Tova Helgesson – THAILAND VLOGG – översvämning, pojkvän & bröst

1,322,401
 

Klicka här!

Published on February 9, 2016 by

LÄS HÄR INNAN DU FRÅGAR NÅGOT OKOK?
Glöm inte gilla för tova testar thailändsktgodis ( med ibou ) och thailand haul.
Och snälla gillar ni inte videon, kolla inte. jag ber er. mår ganska dåligt över denna videon som många av er vet via min snapchat & periscope, och skulle verkligen uppskatta om ni inte klagar då de har tagit tid o redigera & har verkligen kämpat me o filma allt. Och de tar faktiskt på mig att se hur mycke dIslikes och elaka kommentarer jag får på varje video, för jag kämpar as mycke & de känns ibland som de jag gör inte duger. Älskar er iaf, oavsett vad är vi best friends forever. But be nice 🙂
do not go to the royal paradise hotel för dom snor ens skor ok
låtar i videon: https://www.youtube.com/watch?v=FjNdYp2gXRY&list=WL&index=31
https://www.youtube.com/watch?v=FjNdYp2gXRY&list=WL&index=31
KOM IHÅG
behandla andra som du själv vill bli behandlad, tänk på de innan ni slänger ut er en hatkommentar :*

Sociala Medier:
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – tovabullen
♡ Min mail – [email protected]
♡ Business mail ( INTE FAN MAIL ) : [email protected]
♡ Periscope: tovabullen
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson (Ej aktiv för tillfället, om jag skaffar tillbax ask är de på detta namnet, så alla andra är fake, anmäl gärna!)

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 550D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Är född 1999
♡ Bor i Skåne/Kävlinge

OM NI VILL SKICKA POST TILL MIG SÅ ÄR MIN ADRESS:
Mårtensgatan 17
244 30 KÄVLINGE
Ja, jag vet att de är konsekvenser med att ge ut sin adress, men flera stycken har redan den. Jag kommer inte att öppna om ni knackar på, hur mycke ni än sparkar eller skriker på mig. Vissa dagar mår jag bättre än andra & KANSKE öppnar, men de är såå sällan.
Respektera gärna detta & ni blir bättre än bäst okej?
ILSYM

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.