Wilma Holmqvist – HAN SPOTTA PÅ MIG | Boyfriend TAG | Spanien

78,380
 

Klicka här!

Published on May 12, 2018 by

Coola kläder!

En del i denna lilla vlogg försvann där jag prata om varför jag inte skulle vlogga denna resa, men en snabb förklaring är att jag kommer ha ett sjukt schema framför mig de närmaste månaderna vilket gjorde att jag för första gången på ca 2 år skulle åka utomlands utan att vlogga men det kändes konstigt att inte lägga upp något på en vecka så gjorde en liten mini vlogg som inte är så speciell men lite rolig iallafall. Hoppas ni gillar de. Vi kör igång som vanligt på kanalen nästa vecka!! puss
Kolla gärna in min webbshop med smink och kläder 🙂 (annons)
https://hickap.com/

Min och Emils kanal: https://www.youtube.com/c/wilmaemil
Instagram ♥ wilmaholmqvist
Snapchat ♥ wilmaholmqvist https://goo.gl/ZcDwRW
Business or if you want to send something ♥ [email protected]

Alla låtar vi använder är ifrån: https://goo.gl/dTekHQ , dessa låtar är copyright fria och hittas oftast inte på fler ställen än den siten.

Utrustning:
Vloggar: Sony A6500
Back up kamera: Canon EOS 70D
Action sport & i vatten: GoPro Hero5 Black
Redigeringsprogram: Final cut pro

50 comments

 • Angelique 9 months ago

  När jag precis hade börjat dejta min kille så skulle jag sova hos honom en natt och då mitt i natten så vaknar jag (tror jag då när det händer men måste ju fortfarande varit halvt sovande), öppnar ögonen och känner mig helt förvirrad över var jag är, så tittar jag på honom men i mörkret så ser jag en annan persons ansikte och blir sjukt stressad och typ tänker ”varför sover jag så nära den här personen? Jag måste härifrån!!!), varpå jag lämnar sängen och ställer mig och börjar messa min kille och skriva nåt i stil med att jag inte ville va med den här andra personen, han vaknar och läser sms´et samtidigt som jag står där och tror att han är en annan person och svamlar nåt om att jag inte kan sova där längre, till slut vaknar jag helt och inser vad som hänt hahaha, så jäkla sjukt och fan vad jag skämdes då, tur att han inte trodde jag va helt knäpp och dumpade mig efter det :’D Kan tillägga att jag drömmer otroligt mycket, brukar komma ihåg saker nästan varje imorgon, ibland har jag kommit ihåg uppåt 5 drömmar från en och samma natt, det händer även att jag har väldigt verklighetstrogna drömmar så ibland kan det ta en liten stund innan jag inser att jag bara drömt..

  Reply
 • Saga Wiland 9 months ago

  Willy kallar han dig

  Reply
 • Signe Gunnarsson Dyberg 9 months ago

  När jag var kanske 6-7 år så skulle min mamma bära mig till min säng och då började jag skratta ( i sömnen då ) 😂

  Reply
 • elliot eericson99 9 months ago

  När jag sover över hos kompisar då vi de tillfällen vi sover bredvid varan slår jag dom i sömnen oftast mot ansiktet både slag och sparkar och ibland skalningar.

  Reply
 • Angelica WW 9 months ago

  Mitt ex gjorde alltid sjuka grejer i sömnen. En natt drömde han att han va i slagsmål med någon, de jobbiga va att han slog på mig 😂 slog tillbaka så han vakna, då fick han ren panik av att han slagit mig. Men roligt var det efteråt iallafall 😂

  Reply
 • Molly Kjellerstedt 9 months ago

  Jag och min syster bodde i en våningssäng, hon övertst. Mitt i natten hoppade hon ner från sängen, tog mitt täcke, gick ner i en våning till köket och försökte lägga de i frysen..

  Reply
 • Kung Katarina 9 months ago

  Mitt ex tyckte det var "jättekul" att sova med mig! Normalt sett var jag väldigt tyst när jag sov. Nu har jag börjat snarka, hehe, men då hörde man inte ens att jag andades. Det gjorde mitt ex nervös och han brukade vakna och kolla att jag fortfarande levde.. vissa nätter märktes det dock tydligtatt jag var vid liv eftersom jag satte mig upp och skrek rätt ut. Charmig tjaj

  Reply
 • Emma Wisth 9 months ago

  Jag drömde att jag satte upp min brors hår men igentligen så flätade jag mitt egna

  Reply
 • Gloria Castillo 9 months ago

  Jag fick det berättat av min pappa att jag en gång hade mitt i natten tagit upp våran lilla chihuahua vi hade då och liksom skakat henne fram och tillbaka för att sen bara lägga ner henne i sängen igen. Jätte konstigt, jag kommer inte ihåg något av detta och tyckte det var roligt när min pappa väl berättade det på morgonen hahah. Sen kanske inte det räknas men roligt att berätta också, att när min kusin sov över hos oss så sov vi båda i samma säng, jag vaknar sedan mitt i natten av en stor duns…då hade hon rullat ner och ramlat ner på golvet…aj men det som var så roligt var att hon sov så djup att hon inte ens vaknade, jag bara lät henne sova vidare där hehe 😀

