Tova Helgesson – THAILANDVLOGG #4 – Thaiboyfriendo blir creepy..

758,482
 

Klicka här!

Published on February 9, 2017 by

LÄS HÄR INNAN DU FRÅGAR NÅGOT OKOK?
Hej finisar, i denna vloggen får ni hänga med oss till stranden & lite poolhäng. Vid stranden händer en grej mellan mig & thaisnubben. Jag tar med de för att de blev sån big deal efter att jag pikade om de på snapchat. Ni vill ha me de och jag känner mig tvungen att ta med de eftersom de blev sån grej. Oavsett vad så vill jag ni kollar ALLT innan ni kommenterar. Och ha lite empati & sparka inte på någon som redan ligger ner. Ni får ha era åsikter om mig och tycka vad ni vill, men håll de för er själva tack. De va väldigt jobbigt för mig och sitta och kolla igenom hela den delen när han håller på då jag fick flashbacks och mår väldigt dåligt över de. Vill inte titta tbx på denna vloggen & må skit därför tar jag inte med allt som hände ( oxå för att jag vill inte att ni ska se de grövre delarna ) Och jag valde att ta bort både ljud och mitt face då jag känner mig mest bekväm med de. Ni ville jag skulle lägga ut de, men då är de på mina vilkor okej? Min kanal. BE NICE!

Låtar i vloggen:
Ship Wrek – Pain: https://www.youtube.com/watch?v=UDEpRK8WL_I
Divingers – Tropic Love: https://www.youtube.com/watch?v=u6RJv7f__Mg

KOM IHÅG
behandla andra som du själv vill bli behandlad, tänk på de innan ni slänger ut er en hatkommentar :*

Sociala Medier:
♡ Instagram – tovahelgesson
♡ Snapchat – sneakybitchshoo
♡ Min mail – [email protected]/[email protected]
♡ Business mail ( INTE FAN MAIL ) : [email protected]
♡ Periscope: tovabullen
♡ Min Facebook – Tova Helgesson
♡ Min ask – http://ask.fm/tovahelgesson ( är hackad )

Övrigt:
♡ Jag filmar med Canon EOS 700D & redigerar i Imovie på min MacBook Air
♡ Är född 1999
♡ Bor i Skåne/Kävlinge

OM NI VILL SKICKA POST TILL MIG SÅ ÄR MIN ADRESS:
Mårtensgatan 17
244 30 KÄVLINGE
Ja, jag vet att de är konsekvenser med att ge ut sin adress, men flera stycken har redan den. Jag kommer inte att öppna om ni knackar på, hur mycke ni än sparkar eller skriker på mig.
Respektera gärna detta & ni blir bättre än bäst okej?
ILSYM

50 comments

 • Tova Helgesson 3 years ago

  Snälla, kolla hela videon & läs de jag skrivit & lyssna på de jag har & säga innan ni kommenterar hat. Ni behöver inte tycka om mig, absolut inte. Men tänk lite, hade detta hänt någon ni känner hade ni inte skrivit sådana saker som ni gjort/gör till mig. Jag vet jag skulle förstått bättre & sagt ifrån ordenligt och gå där ifrån direkt, men saker är lättare sagt än gjort och när man väl hamnar i situationen vet man inte riktigt hur man ska reagera och hanskas med de. Fine, okej jag får skylla mig själv. Så. Vad ska jag göra åt saken tycker ni? Gjort är gjort.

  Reply
 • Liam Espeland 3 years ago

  Fyfan vad äckligt

  Reply
 • l.e 22 3 years ago

  Du är inte dum i huvet du är den underbaraste människan jag vet på hela denna jävla världen❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️och det är inte ditt fel du kan inte styra vad någon gör mot dig.
  Love you so fucking much. i die flor you?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???❤️❤️???
  Och jag tror din pappa hade varit jätte stolt över dig för att du vågar vara dig själv kan inte beskriva hur jävla mycket jag älskar dig.
  Och det sämsta med dina videos är när man inser att videon är slut man vill bara att video fortsätta förevigt

  Reply
 • Niklas Tannerstål 3 years ago

  Cringe

  Reply
 • Simon Silfros 3 years ago

  Döda honom

  Reply
 • Tobias Romanos 3 years ago

  Är han din pojkvän

  Reply
 • Alvin K 3 years ago

  Vidrig gubbe!

  Reply
 • Lea Gillberg 3 years ago

  DU ÄR SÅ STARK!!!!!

  Reply
 • Thea Sandström Jensen 3 years ago

  Vilken jävla äcklig människa!!!!

  Reply
 • Danny Truong 3 years ago

  Man lär sig av sina misstag

  Reply
 • Louise Mia 3 years ago

  Snygg röv Måns har HAHAHA ????

  Reply
 • The recording girl! 3 years ago

  Dina och bentes vloggar är bäst av alla ju?

