nelly Kelly 3 years ago

  Prova med att lägga upp ett shema. Berätta om hur du känner dig för någon av dina vänner dom kommer förstå! se hur många som skriver stöttar dig ????????

  Reply
 • Elin_S 3 years ago

  ❤All kraft o styrka till dig Tova❤

  Reply
 • Karla M 3 years ago

  Men Tova❤️ jag är 100% säker att din pappa är så jävla stolt över dig för att du är så stark???? STAY STRONG TOVA??❤️?? vi finns där för dig, dina små chokladbitar?❤️
  Du ska bara tänka positiv❤️? du är perfekt fina Tova❤️ din pappa är där uppe och kollar ner på dig och är så stolt att du är så stark, så modig och kom ihåg att vi finns här för dig❤️???? Du ska inte faka ditt face och vara glad fast du mår dåligt❤️❤️ du ska bara vara dig själv❤️❤️#LoveYourself❤️ #BackaTova❤️ #ViÄrDinaSmåChokladbitarTova?❤️?

  Reply
 • Måns Söder 3 years ago

  Du är bäst

  Reply
 • Jennifer Lidström 3 years ago

  tova jag sviker dig aldrig älskar din kanal alla dina videos vi är vänner för evigt

  Reply
 • _06Alvizz06_ 3 years ago

  Börjar gråta?TOVA DU ÄR SÅÅ HIMLA STARK! DU HAR SÅ HIMLA FINA FÖLJARE SOM ÄR INTE BARA ÄR DINA VÄNNER UTAN DINA ÄKTA BÄSTA VÄNNER❤DU HAR OSS!! KOM SNÄLLA IHÅG ATT VI ALLA ÄLSKAR DIG DU HAR ÖVER 300.00 PRENUMERANTER!! DU ÄR SÅ STARK OCH BRA. STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV OCH DU INGEN ÄR FUL…❤❤VI ÄLSKAR
  DIG FÖR DEN DU ÄR VI GILLAR DIG FÖR DEN DU ÄR!❤❤❤❤❤❤VI ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA HIMLA MKT❤#FUCKMOBBNING?? #FUCKHATERS!?? NI MÅSTE GILLA OM NI BRYR ER OM TOVA!❤❤❤KOM IHÅG ATT DU ÄR STARK!!❤❤❤❤❤❤❤VI ÄLSKAR DIG PRECIS SOM DU ÄR OCH VI GILLAR DIG FÖR DEN DU ÄR❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤???????

  VI ÄLSKAR DIG TOVA!❤

  Reply
 • Noor best 3 years ago

  tova, jag svär, när jag såg din video så börja jag gråta. ja hoppas du får det bättre. du behöver inte städa ditt rum för att vi ska älska dig !! vi älskar dig som du är <3 <3 om du vill ha hjälp så finns jag!! du på minner mig om mig själv 🙁 <3

  Reply
 • Lina Ismail 3 years ago

  Du vet att jag alltid finns för dig?

  Reply
 • Lisa Ericsson 3 years ago

  SU är däst i väden❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤elskar dig

  Reply
 • Lisa Ericsson 3 years ago

  Love yeu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Alexandra Loiske 3 years ago

  Dina du. Du är en ängel du är den finaste jag vet. Om jag kan hjälpa dig med vad som helst så finns jag här för dig du är den flickan som får allt skit när det inte äns en du som gjort nåt i love yuo Tovis

  Reply
 • Alexandra Loiske 3 years ago

  Tova du är den bästa människan på hela jorden

  Reply
 • Jessica Wetterbro 3 years ago

  Du är bäst!

  Reply
 • Linn Larsson 3 years ago

  jag jilar dej jag älskar dig den bästa Youtubers som finns var inte så ledsen Det sårar mig Jag vill bara komma dit och hjälper dig att vara din vän

  Reply
 • Linn Larsson 3 years ago

  Du är en stark människa klarar det kämpa

  Reply
 • Victoria Vovk 3 years ago

  Tova du är en jättefin person. Jag fattar inte hur dem kan göra så mot dig, du är ju så fucking bra . Du har gjort så fucking mycket TOVA. Tro mig Tova, du är bäst. Du har oss chokladbitar som ska hjälpa dig och ska vara med dig för alltid. LOVE YOU TOVA! YOU ARE BEST!??????