  Reply
 • Ebba Widmark 9 months ago

  Cutie😻😻

  Reply
 • Emilia Jörgensen 9 months ago

  Jag vaknade upp i mitt badkar hemma helt naken och blöt så hade antagligen duschat i sömnen och sen lagt mig och fortsatt sovit 😂

  När jag var i Turkiet (12 år gammal) så bodde vi på 3e våningen och jag skulle i sömnen åka rutchkana ner för balkongen, som tur var så var det barnlås så jag kom aldrig ut på balkongen 😅 annars hade jag nog dött 😅

  Reply
 • Emilia Culibrk 9 months ago

  Vad smörjer du dina tatueringar med när du solar?? Har precis skaffat mig min första tatuering.

  Reply
 • Anabel and Stella 9 months ago

  Vaaaa? Jag ska oxå till Spanien, mitt plan går idag kl 10,40 tror ja😨❤️

  Reply
 • Femte Fisken 9 months ago

  JÄVLAR första highfiven

  Reply
 • Märta Ruuth 9 months ago

  Ååå va härligt med den rosa sjön och i huve taget vara i Spanien

  Reply
 • Märta Ruuth 9 months ago

  Haha när jag och min lillebror delade rum hade vi våningssäng ! Så i sömnen gick jag ner från våningssängen (jag sov högst upp) och ut i vår ”korridor” in på toan och sedan gick jag på toa , tvättande händerna och klättrade tillbaka upp i sängen igen🤣🤣

  Reply
 • Märta Ruuth 9 months ago

  Du är bäst på youtube!

  Reply
 • Märta Ruuth 9 months ago

  Saknat dig så mycket denna vecka

  Reply
 • Tyra Larsson 9 months ago

  Gick o la mig i min säng som vanligt men vaknade upp i en fåtölj på nedervåningen med täcke och kuddar.

  Här om dagen försökte jag även klämma pormaskar på min pojkvän i sömnen.

  Reply
 • jess 9 months ago

  vaaaart kommer det blå/vita setet ifrån? blev typ besatt haha

  Reply
 • Sarah Grefve 9 months ago

  En gång så gick min kompis in i deras badrum och kissade på hennes mammas byxor🤣🤣🤣♥️♥️

  Reply
 • Lovisa Gullberg 9 months ago

  Min bror gick ut från vårt hotellrum mitt i natten. Han åkte hiss flera våningar i sömnen!

  Reply
 • Rebecca s 9 months ago

  Min mammas väns dotter går skit mycket i sömnen! En gång gick hon ut, cyklade till sin kompis för att sedan ringa på och när hennes kompis öppnade vaknade hon och fick grov panik för hon visste inte alls var hon befann sig. Allt detta skedde i sömnen!

  Reply
 • Maya Summers 9 months ago

  Har en kompis Som gick i sömnen när hon var liten och gick in på toaletten och kissade och sen tillbaka till sängen… ända problemet är att hon gick inte till toaletten utan in i en garderob 😂😂😂😂😂

  Min pojkvän somnade i sängen och sen när han vaknade låg han i soffan i vardagsrummet som har en stängd dörr och jäkligt mkt grejer jag kan knappt gå där vaken utan att skada mig 😂😂😂😂

  Själv har jag när jag blev väckt på morgonen och var sjukt trött halvsovandes börjat prata finska (min familj både på mamma och pappas sida kan finska min pappa kan inte finska jag har aldrig lärt mig men min mamma kan och min mormor o morfar o farmor) 😛

  Reply
 • Wilma Rahm 9 months ago

  Haha heter Wilma Linnea & är född 98

  Reply
 • Johannaaaaaaa14 9 months ago

  Vart är solglasögonen ifrån? 🙂

  Reply
 • Clara Campelo 9 months ago

  Min kompis lillebror har gått ner från trappen och börjat prata med en jacka samt dansat med den😂

  Reply
 • Emelie Ortstam 9 months ago

  Min bonuspappa gick gick ner och började spela fiol mitt i natten i sömnen, själv har jag skrikit flera gånger och väckt hela familjen och kastade min sänglampa över halva rummet en gång

  Reply
 • LovaMikaela 9 months ago

  Hahha enligt mina vänner har jag gått upp o ”spelat pingis” i sömnen. Alltså hoppat runt och gjort jag vet inte vad. Har även en kompis som började skriksjunga i sömnen en gång. Härligt!

  Reply
 • Evelina Strand 9 months ago

  När jag var yngre gick jag i sömnen och jag hade sprungit ner och upp för trappan flera gånger pch tänt och släckt lampan i våran halm på övervåningen, min mamma trodde att jag var vaken så hon sa till mig att släcka lampan och lägga mig igen. Jag svarade då okej, i sömnen 🤔😂

  Reply
 • Ellen Esselgren 9 months ago

  Ibland har Jag har börjat gapskratta i sömnen och en gång så gick jag in i mamma o pappas sovrum sen när mamma vaknade bara sprang jag in i mitt rum I SÖMNEN , Älskar dig ❤️❤️

  Reply
 • Pilla 9 months ago

  Ni menar väl svartsjuka? Avundsjuka är ngt helt annat 🙂

  *Jag har satt på alla spisplattor plus ugnen i sömnen.
  *En gång så hade jag gjort en sockerkakssmet och ställt in i ugnen, vaknade av att det luktade bränt i hela huset.
  *Jag har målat naglarna i sömnen.
  *Som barn gick jag ut i sömnen och
  *En gång så ställde jag mig i (?!?) toaletten.
  *Jag pratar mycket i sömnen.