  Reply
 • emilia johansson 3 years ago

  Jag tycker jätte synd om dig!! Jag vill kunna vara där och bara trösta dig! Du har aldrig träffat mig men jag kommer alltid att finnas vid din sida!Jag vill träffa dig och allt jag tycker verkligen om dig som du är!Jag kommer att finnas där för dig vad som än händer!!! DU KAN LITA PÅ MIG!!!….. <33333

  Reply
 • Gabriela Espinoza Salazar 3 years ago

  Jag skulle skrika "What the fack are u doing" o säga " where is my mom take me to mom" ok take vet jag inte hur man skriver men who cere
  (Inte bra på engelska)
  And i Love u Tova Helgesson
  ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Snoken HD 3 years ago

  Väldigt sexig

  Reply
 • Johanna Carlsson 3 years ago

  Tova du ska kunna gå naken och full på stan utan att någon har någon jävla rätt att tafsa på dig! Och det är aldrig offrets fel. Alla äkta chokladbitar kommer finnas för dig❤️❤️❤️

  Reply
 • smilet Natalia cool 3 years ago

  Jag hatar att se vloggar men jag älskar att se dina vloggar du är bäst på att vlogga

  Reply
 • Felicia Love05 3 years ago

  Usch, vilken jäkla gubbe?

  Reply
 • Joel kiflemariam 3 years ago

  Bög

  Reply
 • Lian Allakta 3 years ago

  din pappa kommer inte bli besviken för det handlar inte om din topp .det handlar om manen som tar på dig .älskar dig ????

  Reply
 • Slime Slime 3 years ago

  vart köpte hon TRÖJAN?

  Reply
 • amra medovic 3 years ago

  vart köpte hon tröjan i början

  Reply
 • Sebastian Gunnman 4B Höglundaskolan 3 years ago

  Tova vi älskar dig ändå

  Reply
 • Coco Bello 3 years ago

  DU ÄR BÄST PÅ ATT VLOGGA <3!

  Reply
 • Coco Bello 3 years ago

  det är jätte kul att det finns en skånsk youtuber  också jag själv är skånsk<3

  Reply
 • Johanna Tang 3 years ago

  Gud vilken äcklig människa denna mannen!! Du är stark,snygg och en förebild. Jag älskar dig så mycket, jag blir super glad när du lägger upp videos? tänk inte på denna mannen. Tänk bara på dina fans och din fina familj❤️ i Love you

  Reply
 • Elton Linden 3 years ago

  Du är cringe

  Reply
 • BattleBlicy 3 years ago

  Jag är en kille, som spyr på sånt här… killar som inte kan behärska sig och visar noll respekt. Jag kan signalerna tjejer ger ut när dom är obekväma, och då slutar jag direkt! Har sett detta överallt och ser det fortfarande.

  Reply
 • Frida Randli 3 years ago

  Stay strong, du er best!?

  Reply
 • Jessica Blomqvist 3 years ago

  jag tycker att dina vloggar är bäst! ❤

  Reply
 • vikingen 3 years ago

  haha blatte jävel

  Reply
 • fun to make fun 3 years ago

  creepy boi

  Reply
 • Josefin Larsson 3 years ago

  man ska kunna klä sig som man bil utan att nån kommer och tar på dig. Älskar dig tova❤❤❤ var stark

  Reply
 • Fanny Nilsson 3 years ago

  FYFAN för han asså! Det är inte ditt fel någonstans Tova!???

  Reply
 • MB MB 3 years ago

  vad fin du var när du började vloggen du är endå alltid fin

  Reply
 • JagÄrBaraSaga 3 years ago

  Vi finns här för dig!

  Reply
 • Annaklara Erlandsson 3 years ago

  Vi finns här????I love ??????

  Reply
 • L_N 3 years ago

  jag tycker att det ör inte Tovas fel , DET E JU FAN HENNES MAMMAS FEL!!!! HUR FAN LÅTER HON SIN 17 ÅRING GÅ MED EN FREMLING TILL ETT STÄLLE DÄR INGEN ANNAN ÄR??? ASSÅ TOVA HAR INTE GJORT NÅGOT FEL! HON ÄR ETT BARN ( man är barn när man är 17) OCH HON TÄNKER INTE PÅ DE SÄTTET OCH HON SA INTE SLUTA TILL 33 ÅRINGEN FÖRATT HON VAR RÄDD OCH GÅVADE INTE !!!! JAG SKÄMS FÖR HENNES MAMMA, och ni kommer bara att säga " det är inte hennes mammas fel hon visste inte blah blah blah" ASSÅ KÄRFTEN JAG TROR ATT HON VET VAD SOM KAN HÄNDA OM EN 17 ÅRING ÄR ME EN 33 ÅRING- FRÄMLING, SJÄLVA!!! TF?

  Reply
 • Senzora GT 3 years ago

  Han ville ta in sin hand i hennes behå också…vad äckligt, han behöver inte gå för långt -.-

  Reply
 • - VargenFFS 3 years ago

  Det var ju inte ditt fel men det var dumt att du inte sa ifrån men jag förstår… när du satt i den situationen, och han var typ 30 och du är 17-18 faaaan inte okej av honom!! ?

  Reply
 • Viktor Andersson 3 years ago

  Tova du gör dem bästa vloggarna PS bästa youtubern❤❤

  Reply
 • zap magic mans 3 years ago

  Du sa aoutfita
  varför

  Reply
 • TLE Smok3 3 years ago

  Vad synd att din pappa är död. Jag vet hur det käns. Du är inte dum i huvedet

  Reply
 • Diana Eliassi 3 years ago

  11:20 anledningen till varför du klicka in på videon.

  Reply
 • GrowKingStyle 3 years ago

  fan va äcklig pojkvän!!! gör slut Tova!!

  Reply
 • pett. aan 3 years ago

  5:49 ?

  Reply
 • Denise Olofsson 3 years ago

  du är så bra ?

  Reply
 • Michelle Flintzberg 3 years ago

  tova du är den bästa i hela världen såklart att vi förstår dig genom allt. Du är fantastisk?????

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.