Tova Helgesson – Sanningen om ALLT.

987,305
 

Klicka här!

Published on October 10, 2016 by

LÄS HÄR INNAN DU FRÅGAR NÅGOT OKOK?
De är viktigt att ni ser HELA videon innan ni kastar skit.
Jävligt synd de skulle bli såhär. Nu har jag sagt mitt & Raed oxå. Så hoppas vi båda kan va mogna & släppa de nu, iaf åtminstonde hålla de privat. Bara pinsamt att sitta & kasta hat på varann genom video, instainlägg & snap osv.
Jävligt synd att folk ska ta förhatsande slutsatser att jag ljugit om en våldtäkt bara för att Raed säger de. För de första så va inte ens raed där när de hände, han låg inte i sängen & va me om detta. Utan de va jag, jag som blev utsatt. Och att sen få höra att man ljuger när man berättar de är inte de roligaste ska ni veta.
Inte konstigt folk inte vågar anmäla sina våldtäkter när de ända man får höra är att man ljuger. Jag kan inte komma med mer bevis än såhär då de mesta hände när vi umgådes. Och jag va inte som han & smygfilmade, för jag planerade inte detta.
Och att raed sitter & kastar skit på mig och gör allt för folk ska se mig som en dålig person säger mer om honom än om mig.
Och de är inte lönt ni håller på & ba ” Du såg ut att trivas jättebra i förhållandet ” för allt syns inte på utsidan & höll väldigt mycke inom mig.
Skriv inte hat till någon, varken mig eller raed. Bara släpp de. För nu har båda sagt sitt.
Kram.
btw, hade svårt & spara videon så de blev konstiga övergångar med musik & bilder. hoppas de är lungt.
KOM IHÅG
behandla andra som du själv vill bli behandlad, tänk på de innan ni slänger ut er en hatkommentar :*

Sociala Medier:
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – tovabullen
♡ Min mail – [email protected]
♡ Business mail ( INTE FAN MAIL ) : [email protected]
♡ Periscope: tovabullen
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson (Ej aktiv för tillfället, om jag skaffar tillbax ask är de på detta namnet, så alla andra är fake, anmäl gärna!)

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 700D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Är född 1999
♡ Bor i Skåne/Kävlinge

OM NI VILL SKICKA POST TILL MIG SÅ ÄR MIN ADRESS:
Mårtensgatan 17
244 30 KÄVLINGE
Ja, jag vet att de är konsekvenser med att ge ut sin adress, men flera stycken har redan den. Jag kommer inte att öppna om ni knackar på, hur mycke ni än sparkar eller skriker på mig.
Respektera gärna detta & ni blir bättre än bäst okej?
ILSYM

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.