  Reply
 • Victoria Vovk 3 years ago

  Du är lika viktig för mig som min syster ❤

  Reply
 • Alfred och Isak best boys 3 years ago

  jag håller med Bea vi alla här och störtar dig

  Reply
 • Alice Hagemo 3 years ago

  men du är en bra jotober

  Reply
 • Thomas Lundström 3 years ago

  Jag Finns har älskar dig

  Reply
 • Isabell Broström 3 years ago

  När de skriker "tro du e nånting" då skriker man bara "ja jag är en människa!tycker så fucking jävla synd om dig..fan hatar att du som är världens finaste och sötaste tjej ska bli så hatad❤förstår inte❤

  Reply
 • Isabell Broström 3 years ago

  Börjar också gråta!?tycker du är skit snygg,bra på allt,fin kropp(säger inte bara detta för att göra dig glad) (utan tycker de),stark och du ska veta att vi älskar dig. Är också mobbad..?ingen förkänar de. Du är min bästa vän??så fort jag går in på yt söker jag på dig❤ilysfm❤❤❤❤????ingen förkänar de du gått igenom särkilt inte du❤?❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Linnea Dehlin Gustafsson 3 years ago

  Glöm aldrig att du är perfekt som du är! Din pappa är jättestolt över dig! Vi älskar dig så mycket!! Vi stöttar alltid dig Tova!!! ♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️♥️#StöttarTova♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  Reply
 • Julia's Party Show 3 years ago

  Men lilla hjärtat jag fins här för dej om du behöver stöd fins jag??❤????❤?

  Reply
 • Lucas Lundgren 3 years ago

  Du är så jävla stark Tova !!! Att du orkar med allt ,kram ?

  Reply
 • Elvira Sundh 3 years ago

  DU ÄR FANTASTISK!!!! JAG ÄLSKAR DIG!!!! DU HAR MIG VID DIN SIDA❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Clara Söderberg 3 years ago

  Du är så stark

  Reply
 • Mercy och Line Nordberg 3 years ago

  du är så jävla fin och stark<33 du förtjänar inte det här livet som du nu går igenom

  Reply
 • Nabila Jennifer Eriksson 3 years ago

  du är bäst tycker om dig vi måste ses jag förstår dig <3

  Reply
 • JKS Mix 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • Ella Nordenström 3 years ago

  jag hattar inte dig och jag är tio jag älskar dig

  Reply
 • dennis adis shala 3 years ago

  tova din. pappa är stolt han älskar dig?

  Reply
 • Penny Ahrens 3 years ago

  Ta en paus från YT Tova nu när du mår som du gör. Alla som kallar dig hora är helt jävla sjuka i huvudet!❤️❤️

  Reply
 • saga åkerlund 3 years ago

  Du behöver inte vara ledsen vi finns här för dig

  Reply
 • Helen Kawani 3 years ago

  Tova du fattar inte hur mkt jag vill vara en vän med dig och träffa dig❤️ jag hade kunnat dö för att få träffa dig❤️och detta får mig att se dig gråta för att det är inte vanligt att du gör❤️Tova jag fattar inte vad folk går till missta om att Daniel gjorde slut han är en miffo och alla som hatar fattar inte att det påverkar❤️du är så underbar jag vill dööö för hur stark du är så stark så det inte går och snälla Tova utan dig jag lovar att jag har mått piss men jag har velat leva på grund av att se dig om du dör kommer jag inte gå till skolan……?jag kommer att sörja ut resten av mitt liv? jo du gör honom stolt bara genom att leva du är bäst ge aldrig upp älskar dig❤️

  Reply
 • Roblox Gaming 3 years ago

  Gissa 3 gånger varför det finns ohyra i ditt rum…

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.