  Reply
 • Filip Grön 9 months ago

  Nån gång i sömnen så satte jag mig upp och sa jätteglatt och peppad: "Nä, nu går vi ut och fiskar" och la ner huvudet igen och fortsatte sova

  Reply
 • Lucia Lindqvist Rovira 9 months ago

  En av mina vänner har en gång gått in i hennes systers rum och suttit framför henne ända tills hon vaknade

  Reply
 • Vendela Brun 9 months ago

  Jag skriker i sömnen i bland en gång va ja på väga Att borsta tänderna

  Reply
 • Youtubefan Sweden 9 months ago

  han spotta "i sömnen"…. iiiiiii
  har du aldrig "råkat" spotta på hans… oooo

  Reply
 • Emma Hellberg 9 months ago

  Min kompis går i sömnen. Hon har aldrig gjort det när jag varit med men en gång kom hon till skolan och berättade att hon hade gått upp mitt i natten, sovandes, och packat sin skolväska och sin handbollsväska. När hon vaknade låg matteboken öppen också som att hon suttit och pluggat.

  Jag har en annan kompis som har berättat att hon vaknade, tog upp mobilen och öppnade en snap där det typ stod "men lova att inte säga till någon". Hon hade fått flera såna snaps som hon inte fattade någonting av. Hon hade alltså öppnat snapchat mitt i natten medan hon sov och börjat snapa med människor. Så jävla läskigt.

  Reply
 • Gustav Blomberg 9 months ago

  min lillebror skulle gå på toa i sömnen, men ist för att gå till toan så öppnade han garderoben och kissade i den. Stackars vår lilla katt låg ju där och sov….

  Reply
 • Nora Åkeson 9 months ago

  Min kusin gick upp o tog på sig skor o gick till skolan sen när hon var framme vakna hon o fick typ panik o ringde sin mamma så vart hon hämtad😂 asså de e ba så konstig grej😂😂

  Reply
 • Lina Eriksson 9 months ago

  Angående om man gjort något i sömnen. Haha när vi var på skidsemester för flera år sedan med min bästa kompis och hennes familj så delade jag och hon en dubbelsäng och under natten vaknade jag av att jag satt upp och försökte ta hennes kudde. Haha det var så wierd för hon vaknade också och vi bara tittade på varandra, sa godnatt och så la vi oss och sov igen. Haha ^^ Vi fick oss ett gott skratt på morgonen iaf! 🙂

  Reply
 • Lovisa Lindberg 9 months ago

  Vad kommer mjukisdressen ifrån i slutet av videon? <3

  Reply
 • nelly grahn 9 months ago

  Min kompis slog mig skithårt i magen och sa ”kameler, man tar dom mellan benen” i sömnen

  Reply
 • Lulas 8 months ago

  Avundsjuk är du när du känner att exempelvis "åh hon har en sån sjukt snygg väska den vill jag också ha" svartsjuka är nog det ni pratade om i videon, svartsjuka är när det handlar om kärlek. Sorry for ordpolis 🙈. Btw är ni supersöta tillsammans!

  Reply
 • knut lindahl 8 months ago

  Jag har sovit i sömnen

  Reply
 • Tiger Drott 8 months ago

  Jag har öppnat en dörr och sen gick jag in i min systers rum och började prata vad är den och sen så gick jag runt och pratade i hennes rum och sen stängde jag dörren och gick och la mig när hon tittade på mig så log jag i min säg som vanligt och att när jag gick runt hade jag helt svarta ögon men i verkligheten så har jag ljus ljus blå

  Reply
 • Mia Wennstrom 8 months ago

  Mamma gick sjuuukt mycket i sömnen. Både som liten och som vuxen och när hon var liten så gick hon ut från deras lägenhet och gick 2 kvarter bort och ringde på hos en granne i en annan lägenhet och när hon ringde på så vaknade hon😅kunde gått illa men gick bra förutom att hon blev livrädd när hon vaknade upp utomhus. Gick själv i sömnen när jag var liten och gick in till mamma och pappa och ställde mig på pappas sida och skrek allt jag kunde, kommer ihåg att jag trodde han var ett monster😂stackars pappa som blev livrädd😂

  Reply
 • Alva Gustafsson 8 months ago

  Har du och Anton gjort slut?

  Reply
 • Ebba Madestam 8 months ago

  Vart i Spanien var ni ?

  Reply
 • Caroline Hagström 7 months ago

  Wilma, vart är din outfit ifrån 7:40? Sjukt snyggt set!!!

  Reply
 • Linnea Widell 6 months ago

  Det finns en anan ingång som det finns ler inpakning ochså vid rosa sjän

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.